Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که یکی از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی تامین کالا‌های اساسی است گفت: با اقدامات صورت گرفته تا پایان سال هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

سیدجواد ساداتی‌نژاد افزود: اصلی‌ترین مسئله که باید فوری به آن رسیدگی شود بحث تامین کالا‌های اساسی است که می‌بایست در این حوزه هیچ نقص، ضعف و کمبودی وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با تلاش‌های صورت گرفته مشکلی در تامین این کالا‌ها تا پایان سال وجود ندارد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بسیاری از تصمیمات و اقدامات را نمی‌توان یک شبه به سرانجام رساند افزود: به عنوان مثال تامین یک نهاده از خارج کشور زمان‌بر است و به دلیل خشکسالی برخی کمبود‌ها در این حوزه وجود دارد، ولی تمرکز زیادی روی این موضوع داریم.

کاهش وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با انجام کشت قراردادی

ساداتی نژاد گفت: بر اساس ظرفیت‌های اقلیمی با کشت قراردادی تلاش خواهیم کرد وابستگی به واردات نهاده‌های دامی را کاهش دهیم و تا 50 درصد این نهاده‌ها را در داخل کشور تولید کنیم.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه کشاورزی داریم که می‌تواند منجر به افزایش تولید نهاده‌های دامی در کشور شود و به این ترتیب برخی نگرانی‌ها در تامین آن کاهش پیدا کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هر چند به دلیل شرایط اقلیمی نمی‌توان همه نهاده‌های دامی را در داخل کشور تولید کرد و ناچار به واردات هستیم، ولی با یک برنامه‌ریزی مناسب می‌توانیم با افزایش بهره‌وری و کشت قراردادی تولید این نهاده‌ها را تا 50 درصد در داخل کشور انجام دهیم.

ساداتی‌نژاد افزود: کاهش وابستگی به واردات نهاده‌های دامی برای کشور می‌تواند بسیار آرامش بخش باشد و در ضمن کنترل بازار را نیز آسان‌تر کند.

وی گفت: در همین راستا استفاده از تکنولوژی و افزایش بهره‌وری بسیار کارساز است و می‌تواند اطمینان خاطر بیشتری در تامین کالا‌های اساسی ایجاد کند.

 

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تامین کالا های اساسی نهاده های دامی جهاد کشاورزی ساداتی نژاد نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد

سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • مجموع تامین ارز برای کالا‌های اساسی به ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار رسید
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد