Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی شجاعی ظهر شنبه در ستاد مدیریت کرونا خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: به تشخیص نیروی انتظامی باید حداقل ۲۰ درصد روشنایی به فضاهای عمومی بازگردد تا از بروز جرم جلوگیری شود.

استاندار خراسان شمالی به لزوم تشکیل کمیته‌ای ویژه برای تصمیم‌گیری در خصوص بازگشایی مدارس استان اشاره داشت و گفت: اگر منع قانونی از سطح ملی نباشد، می‌توانیم مدارس روستایی با جمعیت اندک را بازگشایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین این کمیته برای واکسن خادمان موکب‌های اربعین و متقاضیان سفر اربعین تصمیم‌گیری کند.

شجاعی در ادامه با تاکید بر لزوم افزایش آمادگی برای موج‌های بعدی کرونا، بیان کرد: نباید در پیک‌های بعدی با کمبود دارو، تجهیزات و یا کادر درمان رو به رو شویم.

استاندار خراسان شمالی از دانشگاه علوم پزشکی خواست تا در قالب برنامه‌ای زمان بندی شده، متخصص مورد نیاز شهرستان‌ها را تأمین کند و تصریح کرد: در شرایط ویژه فعلی، کادر درمان نمی‌تواند بگوید که به یک شهرستان نمی‌رود؛ لذا اجرای این برنامه بر عهده استانداری خواهد بود.

وی افزود: آمار بستری و فوت در خراسان شمالی تناسب ندارد لذا به نظر می‌رسد در سیستم پزشکی مشکلی وجود دارد که دانشگاه علوم پزشکی موظف به ارائه گزارش است.

شجاعی بیماریابی و افزایش کیفیت درمان را دو راه برای کاهش مرگ و میر در استان دانست.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در انتها گفت: خراسان شمالی اثرگیری زیادی از استان‌های مجاور در حوزه کرونا دارد لذا باید با برنامه‌ریزی دقیق‌تر مشکلات را پیش بینی کرد.

کد خبر 5296567

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان شمالی ویروس کرونا محمدعلی شجاعی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ویروس کرونا بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان هفته دولت اردبیل گرگان آتش سوزی دولت سیزدهم تالاب انزلی کرمانشاه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی
  • مشاهده سرو یک نوع قلیان کشنده در کافه‌های لاکچری شهرهای تهران، تبریز و شیراز | بعد از کشیدن این قلیان افراد از خود بی‌خود شده و بعد بیهوش می‌شوند
  • پیوند اعضای بانوی مرگ مغزی بجنوردی به ۵ بیمار
  • ارز مورد نیاز برای تامین دارو تخصیص داده شود
  • طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود