Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدرضا فلاطونی روزپنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تا پایان شهریورماه جاری ماشین آلات مستعمل دارای شماره سهمیه سوخت تعلق می گیرد .

وی اظهارکرد: تمامی کشاورزان مالک تراکتور و کمباین های بدون شماره بایستی هرچه زودتر با در دست داشتن مدارک مالکیت تراکتور و فردی خود به مدیریت های جهاد کشاورزی استان یا به کارگذاری سازمان نظام مهندسی شهرستان ها مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند تا با هماهنگی امور اجرایی پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) کار بازدید و شماره گذاری ماشین آلات انجام شود تا مالکان آنها در آینده با مشکلی مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره امور فناوری های مکانیزه جهاد کشاورزی یزد از میبد ، اشکذر و مهریز به عنوان شهرستان های پیشگام در شماره گذاری تراکتور وکمابین یاد کرد و گفت: تاکنون برای هزار و ۲۰۱ دستگاه تراکتور شماره صادر شده است.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر سه هزار و ۱۱۲ دستگاه تراکتور بدون شماره است و از این تعداد هزار و ۲۵۰ دستگاه با تلاش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها پرونده تشکیل شد .

 رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد همچنین گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون از محل تسهیلات خط اعتباری شماره ۹ مکانیزاسیون مبلغ ۶۰ میلیارد ریال به این استان اختصاص یافته است .

فلاطونی ادامه داد: تاکنون ۵۷ درصد این مبلغ وام جذب و ۲۰۰ دستگاه تراکتور و تیلر و  ۲۲۷ دستگاه ادوات کشاورزی از سوی متقاضیان خریداری شده است .

 وی اظهارکرد: کشاورزان و بهره برداران می توانند با مراجعه به مدیریت های جهادکشاورزی استان برای دریافت تسهیلات خرید تجهیزات مورد نیاز خود از وام یادشده  درخواست و استفاده کنند.

فلاطونی پیش بینی کرد که تا پایان سال ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان از ۱.۹۶ به بالای ۲ اسب بخار در هکتار افزایش یابد.

وی اضافه کرد: سال گذشته از محل وام خط اعتباری مکانیزاسیون شماره هشت ، ۷۶ میلیارد ریال وام با بازپرداخت پنج ساله به ۶۵۰ نفر تولید کننده و بهره برداران بخش کشاورزی پرداخت شد .

این مسئول افزود: این تسهیلات برای ۳۹۰ دستگاه تراکتور ، تیلر و چهار دستگاه کمباین و  ۲هزار دستگاه از سوی  افراد خریداری و به ظرفیت استان افزوده شد.

وی ادامه داد : این میزان وام برای خرید دستگاه ها و ماشین آلات در حوزه های  باغبانی ، زراعت  دام و طیور و شیلات و آبزیان هزینه شد.

برچسب‌ها ماشین آلات صنعتی یزد کشاورزی طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماشین آلات صنعتی یزد کشاورزی ماشین آلات صنعتی یزد کشاورزی طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم

رییس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران گفت: دولت با اعلام سیاست خود برای مدیریت بازار برنج در سال جدید، پرداخت مطالبات ارزی سال گذشته و حمایت از ادامه طرح خرید برنج توسط بخش خصوصی، به تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور کمک کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران، محمد مختاریانی اظهار داشت: برای باقی ماندن برنج به عنوان دومین محصول غذایی پرمصرف کشور، در سفره تمامی هموطنانمان، بخش خصوصی نیازمند همراهی و همکاری دولت است.

وی با بیان اینکه به‌رغم درخواست‌های مکرر برای تشکیل جلسه همچنان وزارت جهاد کشاورزی سیاست‌های اتخاذ شده برای بازار برنج در سال جدید را اعلام نکرده است، ادامه داد: با توجه به اینکه بخشی از نیاز بازار کشور به برنج از محل واردات تامین می‌شود، وزارت جهاد کشاورزی باید سیاست‌های دولت در سال جدید را اعلام و بخش خصوصی را از بلاتکلیفی در بیاورد و وضعیت ثبت سفارش برنج را مشخص نماید.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

*با تولید خوب برنج داخلی بازار با واردات یک میلیون تن متعادل می‌شود

مختاریانی با اشاره به مطالبات باقیمانده واردکنندگان از سال گذشته، تاکید کرد: بانک مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی باید هرچه سریعتر در خصوص پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج که از قریب به 8 ماه پیش پرداخت نشده است، اقدام کنند تا ایشان سرمایه لازم برای واردات برنج در سال جدید را در اختیار داشته باشند.

وی گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات ارزی واردکنندگان برنج و کند یا متوقف شدن ثبت‌سفارش، این پیام را برای دلالان دارد که می‌توانند وارد بازار برنج شده و از شرایط سواستفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه سالانه 3 تا 3 و نیم میلیون تن برنج در کشور مصرف می‌شود، ادامه داد: باتوجه به بارندگی‌ها پیش‌بینی‌می‌شود امسال میزان تولید برنج رضایت بخش بوده و با واردات یک میلیون تا یک میلیون و 200هزار تن، نیاز بازار تامین و به ثبات و تعادل قیمت می‌رسیم.

*ضوابط واردات برنج برای سال جاری هنوز تعیین نشده است

مختاریانی اظهار داشت: علی‌رغم درخواست‌های مکرر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران برای برگزاری نشست با مسولان وزارت جهادکشاورزی برای تعیین تکلیف وضعیت واردات برنج در سال جاری و همچنین تعیین تکلیف مطالبات سال گذشته واردکنندگان بابت برنج‌هایی که 7 الی 8 ماه پیش در بازار عرضه شده، همچنان جلسه‌‌ای تشکیل نشده است.

وی با بیان اینکه بلاتکلیف ماندن ثبت سفارش نیز مشکلی جدی است، تصریح کرد: باید بپذیریم که بخش از نیاز کشور به برنج باید از محل واردات تامین شود، اما اردیبهشت ماه فرارسیده و هنوز وزارت جهادکشاورزی در این حوزه تعیین تکلیف نکرده است.

رییس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با یادآوری مشکلات شالیکاران و تولیدکنندگان برنج در سال 1401، توضیح داد: سال گذشته برنج زیادی از محصول سال 1401روی دست کشاورزان باقی مانده بود و به دلیل افزایش قیمت تا 150 هزارتومان بازار با کاهش تقاضا و رکود روبرو شده بود.

وی ادامه داد: سال گذشته در آستانه آغاز فصل کشت و برداشت برنج، این نگرانی وجود داشت که با وجود رکود، آیا کشاورز باز هم به کشت برنج و تولید ادامه خواهد داد.

مختاریانی با یادآوری اتفاقاتی که در ماه‌های ابتدایی سال گذشته رقم خورد، اظهارداشت: با درخواست استانداران استان‌های شمالی و وزارت جهاد کشاورزی، بخش خصوص به کمک شالیکاران آمد و با سرمایه خود و عرضه مستقیم برنج در فروشگاه زنجیره‌ای توانست، وضعیت بازار را مدیریت کرده و مانع متضرر شدن شالیکاران شود.

وی تاکید کرد: بازار پارسال بازاری بود که هم مصرف‌کننده توانست برنج را با قیمت مناسب خریداری کند و هم از آسیب دیدن کشاورزان جلوگیری شد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با تاکید براینکه باتوجه به تجربیات سال‌های گذشته پیش از بروز مشکل باید برای مدیریت بازار تدابیر لازم در نظر گرفته شود، گفت: سال گذشته وقتی کشاورزان با مشکلات جدی روبرو بودند، به صورت مستمر با مدیران وزارت جهاد کشاورزی و استانداران استان‌های شمالی در ارتباط بوده و در جلسات مکرر پیگیر رفع مشکلات کشاورزان بودیم.

وی با اشاره به اقدامات ویژه‌ای که بخش خصوصی انجام داد و با سرمایه خود اقدام به خرید محصول کشاورزان کرد، قول و وعده‌هایی برای حمایت از بخش خصوصی داده شد، افزود: اختصاص وام برای خریدهای بعدی و تعیین سهمیه واردات متناسب با میزان خرید محصول داخلی از جمله این وعده‌ها بود، اما به محض اینکه مشکلات حل شد، همه وعده‌ها به دست فراموشی سپرده شد و با این شرایط امسال بعید به نظر می‌رسد که بخش خصوصی تمایل داشته باشد با سرمایه خود و با وعده و وعید به این حوزه ورود کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم
  • ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری بدون اغماض پیگیری می‌شود
  • برداشت گندم و جو در کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۱ دستگاه کمباین
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود
  • مکانیزاسیون ‌بخش کشاورزی چه مزیت‌هایی برای کشاورزان دارد؟
  • کشاورزان با کمباین‌های دارای برچسب معاینه فنی قرارداد ببندند
  • صرفه‌جویی ۱۵۲ میلیون دلاری در پرداخت یارانه سوخت با اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۲
  • کشاورزان با کمباین های دارای برچسب معاینه فنی قرارداد ببندند
  • برداشت خوشه‌های طلایی گندم از یک هزار و ۱۲۵ هکتار گندم زارهای آبادان
  • ایران غنی‌ترین بانک ژن ذخایر ژنتیک گندم را دارد