Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری قزوین محمد قاسمی در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: معضل مصرف مواد مخدر را می‌توان با راهکارهای درمانی بر آن فائق آمد و دادگاه‌های درمان مدار با حضور روانشناس، مددکار، پزشک و درمانگر بهتر می‌توانند در ریشه کنی این معضل اجتماعی به دستگاه قضائی کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان قزوین افزود: دادگستری قزوین در زمینه پیشگیری از جرم گزارش جامع و کاملی را تهیه کرده است، که یک نقشه راه برای عبور از این معضل اجتماعی است.

این مقام قضائی استان ادامه داد: اگر مطلبی در جلسات عنوان می‌شود به معنای نادیده گرفتن اقدامات هیچیک از دستگاه‌ها نیست، بلکه اگر ناهماهنگی وجود دارد باید در این جلسات بتوانیم حل کنیم و در نهایت از این فرصت به نحو مطلوب بتوانیم استفاده کنیم.

قاسمی تصریح کرد: هر دستگاه و سازمانی در برابر این آسیب اجتماعی مسئول است و نمی‌تواند سهم و مسئولیت خود را بر گردن دیگر بیندازد و توقع حل مشکل را داشته باشد.

این مقام مسئول با اشاره به معضلات اعتیاد در جامعه افزود: اکثر سرقت‌های خرد توسط معتادان انجام می‌شود و تمام تلاش ما در استان برای امنیت و آسایش مردم است و برخی از این افراد موجب برهم زدن امنیت روانی و مختل کردن آسایش مردم و موجب خسارت برای شهروندان می‌شوند.

قاسمی تاکید کرد: انتظار این است که هر سازمانی به وظیفه ذاتی و بر اساس تفاهمنامه و تعهدات خود در این راستا عمل کند و با هم‌افزایی و انسجام در راستای ریشه کنی اعتیاد گام برداریم.

دادستان قزوین اضافه کرد: حمایت و تقویت دادگاه‌های درمان مدار و مشارکت بیشتر نهادهای مرتبط می‌تواند به کاهش معضل اعتیاد و مدیریت مطلوب ورودی پرونده‌های مراجع قضائی منجر شود.

وی اذعان کرد: ما بیشتر در بعد جسمی که سم زدایی است تلاش می‌کنیم در صورتی که بعد روانی و اجتماعی آن نباید غفلت کرد و از ابزارهای تخصصی و روانی در این امر باید یاری جست.

قاسمی یادآور شد: نظارت‌ها باید به صورت دقیق صورت گیرد و با جدیت بیشتری پیگیری شود و همچنین در بحث قاچاقچیان حرفه‌ای و بنیان مالی آنها باید برخورد جدی و قاطع شود.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر در قزوین ضروری است و بحث احداث و راه اندازی این مرکز باید با سرعت بیشتری پیگیری شود.

کد خبر 5299794

منبع: مهر

کلیدواژه: اعتیاد قزوین مجازات جایگزین حبس ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا گرگان کرمانشاه واکسیناسیون اردبیل تعاونی سیستان و بلوچستان ایلام خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۸۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله دیدبان پیش از ظهر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد اظهار کرد: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم توجه به زیرساخت‌های حوزه درمان و تکمیل پروژه‌های عقب مانده این حوزه است.

وی با بیان اینکه در سفر رئیس دولت سیزدهم به استان قزون توجه ویژه ای به حوزه بهداشت و درمان استان قزوین انجام شد، تاکید کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تا به امروز ۴۲ پروژه درمانی در استان قزوین تکمیل و به بهره برداری رسیده و دو طرح نیز به طور موقت تحویل داده شده است.

وی از پیشرفت ۸۵ درصدی ۶۰ پروژه در استان قزوین خبر داد و عنوان کرد: یکی از اصلی ترین پروژه‌های حوزه درمان در استان قزوین مربوط به ساخت و تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: در حالی که در ابتدای دولت سیزدهم این بیمارستان تنها ۹ درصد پیشرفت داشت اما امروز ساخت این بیمارستان تا به امروز ۳۵ درصد پیشرفت دارد.

وی جابجایی بیمارستان اعصاب و روان استان را نیز یکی دیگر از پروژه‌های مهم استان دانست و عنوان کرد: این پروژه در فضای دانشگاه سابق غزابی با ۱۵۰ تخت به بهره برداری خواهد رسید.

دیدبان بیان کرد: یکی از مشکلات حوزه درمان در کشور کمبود پزشک در برخی‌های تخصصی است و کمتر کسی در برخی حوزه‌ها مثل جراحی کودکان به تحصیل می‌پردازد.

وی با بیان اینکه برخی رشته‌های پزشکی در حال حذف شدن است، ادامه داد: متأسفانه کسی از رشته تخصصی طب اورژانس و بیهوشی استقبال نمی‌کند و در رشته‌هایی همچون رشته بیهوشی ورود بسیار کمی را شاهد هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه با این روند در سالهای دیگر در برخی رشته‌های تخصصی با مشکل روبرو خواهیم بود، ادامه داد: حقوق پایین این رشته‌های تخصصی و پرداخت دیر به دیر کارانه‌های تأمین اجتماعی در کاهش استقبال از این رشته‌ها بسیار مؤثر بوده است.

وی از راه اندازی دانشکده داروسازی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد و بیان کرد: بدون شک با راه اندازی این دانشکده شاهد ساخت یکی از بهترین دانشکده‌های داروسازی کشور با ظرفیت پذیرش دانشجویان بین المللی خواهیم بود.

دیدبان در پایان با اشاره به وضعیت بیمارستان امیرالمومنین بویین زهرا گفت: در این بیمارستان پزشک متخصص وجود دارد اما در برخی ایان شاهد مراجعه بیشتر و در نهایت انتظار بیشتر مردم برای رسیدگی هستیم.

کد خبر 6085514

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • فرهنگ برهنگی از مظاهر جاهلیت مدرن/ با سخنرانی، معضل حجاب رفع نمی‌شود 
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان
  • خودکشی ۶۰ جوان بدلایل فقر، اعتیاد و بیکاری
  • بورس به مدار برگشت؟
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / ثبت پاک‌ترین آسمان در قزوین
  • برخورد با مراکز غیر مجاز مداخله گر درمان در قزوین