Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد ساداتی نژاد روز یکشنبه در آیین آغازین فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس که در موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی مستقر در کرج برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۱.۴ میلیون دز واکسن رازی کووپارس در این موسسه موجود است که می تواند با صدور مجوز واکسیناسیون اضطراری از سوی وزارت بهداشت، کار واکسیناسیون با این واکسن آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این موسسه آمادگی دارد تا پایان فصل پاییز تولید واکسن رازی کووپارس را به پنج میلیون دز و تا ابتدای فصل زمستان به ۲۰ میلیون دز برساند.

وی گفت: موسسه رازی یک موسسه ۱۰۰ ساله در کشور در حوزه واکسن و سرم سازی با مجموعه ای از محققان و دانشمندان بسیار خوب ایرانی است که در طول این سال ها تلاش بسیار زیادی در حوزه سلامت و تامین واکسن در کشور انجام داده است.

ساداتی نژاد افزود: فرزندی در ایران نیست که نام رازی را نشنیده باشد و واکسن رازی را تزریق نکرده باشد لذا رازی عضوی از خانواده مردم ایران است .

وی بیان داشت: محققان موسسه رازی در خصوص ویروس کرونا به رسالت خودشان از همان روزهای آغازین این بیماری عمل کرده و کار خود را شروع کردند و بسیار دقیق و منظم و علمی و با حمایت های انجام شده توانستند مسیر را به خوبی پیش ببرند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امروز فاز سوم کارآزمایی بالینی خود را با مجوز وزارت بهداشت شروع می کند و امیدواریم روزی شاهد باشیم این موسسه در حوزه صادارت این واکسن در منطقه شناخته باشد همانطور که در سایر تولید خودشان در حوزه صادراتی و ارزآوری فعال است.

وی افزود: اگر وزارت بهداشت مجوز اضطراری این واکسن را صادر کند موسسه آمادگی دارد کار خودش را در حوزه واکسن عمومی شروع کند.

ساداتی نژاد در پایان سخنان خود دستور آغاز فاز سوم در واکسن رازی کووپارس را اعلام کرد که با این دستور به صورت نمادین کار واکسیناسیون بر روی یکی از داوطلبان انجام شد.

فاز سوم کارآزمایی بالینی قرار است بر روی ۴۰ نفر از داوطلبان انجام شود که برای ۲۰ هزار نفر واکسن رازی کووپارس و بر روی ۲۰ هزار نفر دیگر واکسن سینوفارم تزریق می شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی سیدجواد ساداتی نژاد کرج واکسن رازی کوو پارس استان البرز پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی سیدجواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی سیدجواد ساداتی نژاد کرج واکسن رازی کوو پارس استان البرز واکسن رازی کووپارس ساداتی نژاد میلیون دز فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاچه‌ ورمالیده کیست؟ | چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: زیبایی حوض‌های وسط حیاط هر سال با آمدن بهار صدچندان می‌شد و صاحب خانه دورتا دورش را با گلدان‌های سفالی و گل‌های شمعدانی چشمنواز می‌کرد. در آن روزها برای همین حوض‌های فیروزه‌ای شغلی وجود داشت که به آب‌حوضی معروف بود. آب‌حوض‌کش وظیفه داشت تا آب حوض را خالی و دیواره حوض را تمیز کند. هر سال با ‌پایان فصل زمستان و نزدیک شدن به بهار این شغل رونق بیشتری پیدا می‌کرد. چون فصل زمستان آب حوض حیاط خانه از سرما یخ می‌بست و یا با برگ‌های خشک‌شده پر می‌شد، نظافت حوض‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های نظافت خانه به حساب می‌آمد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

آب‌حوضی علاوه بر اینکه حوض‌ها را تمیز می‌کرد، وظیفه نظافت آب‌انبار خانه‌ها را هم برعهده داشت. این شغل بیشتر به‌صورت دوره‌گردی بود. یعنی آب‌حوضی‌ها جای ثابتی نداشتند. در کوچه و خیابان‌های محله‌های تهران پیاده قدم می‌زدند و فریاد می‌کشیدند: «آب حوض می‌کشیم، آااب‌حوووضیییه» برخی از آنها البته فرش هم می‌شستند.»

بیشتر این کارگران جزو مهاجرانی بودند که از شهرهای دیگر به تهران می‌آمدند و وضع مالی خوبی نداشتند. به پیت‌های فلزی دسته‌های آهنی می‌چسباندند تا بتوانند به راحتی آب حوض را خالی کنند. اغلب آنها به‌صورت گروهی کار می‌کردند. مثلاً یکی آب حوض را خالی می‌کرد، دیگری لجن‌های کف حوض را تمیز و نفر سوم زباله‌ها را از خانه بیرون می‌برد.

نصرالله حدادی، تهران‌پژوه، می‌گوید: «درباره آب‌حوض‌کش‌های تهران ضرب‌المثلی وجود دارد. این شغل از مشاغلی بود که با آب ارتباط داشت و نظافت حوض‌ها و آب‌انبارها را با مهارت انجام می‌دادند، اما از آنجا که آنها اغلب آب‌حوضی‌ها ژولیده و کثیف بودند، در میان عموم مردم چندان مورد احترام قرار نمی‌گرفتند. از طرفی، چون حوض‌ها در فصل زمستان یخ می‌بستند و یا با زباله و برگ ‌پر می‌شدند، اگر شی‌ئ گرانقیمتی مثل انگشتر و... صاحبخانه در آن می‌افتاد نمی‌توانست آن را پیدا کند و در نتیجه چشم امید داشت تا زمان تخلیه آب حوض، شیء مورد نظر توسط آب‌حوضی پیدا شود.

حدادی می‌افزاید: «آب‌حوضی‌ها هم پاچه‌های شلوار را بالا می‌دادند و پا را در آب حوض فرو می‌بردند و به آرامی راه می‌رفتند تا اگر شیئی به پایشان خورد متوجه شوند، اما متأسفانه برخی اشیای گرانقیمت پیداشده را تحویل نمی‌دادند. از این‌رو اگر فردی چندان اعمال درستی نداشت و روراست نبود به او «پاچه ورمالیده» می‌گفتند که حکایت از همان پاچه‌های بالازده آب‌حوضی‌ها در آب کثیف حوض را دارد.»

کد خبر 844272 برچسب‌ها هویت شهری خبر مهم همشهری محله

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • خودنمایی زمستان در بهار سمیرم
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر
  • دستاورد‌های مهم موسسه تحقیقات خاک و آب در سه محور اساسی در تولید گندم
  • اختراعی با قدمت دوهزار سال| یخچال‌هایی در دل کویر
  • پاچه‌ ورمالیده کیست؟ | چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟