Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تمجید از اقدمات توسعه‌ای، تجهیزاتی و زیربنایی صورت گرفته در بنادر کشور، تاکید کرد: در سال‌های اخیر به موجب تحریم‌های یک‌جانبه و گسترده دریایی و بروز بیماری پردامنه کرونا، نه تنها تخلیه و بارگیری و ورود و خروج کالا با کمترین مشکل انجام شد؛ بلکه کارهای عمرانی، اصلاحی و توسعه‌ای نیز در بنادر با قوت بیشتری پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، اسماعیل زهی با اشاره به بازدید اخیر رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم از بندر چابهار، خاطر‌نشان کرد: اقدمات صورت گرفته در بنادر و سواحل کشور؛ به ویژه در بنادر چابهار، شایسته تقدیر و تمجید است.

نماینده مردم خاش، میرجاوه، نصرت‌آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی، گفت: علاوه بر اقدامات زیرساختی در بنادر و پسکرانه‌های بندری، در حوزه لایروبی نیز کارهای شایسته و بایسته‌ای انجام شده که سبب شده در بحث ورود و پهلوگیری کشتی‌های غول‌پیکر به بنادر کشور به خصوص بنادر جنوبی، مشکل خاصی نداشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکل و چالش اصلی در تخلیه و بارگیری کالاها در برخی از بنادر و به خصوص بندر چابهار، نبود زیرساخت‌های مناسب جاده‌ای و ریلی است که ضرورت دارد به آن توجه شود.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، ایران را یکی از کشورهای برتر در زمینه بنادر و مدیریت بندری برشمرد و اظهار داشت: لازم است به موازات توسعه بنادر، زیرساخت‌های حمل و نقل دریایی، در بخش ریل و جاده نیز توسعه و تمهیدات لازم صورت گیرد تا شاهد توسعه متوازن و پایدار در همه حوزه‌های حمل و نقلی در کشور باشیم.

وی تأکید کرد: آنچه در سال‌های اخیر بیشتر از هر زمان دیگری در شهرهای ساحلی و دریایی دیده می‌شود، توسعه همزمان شهر و بندر است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: به لطف زیرساخت‌های فراهم شده بندری و ارتقای حمل و نقل در چابهار، شاهد عمران و آبادی بیش از پیش شهر چابهار هستیم که این امر نشان می‌دهد سازمان بنادر و دریانوردی به مسئولیت‌های‌ اجتماعی خود پایبند بوده است.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اسماعیل زهی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳

تین نیوز

نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در مورد تحقق شعار سال ۱۴۰۳ مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» و نقش مردم و فعالان اقتصادی در توسعه اقتصاد دریامحور، اظهار داشت: برای تحقق شعار مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ نیازمند ایجاد زیرساخت های لازم از سوی دولت، تسهیل شرایط و بهبود فضای فعالیت هستیم که باید از سوی دولت مردان مدنظر قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی محمدمیرزائیان با بیان اینکه توسعه فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر، از عوامل جهش تولید است، گفت: جهش تولید و توسعه اقتصاد دریامحور مکمل یکدیگر هستند.

وی افزود: دولت باید زیرساخت های لازم را برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان فراهم کند و یکی از این زیرساخت ها ایجاد کارخانجات تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر به دلیل نزدیکی به نوار ساحلی است که مزایای بسیاری از جمله کاهش هزینه حمل ونقل، رونق فعالیت های در حوزه دریایی و بندری با توجه به ظرفیت های ویژه کشور در این بخش و انتقال تمرکز جمعیتی به سوی سواحل، دارد.

نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تأکید کرد: باید بازارهای صادراتی موثر تعریف شود و بتوانیم سهم خود را در این بازارها داشته باشیم. ضرورت دارد تولیدکنندگان و به ویژه صادرکنندگان برتر را به میدان رقابت اقتصادی بازگردانیم و بتوانیم با فراهم کردن شرایط مورد نیاز، زمینه ساز رونق اقتصاد کشور شویم.

محمدمیرزائیان افزود: یکی از مسائلی که در کنار فعالیت های صنعتی و تولیدی در پسکرانه بنادر برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان باید مدنظر قرار گیرد، رفع چالش تعهد ارزی است، حداقل این تعهد ارزی باید در مورد محصولات کشاورزی برتر شود زیرا شرایط فعالان بخش خصوصی با شرکت های دولتی متفاوت است.

وی ادامه داد: فعالان بخش خصوصی آمادگی همکاری با دولت در راستای جهش تولید و انجام فعالیت های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر را دارند، دولت، قوه مققنه و قوه قضائیه نیز باید چالش های موجود را برطرف کند تا فعالان اقتصادی بتوانند به بهترین شکل و بدون دغدغه فعالیت کنند.

نایب رئیس اول کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران خاطر نشان کرد: جهش تولید و توسعه اقتصاد دریامحور مکمل یکدیگر هستند، اگر شرایط برای فعالیت بخش خصوصی فراهم شود جهش تولید رقم می خورد و به دنبال آن توسعه اقتصاد دریامحور محقق خواهد شد، زیرا این دو جدای از یکدیگر نیستند و در صورت فراهم بودن شرایط کاملاً به یکدیگر وابسته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تروریست‌ها علیه اقتصاد مَکُران
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • باران بهاری خیابان‌ها چابهار را هم سیلابی کرد
  • برنامه‌ اصلی منطقه آزاد چابهار بهره‌مندی از ظرفیت تخصصی دانشگاه‌های فعال است
  • بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه آزاد برای توسعه و تعالی چابهار و سواحل مکران
  • ساخت ۳ فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در ۱۴۰۳
  • ردپای مهاجران غیرقانونی در حوادث تروریستی کشور /نماینده چابهار: دلار ۶۵ هزار تومانی در شأن مردم ایران نیست
  • راهبرد کارگروه امور زیر بنایی تسهیل ظرفیت های مردمی در بخش مسکن خوزستان است
  • اختصاص ۹۱ میلیارد تومان برای تملک بنا‌های تاریخی در سال ۱۴۰۲
  • وقتی اعداد سخن می گویند؛ چرا نام ایران در لیست بزرگترین بنادر جهان وجود ندارد؟!