Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@14:15:05 GMT

دیپلماسی شهری گامی در مسیر جهانی‌شدن کاشان

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۶۸۲۵

دیپلماسی شهری گامی در مسیر جهانی‌شدن کاشان

حسن بخشنده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان، بابیان اینکه، «تعامل منطقه‌ای» لازمه توسعه کاشان بزرگ و حرکت به سمت استانی شدن، اظهار کرد: برای حرکت در مسیر استان شدن، باید تعامل منطقه‌ای داشت و با برگزاری نشست‌های مشترک با شهرداری‌های شهرهای مجاور به برنامه‌های یکپارچه دست‌ یافت؛ جلسات مستمر با شهرداران شهرهای دیگر شهرستان می‌توان بسیاری از اختلاف‌نظرها را رفع کرده و موضوعات توسعه منطقه‌ای و فرهنگی را با محوریت کاشان به نتیجه رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفافیت مانعی در برابر فساد

وی با شاره به اینکه، فعالیت در فضای مبهم، موجب کاهش مسؤولیت و زمینه را برای فساد آماده می‌کند، تصریح کرد: اگر فرآیندهای کاری ما شفاف و نظارت‌پذیر نباشد منجر به فسادهای اداری می‌شود و باید قرارداد پیمانکاران به‌صورت مشخص و شفاف تهیه شوند.

بخشنده ادامه داد: باید سامانه‌هایی طراحی شوند که با حذف نقش نیروی انسانی، تمام شهروندان بدون هیچ تبعیضی از خدمات مختلف آن (عوارض، صدور پروانه) استفاده کنند و درعین‌حال نظارت مردم نیز تحقق پیدا کند.

شهردار منتخب کاشان با اشاره به اینکه، عامل مدیریت شهری با تمام نهادها یک اصل است، اما نهادهای دیگر هم باید در راستای توسعه شهر و حقوق مردم با شهرداری همکاری کرده و به تعهدات خود عمل کنند، خاطرنشان کرد: حتماً در مواردی که مطالبات وجود دارد، شهرداری باقدرت تمام ورود پیدا خواهد کرد.

بخشنده با اشاره به اینکه ما نیاز به منابع انسانی قوی و بامهارت بالا داریم، اظهار کرد: در این مسیر می‌توان از تجربه و ظرفیت نیروی انسانی کلان‌شهرها استفاده کرد که درنهایت به درآمدزایی برای شهرداری منجر می‌شود.

تقویت ارتباط مدیریت شهری و شهروندان با تحقق «شهر هوشمند»

شهردار کاشان بابیان اینکه، برای جهانی‌شدن و ماندگاری در عرصه‌های بین‌المللی باید به سمت شهر هوشمند حرکت کرد، ابراز داشت: یعنی زیست هوشمند، شهروند هوشمند و مدیریت شهری هوشمند؛ در این راه مهم است، ضمن آنکه زیرساخت‌ها باید توسعه داده شود، باید از تمرکز نیز خارج شویم؛ شهر هوشمند علاوه بر بهینه‌سازی فرآیندهای شهری و خدمت‌رسانی شایسته‌تر، عامل ارتقای دوسویه مدیریت شهری و شهروندان می‌شود.

توجه به پیوست فرهنگی در اجرای پروژه‌های عمرانی

وی بابیان اینکه طرح‌هایی که در کاشان با این سابقه و ظرفیت تاریخی و مذهبی اجرا می‌شود باید با پیوست فرهنگی همراه باشد، افزود: عمدتاً وقتی پروژه‌های شهری با تفکر مدرن در شهری با شکل تاریخی و مذهبی کاشان اجرا می‌شود، این تفکر مدرن است که بر فرهنگ اثر می‌گذارد حال‌آنکه این نسبت و تأثیر باید عکس بوده و فرهنگ و تاریخ ما بر تفکر مدرن اثرگذار باشد.

ضرورت تسریع درروند احداث باغ‌موزه‌ی دفاع مقدس

بخشنده بابیان اینکه احداث باغ‌موزه دفاع مقدس در شهر دارالمؤمنین کاشان با تقدیم بیش از ۱۷۰۰ شهید در دوران دفاع مقدس و همچنین شهدای مدافع حرم و امنیت، یک نیاز و ضرورت در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تلاشی برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید است

لزوم نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی

 وی ضمن اشاره به اینکه، در حوزه حمل‌و‌‌نقل و ترافیک برای رسیدن به زندگی شهری هوشمند اقدام خاصی صورت نگرفته و با توجه به معضل تردد خودروها، ترغیب شهروندان به استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی یک ضرورت است، افزود: چگونه از شهروندان می‌توانیم بخواهیم از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند در شرایطی که عمر اتوبوس‌های شهری بالاتر از حد استاندارد بوده و عمده آن نیز خارج از رده محسوب می‌شوند.

شهردار منتخب کاشان با بیان اینکه، دیپلماسی شهری کاشان به‌عنوان شهر جهانی و فعال برای حضور در عرصه‌های بین‌الملل نیازمند شاخصه‌هایی است که در سه عرصه اقتصاد، سیاست و جامعه تعریف می‌شود، افزود: باید دیپلماسی شهری قوی بر پایه تفکر جهانی‌شدن داشته باشیم و هوشمند سازی و تمرکززدایی در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام/۶۳۱۲۳/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: کاشان دفاع مقدس مدیریت شهری توسعه منطقه ای مدیریت شهری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب یکی از پروژه‌های شاخص کشور است که موجب تحول چشمگیری در بافت فرسوده شهر تبریز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، محمد آئینی که ظهر امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌شرقی به این استان سفر و از آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز بازدید کرد.

بازدید از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونت‌گاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و همچنین پروژه‌های نوسازی مردمی و پروژه‌های بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی شهر تبریز از جمله برنامه‌های معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

محمد آئینی، معاون وزیر راه و شهرسازی در این بازدیدها اظهار کرد: تبریز و استان آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان‌های سرآمد کشور است و می‌تواند الگویی برای سایر کلان‌شهرها محسوب شود.

وی اضافه کرد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان‌پذیر شده است.

محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز که در این بازدیدها معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می‌کرد در خصوص آخرین وضعیت پروژه مسیر گشایی ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: طول مسیر گشایی یک هزار و ۸۰۰ متر بود و در مجموع ۷۵۰ ملک در این پروژه نیازمند تملک است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه مهم شهری خبر داد و اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته مقرر شده است تا این پروژه امسال به اتمام برسد و به مسیر ایده‌لو متصل شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز تصریح کرد: این پروژه در حوزه منطقه ۱۰ تبریز توسط شهرداری منطقه یک تبریز در حال اجرا بوده و تاکنون یک هزار میلیارد تومان برای تملک در این پروژه هزینه شده است.

عزتی ادامه داد: پروژه بزرگ مسیر گشایی خیابان ۴۵ متری انقلاب موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه فاز به طور همزمان اجرا می‌شود.

وی اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر را از اولویت‌های شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: با همراهی شورای اسلامی شهر و نهادهای قضائی و همچنین تلاش‌های شهردار تبریز در حوزه بازآفرینی شهری اقدامات مهمی در این خصوص انجام شده است.

کد خبر 747224

دیگر خبرها

  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • تغییر بخشی از مسیر‌های اتوبوس شهری پایانه دولت‌آباد
  • سیلابی شدن معابر شهری کاشان
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان
  • سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم
  • کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است