Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین صبح روز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران این سازمان با موضوع هماهنگی برای اقدامات کشت پاییزه، گفت: با توجه به برنامه کشت پاییزه گندم، جو و کلزا برای سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱،   بذر مورد نیاز کشاورزان استان تامین شده است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خمسه افزود: شرایط بذر گندم در استان پایدار است و توزیع آن بر اساس سهمیه‌های ابلاغی شهرستان‌ها و طرح‌های کشت صورت می‌گیرد؛ اما نکته مهم‌ دیگر در کنار بحث بذر، استفاده از کودهای کشاورزی بویژه کود فسفات و پتاس است که متاسفانه با توجه به افزایش قیمت آن در سال گذشته استفاده از آن‌ها توسط کشاورزان بسیار کاهش یافت که این امر باید مورد توجه مدیران شهرستان قرار گیرد.

وی اضافه کرد: با تعیین قیمت هفت هزار و ۵۰۰ تومان برای گندم که قیمت مناسبی هست و تمام هزینه‌ها از جمله افزایش قیمت کود در آن لحاظ شده است، امیدواریم کشاورزان ترغیب شوند تا کشت دیم و آبی را به بهترین شکل ممکن با استفاده مناسب از نهاده‌های تولید در سال زراعی جدید پیش ببرند.

خمسه در خصوص جذب اعتبارات کشاورز کارت و‌ تسهیلات در گردش بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار در قالب کشاورز کارت و همچنین ۶۶۱ میلیارد تومان تسهیلات کاشت، داشت و برداشت اختصاص یافته بود که درصد جذب این تسهیلات توسط کشاورزان پایین بود و این میزان باید در سال زراعی جدید افزایش یابد.

این مسؤول در ادامه به برنامه ۱۰ هزار هکتار کشت کلزا در سال زراعی پیش رو پرداخت و گفت: از آنجایی که وزارتخانه به دنبال خودکفایی کشور در تولید دانه‌های روغنی است؛ توسعه کشت این محصول در استان قزوین نیز در دستور کار قرار دارد و در خصوص تامین آب کلزا نیز رایزنی‌های لازم با مسؤولان صورت گرفته و کشت این محصول باید بیش از پیش مورد توجه باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: مدیریت کردن منابع آب موجود با توجه به خشکسالی پیش رو یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

خمسه در ادامه میزان عملکرد مبارزه با آفت ملخ در استان قزوین را بی‌سابقه عنوان کرد و گفت: امسال ۲۳ هزار و ۴۰۰ هکتار مبارزه با ملخ در استان قزوین انجام شد، درحالی که استان‌های جنوبی با وجود داشتن بیشترین آفات ملخ در مناطق صحرایی کمتر از این سطح مبارزه را به ثبت رسانده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: جاری شدن سیلاب در قزوین و‌ آوج باعث شد که بخش کشاورزی درگیر مدیریت بحران شود و خوشبختانه با همت مدیران توانستیم اقدامات بسیار مناسبی در راستای بازسازی و مرمت آسیب‌های وارد شده به انجام رسانیم.

خمسه از همه مدیران جهاد، دستگاه‌های اجرایی و دست اندرکاران بخش کشاورزی استان قزوین بابت عملکرد خوب استان در سال زراعی گذشته تقدیر و تشکر کرد و خواستار همکاری و همدلی بیشتر برای کشت پاییزه سال جاری شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین کشت پاییزه بذر کشاورزان فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کشاورزی استان قزوین سال زراعی کشت پاییزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین تاکنون بیش‌از ۱۰ هزار ۱۲۶ تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی استان خریداری شده است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: از دهه دوم فروردین تاکنون بیش‌ از 10 هزار 126 تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی استان سیستان و بلوچستان خریداری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در سال زراعی جاری 35 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت 10 درصد از گندمزارهای سیستان و بلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از 150 دستگاه کمباین بومی و مهاجر و 600 دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  16 مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش‌بینی و آماده خدمت‌رسانی هستند.

سیدحسینی اظهار داشت: در سال زراعی گذشته 32 هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان 70 هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • گندم مورد نیاز چهارمحال و بختیاری تا خردادماه تأمین است
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهادکشاورزی توجه کنند
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین
  • بخش آب‌پخش نیاز مبرم به نصب ایستگاه پیش تصفیه آب دارد
  • همیاری کشاورزان گیلانی با رسم ایلجار
  • افتتاح مرکز خرید گندم در هندیجان
  • آغاز کشت چغندر قند با استقبال کشاورزان قزوینی+ فیلم