Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-25@11:51:12 GMT

◄ هشدار نسبت به بروز بحران در حمل و نقل جاده ای کالا

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۰۳۴۲

تین نیوز

یک راننده خود مالکِ دانش آموخته حقوق  که سابقه چهار دوره حضور در کانون رانندگان و کامیونداران استان کردستان را نیز دارد، معتقد است در صورت تکرار رویه های گذشته در حوزه حمل و نقل جاده ای، در 6 ماه اول سال آینده، کشور با بحران حمل و نقل مواجه شده و اقتصاد به رکود شدید دچار خواهد شد.

به گزارش تین نیوز، فرزاد بابا ویسی این مطلب را در شبکه های اجتماعی بیان کرد و افزود: با بی توجهی به نوسازی ناوگان فرسوده و واردات کامیون چینی و افزایش حرکت یک‌سر خالی کامیون ها و با اتش زدن یارانه سوخت که در حال حاضر ارزان تر از آب معدنی است و مدیریتی که در کمک به این حوزه موفق نبود، در 6 ماه اول سال جدید، کشور با بحران حمل و نقل مواجه و اقتصاد دچار رکود شدید خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ادامه حرکت به همین روال بدون ایجاد تغییرات اساسی و خریدن زمان با پرداخت بعضی هزینه ها و تصمیمات غیر کارشناسی و خطاهای استراتژیکی در طول این سال ها تداوم داشته است، تاوان سنگینی بر اقتصاد خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: حمل کالاهای‌ استراتژیک بدون کد رهگیری قاچاق محسوب می‌شود بومی‌گرایی؛ آفت حمل و نقل جاده‌ای کالا

وی تاکید کرد: معتقدم با توجه به اجرای قوانین شرکت محوری و عدم مقبولیت انتخابات فرمالیته نمایندگان رانندگان  به دلیل سنتی بودن روش انتخابات، حمل و نقل آزاد و رها شده و بدون نظارت در زمان بحران در مقابل عرضه و تقاضا، فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل، استهلاک بالا، عدم ضمانت اجرا برای مصوبات مربوط به کرایه حمل، حق توقف، کمیسیون  و اجرای سلیقه ای بخشنامه ها در استان ها همچون تن -کیلومتر حمل و نقل جاده ای شرایط سختی را در پیش رو دارد.

باباویسی عنوان کرد: همچنین با توجه به شرایط یارانه بیمه، صدور کارت هوشمند برای افرادی که هیچ ارتباطی با حمل و نقل ندارند، بیمه آزاد برای رانندگان واقعی، بیمه تکمیلی ناقص، افزایش نیافتن کرایه و کنترل نشدن تولید و فروش قطعات تقلبی و روغن موتور کامیون و احتکار لاستیک، ارایه یارانه هایی بدون نظارت همچون سهمیه لاستیک که عملا زمینه ایجاد رانت و  فساد است، کمبود بار با بحران آب و برق و بازگشت کامیون های ترانزیتی از مرزها، تعطیلی سالن های اعلام بار به جای توسعه آن با سیستم های مدرن روز و زمینه ایجاد بازار دلالی و جدیدا اعلام بار فضای مجازی، ایجاد شرکت های کاغذی حمل و نقل بین المللی در بنادر با قیمت های بیش از بیست میلیارد تومان و سهامدار بودن صاحبان قدرت در همین شرکت های کاغذی و انحصاری کردن حمل کالاهای استراتژیک توسط بعضی از این شرکت ها، قطعا در آینده شاهد بحران حمل و نقل خواهیم بود.

وی همچنین با اشاره به حادثه تصادف یک دستگاه مینی بوس مسافری در کردستان که موجب مرگ چندین نفر از هموطنان شد، تاکید کرد:  بررسی علت حادثه  مینی بوس مدل 1362 در جاده های مرگبار کردستان از انتظارات بسیار محدود مردم است.

به گزارش تین نیوز، باباویسی عنوان کرد: چرا ناوگان فرسوده مسافری که با جان انسان ها در ارتباط است هنوز در حال فعالیت است،  کنترل عبور ناوگان عمومی در جاده های صعب العبور بر عهده کیست، نقش پلیس راه در کنترل تردد خودروی مسافری با بیش از دو برابر ظرفیت کجاست و مجوز فعالیت و تعویض پلاک ناوگان فرسوده بر عهده کیست؟

وی ادامه داد:آیا غیر فعال بودن مجوز تردد خودروی مسافری از ناوگان عمومی و فعالیت شخصی این ناوگان (مینی بوس و اتوبوس) در جاده ها کافی است پس نقش نوسازی ناوگان کجاست؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل تین شبکه های اجتماعی یارانه سوخت کارشناسی حمل و نقل جاده ای لاستیک برق تصادف مرگ پلیس راه تعویض پلاک حمل و نقل جاده ا ی حق توقف نوسازی ناوگان فرسوده تن کیلومتر سهمیه لاستیک شرکت محوری واردات کامیون دست دوم واردات کامیون چینی حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۴۶ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی سیستان وبلوچستان

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از مراجعه ۴۶ هزار و هفت دستگاه ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی استان در سال ۱۴۰۲ خبر داد که این میزان، افزایش ۱۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، تیمور باقری اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، تعداد ۴۶ هزار و هفت دستگاه ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی استان مراجعه کردند.

وی با اشاره به اینکه در راستای ارتقای ایمنی در تردد جاده‌ای، حفظ محیط زیست، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جاده‌ها همه وسایل نقلیه سنگین ملزم به داشتن برگه معاینه فنی خودرو هستند، گفت: از این تعداد معاینه فنی صورت گرفته، ۳۰ هزار و ۵۵۵ مورد قبولی مرتبه اول، هفت هزار و ۴۲۱ مورد قبولی پس از اصلاح عیب و هشت هزار و ۳۱ دستگاه نیز در تست‌های مربوطه رد شدند.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حال حاضر در شمال استان، تعداد پنج مرکز معاینه فنی فعال هستند که محل فعالیت آن‌ها در شهرستان‌های زابل، زاهدان (۲ مرکز)، خاش و سراوان است، افزود: در این مراکز علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها و آینه‌ها، چراغ‌ها، موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، و تست نور نیز انجام می‌شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان سخت‌کوش از آنان خواست با مراجعه به موقع به مراکز معاینه فنی از سلامت خودروی خود مطلع شوند و می‌توانند کمک مؤثری به استان در راستای کاهش و جلوگیری از آلودگی هوا داشته باشند.

کد خبر 747093

دیگر خبرها

  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • هوش مصنوعی به داد حیوانات در تصادفات جاده‌ای رسید
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند
  • مراجعه بیش از ۴۶ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی سیستان وبلوچستان
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای اصفهان صادر شد/انیروهای امدادی در حالت آماده باش
  • جابجایی بیش از ۱۱ میلیون و ۷۶۱ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل