Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از آغاز واکسیناسیون مادران باردار بالای ۱۸ سال در حوزه این دانشگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "مطابق مصوبه کمیته دانشگاهی واکسیناسیون مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مادران باردار بالای ۱۸ سال و با سن بارداری ۱۲ هفته می‌توانند مطابق پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت جهت دریافت واکسن به نزدیک‌ترین مرکز جامع خدمات سلامت مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازه زمانی مجاز برای انجام واکسیناسیون مادران باردار از هفته ۱۲ تا پیش از آغاز هفته ۳۹ بارداری است.

مادرانی که در طول دوره بارداری واکسن دریافت نکرده‌اند می‌توانند ۱۰ الی ۱۵ روز بعد از زایمان و بعد از بررسی‌های لازم واکسن تزریق کنند.

لازم به ذکر است واکسن مورد استفاده برای مادران باردار واکسن سینوفارم است."

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واکسیناسیون مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند

کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، درباره مصرف کرم‌های ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش مهر، سارا میرحقی ساعتچی اظهار داشت: اغلب زنان باردار می‌دانند که خوردن برخی مواد غذایی یا ویتامین‌ها ممکن است برای جنین خطرناک باشد، اما شاید به این موضوع دقت نکنند که برخی از موادی که از طریق پوست جذب می‌شود مانند کرم و لوسیون‌ها نیز ممکن است بر سلامت جنین تأثیرگذار باشد.

وی در رابطه با مصرف کرم ضد آفتاب برای خانم‌های باردار و کودکان تصریح کرد: برای این گروه توصیه می‌شود، از ضدآفتاب‌های فیزیکی یا مینرال استفاده کنند که دارای فیلتر‌های فیزیکی زینک اکساید یا تیتانیوم دی اکساید هستند.

میرحقی ساعتچی گفت: در صورت مصرف ضدآفتاب‌های حاوی رنگدانه باید در رابطه با مصرف ضدآفتاب‌های رنگی دقت شود میزان کافی از ضدآفتاب مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ۵ مصدوم در حادثه انحراف خودرو از جاده در محور خرمشهر به اهواز
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور خرمشهر به اهواز
  • مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند
  • ۷ مصدوم انحراف از جاده خودروی سواری در محور آبادان به اهواز
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • نجات جان مادران باردار در شرایط نامساعد جوی
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد