Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز شنبه به همراه جمعی از مدیران و مسوولان بخش کشاورزی استان از پنج طرح موجود در این بخش بازدید کرد و اظهار داشت: بخش کشاورزی به دلیل ارتباط مستقیم آن با تامین امنیت غذایی یکی از مهمترین بخش‌های اقتصادی به شمار می‌رود.

وی بر رفع مشکلات این بخش تاکید کرد و افزود: از آنجا که بخش زیادی از اشتغال استان هم مربوط به زیربخش‌های کشاورزی است، می‌طلبد مسوولان توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان کردستان از آمادگی این دفتر برای شنیدن مشکلات تولیدکنندگان و پیگیری و رصد آنها خبرداد و گفت: درب دفتر ما همواره به روی تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران باز است و این افراد هر زمان با مشکلاتی مواجه شدند می‌توانند مراجعه کنند تا برای رفع آن به همراه مسوولان استان اقدام کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان هم در این بازدید اظهار داشت: طرح توسعه باغات روستای گزینه در سطح ۱۱۰ هکتار اجرا شده که ۷۰ خانوار از آن بهره‌مند شدند و برای بیش از ۱۱۰ نفر هم شغل ایجاد کرده است.

محمد فرید سپری افزود: این پروژه از سال ۱۳۸۱ و از محل اعتبارات سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری اجرا شد و در سال ۱۳۹۴ باغات احداث شده به ثمر نشست.

وی اضافه کرد:  این پروژه در سال‌های قبل با هزینه کرد ۲ میلیارد و ۵۱۲ میلیون تومان برای بهره برداران روستای گزنه ایجاد شد و اکنون سالانه صدها تن انواع محصولات باغی در این باغات تولید و روانه بازار می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در بازدید از  کشتارگاه کاملا صنعتی و مدرن شهرستان سنندج هم گفت: این کشتارگاه از جمله کشتارگاه‌های مجهز و به روز کشور است که نقش بسزایی در کشتار بهداشتی دام و سلامت مردم استان دارد.

سپری با اشاره به اینکه  روند کشتار در این کشتارگاه کاملا توسط دامپزشکان نظارت می شود، افزود: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۳۰۰ دام سبک و بیش از ۱۰۰ دام سنگین در این کشتارگاه به صورت بهداشتی کشتار می‌شود و امیدواریم در آینده به طور کامل از ظرفیت این کشتارگاه استفاده و فرآورده های آن در سطح کشور توزیع شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در بازدید از طرح پرورش بلدرچین روستای کیلک شهرستان سنندج نیز گفت: اجرای این پروژه در سال ۱۳۹۵ آغاز شده و اکنون واحد تولید نمونه برتر منطقه غرب کشور است.

سپری افزود: ظرفیت این واحد بیش از  ۳۲ هزار قطعه است که در مساحت چهار هزار مترمربع زمین و در ۱۵ کیلومتری شهرستان سنندج احداث شده است.

وی اضافه کرد: سالانه در این واحد، ۱۶ تن گوشت بلدرچین و بیش از سه میلیون تخم بلدرچین تولید و روانه بازار می‌شود که در حال حاضر در این واحد هفت نفر به صورت مستقیم اشتغال دارند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در بازدید از واحد صنعتی پرورش و تکثیر ماهیان زینتی استان واقع در منطقه صنعتی چنو، گفت: ظرفیت تولید این واحد ۵۰۰ هزار قطعه در سال است.

سپری با اشاره به اینکه این واحد برای ۶ نفر به صورت مستقیم ایجاد شغل کرده و تولیدات آن به کشور عراق ، روسیه و سایر استان های کشور صادر می شود، اظهار داشت: از عمده مشکلات این واحد قطعی برق و زمان بر بودن صدور مجوزهای حمل و صادرات ماهیان زینتی است که دستور پیگیری و بررسی موضوع داده شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: در پایان باغ انگور داربستی با سیستم v (وی) شکل روستای سرنجیانه سفلی در سطح ۲هکتار با برآورد هزینه ۳۸۰ میلیون تومان احداث شده و در سال آتی به ثمردهی اقتصادی می رسد.

طرح توسعه باغات روستای گزنه سنندج، کشتارگاه صنعتی دام، طرح پرورش بلدرچین  در روستای کیلک ، واحد پرورش و تکثیر ماهیان زینتی و باغ انگور داربستی پنج طرح بخش کشاورزی بود که امروز نماینده ولی فقیه در استان کردستان از آنها بازدید کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کردستان سنندج نماینده ولی فقیه کردستان اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کردستان سنندج وزارت جهاد کشاورزی کردستان سنندج نماینده ولی فقیه کردستان اراضی کشاورزی رییس سازمان جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی کردستان نماینده ولی فقیه استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مفهوم کرامت به مردم ضروری است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، نماینده ولی فقیه در استان در نشست تشکیل ستاد دهه کرامت خراسان جنوبی گفت: سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) تا میلاد امام رضا (ع) که مصادیق بارز کرامت هستند به عنوان نمادین دهه کرامت نامگذاری شده و یک تابلو است که باید همه اقدامات و بزرگداشت‌ها با هدف پررنگ نگهداشتن این تابلو برای بشر انجام شود.


آیت الله عبادی افزود: دنیا از نعمت‌های الهی است و برای بشر خلق شده که باید انسان بهره را از آن داشته باشد و کرامت، انسان را به سعادت و بهره مندی از نعمات الهی سوق می‌دهد.


وی گفت: مشکلی که امروز و هر روز در تاریخ با انواع جنایت‌ها و خیانت‌ها وجود داشته به دلیل عدم ترویج فرهنگ کرامت و گرایش انسان‌ها به مادیات به وجود آمده است.


نماینده ولی فقیه در استان، مکتب پرافتخار انبیا، اولیا و امامان را نماد کرامت و عزت معرفی کرد.


در این نشست، حضور خادمیاران رضوی، برگزاری جشن‌ها در بقاع و مساجد، اعزام زائر اولی‌ها و ۲۰۰ زوج به مشهد مقدس، همایش‌ها و جشنواره کتابخوانی رضوی از برنامه‌های دهه‌ی کرامت در خراسان جنوبی اعلام شد.


امسال دهه کرامت از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت است.

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس‌ جمهور با آیت‌الله شاهچراغی ‌
  • قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان از اجرای طرح نور
  • پیام نماینده ولی فقیه در خوزستان برای افتخارآفرینی کشتی گیران خوزستان در مسابقات آسیا
  • «کم‌آبی» ابرچالش استان سمنان است
  • انتقال مفهوم کرامت به مردم ضروری است
  • نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: بقیع باید بازسازی شود
  • شورای فرهنگی در ادارات کردستان تشکیل شود
  • دیدار صمیمی نماینده ولی فقیه در استان با مردم دیواندره
  • بازدید نماینده ولی فقیه در کاشان از گروه موشکی ۸۴۰ ارتش
  • تصاویری از تجلیل مادران شهدا از سپاه پاسداران در ایلام