Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – بنژامن مندی، مدافع منچسترسیتی که به اتهام تجاوز جنسی به زندان افتاده است، طبق گزارشها از اینکه در قسمت VIP یا ویژه افراد سلبریتی در زندان قرار نگرفته است یا به خانه اش برگردانده نشده، ابراز ناراحتی کرده است.

ظاهرا به این فوتبالیست فرانسوی گفته شده بوده که در بخش ویژه زندانی در لیورپول قرار خواهد گرفت، جایی که مخصوص زندانی های آسیب پذیر است که نیاز به دور بودن از بقیه زندانی ها دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به اتهام چهار مورد تجاوز جنسی و یک مورد آزار جنسی به دادگاه و سپس به زندان رفت.

این بازیکن ۲۷ ساله، نمی دانست که دادگاه قرار وثیقه ۷ میلیون دلاری که سند عمارت مجلل او بود را نپذیرفته و فکر می کرده که به خانه برگردانده می شود. ضمن اینکه در مورد حرف ماموران زندان که گفته اند او را به بخش وی.آی.پی خواهند برد هم دچار سوءتفاهم شده است.

روزنامه انگلیسی سان در این مورد نوشته است: «زمانی که مندی رسید، افسران به او توضیح دادند که برای حفظ امنیتش او را در یک بخش ویژه نگه خواهند داشت. اما احتمالا به این خاطر که که او فرانسوی است و زبان انگلیسی را به خوبی متوجه نمی شود، او دچار سوء تفاهم شده و فکر کرده که قرار است در بخشی مخصوص سلبریتی ها زندانی شود. اما وقتی فهمید در یک سلول عادی باید بماند بسیار ناراحت شد و تجربه بدی را پشت سر گذاشت.»

مندی دست کم تا ۲۰ شهریور در این زندان در لیورپول خواهد ماند تا دوباره در دادگاه حاضر شود. بازیکن فاتح جام جهانی ۲۰۱۸ همراه با تیم ملی فرانسه، متهم است به تجاوز به سه زند که یکی از آنها زیر سن قانونی بوده است.

مکان حبس او زندان التکورس در لیورپول است که مخصوص مردان است و در سال ۱۹۹۷ به عنوان اولین زندان خصوصی در انگلیس شروع به کار کرد.

مندی که در سال ۲۰۱۷ با مبلغ حدود ۷۲ میلیون دلار به منچسترسیتی پیوست، به شدت اتهامات وارد شده به خودش را رد کرده ست.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: منچسترسیتی بنجامین مندی منچسترسیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی : قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: قاضی به نمایندگی از حاکم اسلامی موظف است تمام راه‌های ممکن را برای پیدا کردن بهانه‌ای که به او امکان آزاد نمودن متهمان و خودداری از به بند کشیدن آنان را بدهد جستجو کند و تمام راه‌های به حبس کشاندن آنان را سد نماید.   این نوع برخورد علاوه بر فوایدی که برای آحاد مردم دارد و از پیدایش مفاسد متعدد اجتماعی ناشی از زندانی شدن‌ها جلوگیری می‌کند، اسلام را نیز آنگونه که هست به مردم معرفی می‌نماید.   وقتی پدر یک خانواده به زندان می‌افتد، فرزندان و همسر او دچار مشکلات روحی و مادی می‌شوند. وقتی یک دانشجو به زندان فرستاده می‌شود، آینده زندگی او با اختلال مواجه می‌شود. به زندان افتادن یک کارمند، به آینده شغلی او لطمه می‌زند.   منظور این نیست که بطور کلی بساط زندان برچیده شود بلکه هدف اینست که تلاش دستگاه قضائی بر این متمرکز شود که متهمان و یا حتی مجرمان حتی‌الامکان از راه‌های دیگر تنبیه شوند و صدور حکم بازداشت و زندانی شدن به حداقل برسد.   قطعاً در مواردی چاره‌ای غیر از زندانی شدن افراد وجود ندارد. منظور اینست که غلبه با بازداشت کردن و صدور حکم زندانی شدن نباشد و تا آنجا که ممکن است پرونده‌ها به شکل‌های دیگری مختومه شوند.   اینکه گفته شود احکام قضائی اگر شدید نباشند، بازدارندگی نخواهند داشت، در مورد جرائم خاص درست است ولی بسیاری از مجرمین را می‌توان با رأفت و نشان دادن عطوفت و رحمت به راه صحیح هدایت کرد و از ارتکاب مجدد جرم پشیمان نمود. فلسفه این اصل بسیار مهم که فرموده‌اند «هَلِ الدّینُ اِلاَّ الْحُبٌّ، آیا دین چیزی غیر از محبت و رحمت و عطوفت است؟» همین است.   اگر بخواهیم منصفانه نظر بدهیم، بسیاری از قضات کنونی به حدیث نورانی پیامبر خدا که در آغاز این مقاله نقل کرده‌ایم عمل می‌کنند و تلاششان بر این متمرکز است که متهمان را از مجازات معاف کنند و راه عطوفت و رحمت را برای متنبه شدن آنان برگزینند. در مواردی نیز وضعیت کاملاً برعکس است و احکام غیرعادی و خشنی صادر می‌شوند که خارج از چارچوب هستند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بلینگام کاپیتان سابق یونایتد را شوکه کرد
  • ۵۰۶ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان فارس آزاد شدند
  • موافقت با اشتغال ۶۹ زندانی در شهرستان مراغه
  • موافقت با اشتغال ۶۹ زندانی در مراغه
  • فاش شدن ابعاد جدیدی از جنایت صهیونیست‌ها به مناسبت روز اسرای فلسطینی
  • قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند
  • روزنامه جمهوری اسلامی : قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند
  • نایب رئیس سابق فدراسیون با حکم 10 ساله زندانی شد
  • جمعیت وفاق ملی بحرین: ۵۵۶ زندانی سیاسی همچنان در زندان‌های آل خلیفه هستند
  • آزادی ۴ زندانی جرائم غیر عمد از زندان شوشتر