Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس گفت: وزارت اقتصاد و مجلس عزم خود را جزم کرده‌اند تا رفع انحصار در بازار وکالت و سردفتری انجام شود و امضای طلایی از دست کانون‌های صنفی که تعارض منافع دارند، خارج شود.

به گزارش مشرق، وجود انحصار در برخی نهادهای مرتبط با دستگاه قضائی عامل انتقاد و اعتراض جمعی از فارغ‌التحصیلان رشته حقوق است که نمی‌تواند متناسب با رشته تحصیلی خود، شغل مناسب و دلخواه خود را ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفع انحصار مشاغلی مانند وکالت، سردفتری و کارشناس رسمی دادگستری، از جمله مباحثی است که قوه قضائیه در سال‌های اخیر به دنبال تحقق آن بوده است؛ در نخستین جلسه شورای عالی قضائی در سال ۱۴۰۰ هم رئیس وقت قوه قضائیه این موضوع را مورد تأکید قرار داد و خواستار شکسته شدن این انحصار شد.

هم‌اکنون موضوع شکسته شدن انحصار در این مشاغل البته در کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس شورای اسلامی و نیز هیئت مقررات‌زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار هم به‌صورت ویژه دنبال می‌شود.

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات این کمیسیون در توسعه تولید، کسب و کار و شکستن موانع و انحصارهای ایجاد شده، کانون وکلای دادگستری را انحصارگر دانست و گفت: در بحث اشتغال، انحصارات متعددی است که در حوزه مجوزها وجود دارد؛ شما حاضر هستید همه مراحل را بروید و استعلامات را بگیرید اما با مشکل و سدی مواجه می‌شوید که سد انحصار است.

وی افزود: مثلاً در رشته حقوق، فارغ‌التحصیل می‌شوید و یکی از جاهایی که می‌خواهید مشغول ‌شوید حوزه کارشناسان رسمی یا سردفتری و وکالت است که وقتی به این نهادها مراجعه می‌کنید با سدی مواجه می‌شوید که در اعطای مجوز محدودیت دارد!

زنگنه ادامه داد: معمولاً کانون‌ها و مجموعه‌هایی که خودشان تقریباً ذینفع هستند در اعطای مجوز محدودیت ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به رأی اعتماد مجلس به خاندوزی برای تصدی وزارت اقتصاد ادامه داد: آقای خاندوزی، وزیر اقتصاد پیش از این، همکار ما در کمیسیون جهش تولید مجلس و همچنین نماینده مجلس در هیئت مقررات‌زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار بود؛ زمانی که در کمیسیون و صحن مجلس برنامه‌های خود را ارائه می‌کرد، نخستین برنامه‌اش این بود که می‌خواهم تسهیل صدور مجوز را انجام دهیم.

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس متذکر شد: وزارت اقتصاد و مجلس عزم خود را جزم کرده‌اند تا رفع انحصار انجام شود و امضای طلایی از دست دولت و کانون‌های صنفی و مجموعه‌هایی که تعارض منافع دارند، خارج شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان دستگاه قضائی مجلس شورای اسلامی محسن زنگنه شورای عالی قضائی سخنگوی کمیسیون جهش تولید کمیسیون جهش تولید مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود

سخنگوی دولت گفت: برای نظارت موثرتر بر بازار، لایحه اصلاحی وزارت دادگستری بر قانون تعزیرات حکومتی با قید دو فوریت مورد موافقت قرار گرفت تا فرآیند رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی را تسریع کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی بیان کرد: برای نظارت موثرتر بر بازار، لایحه اصلاحی وزارت دادگستری بر قانون تعزیرات حکومتی با قید دو فوریت مورد موافقت قرار گرفت تا هم فرآیند رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی را تسریع کند و هم ضمانت اجرای محکومیت‌ها و مجازات تعزیرات حکومتی را تقویت کند تا در نهایت نظارت موثرتر بر گران‌فروشی، احتکار و تخلفات دیگر انجام شود.

واردات خودرو دنبال می‌شود/ نظر دولت درباره تعطیلی آخر هفته وی افزود: هیئت وزیران به پیشنهاد بانک مرکزی موافقت کرد که سهمیه ایران در صندوق بین‌المللی پول افزایش یابد تا حق امتیاز و حق رأی ایران حفظ شود.

سخنگوی دولت اضافه کرد: پیش از این وزارت آموزش و پرورش، آیین‌نامه‌ای ارتقای مهارت‌آموزی در حوزه آموزش و پرورش ارائه کرده بود که تکالیف متعددی برای دستگاه‌های مختلف در بر داشت و همدلی مناسبی هم از سوی بخش‌های مختلف دولت دریافت کرد و این آیین‌نامه امروز در هیئت وزیران به تصویب رسید. امیدواریم با این اقدام، ارتباط آموزش با صنعت و اشتغال هرچه بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد و ابلاغ دیجیتال سردفتری عملیاتی می‌شود
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • بخشی از حق‌آبه ایران از «هیرمند» پرداخت شد
  • طرح نور را با قوت و هوشمندی ادامه می‌دهیم
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • سیاست تحریم‌ شکسته خورده است/رژیم صهیونیستی تهدیدی برای تمام منطقه است
  • التهابات «بازار ارز» حتماً قابل مدیریت است