Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا فتحی بعد از دوره‌ای نقاهت کرونایی در بیمارستان ولیعصر ناجا دارفانی را وداع گفت و مراسمِ خاکسپاری‌اش در قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، خبر شوکه‌کننده بود؛ وقتی برادرزاده بدلکار قدیمی سینمای ایران به تسنیم  گفت: علیرضا فتحی بر اثر بیماری کرونا در بیمارستان ولیعصر ناجا درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دچار بیماری زمینه‌ای کلیوی بود و در هفته اخیر هم راهی بیمارستان شد و بامداد امروز هم دارفانی را وداع گفت.

او همچنین درباره زمان خاکسپاری این بدلکار فقید، تأکید کرد که به احتمال زیاد فردا در قطعه هنرمندان تشییع و خاکسپاری‌شان برگزار می‌شود.

حمیدرضا رسولیان طراح جلوه‌های ویژه در خصوص این بدلکار فقید، گفت: باورمان نمی‌شود یکی از بااخلاق‌های سینما در آستانه روز ملی سینما از دست دادیم. کسی که به واقع بدلکار بلامنازعی بود و دوران معمای شاه و سلمان فارسی را نمی‌توانم از یاد ببرم. یکی از خوبان این عرصه را از دست دادیم و امیدوارم خداوند به خانواده محترم سینما صبر عنایت کند.

جالب است که درباره حادثه و درگذشت ارشا اقدسی با علیرضا فتحی گفت‌وگو کردیم و او در آخرین نکاتی که به خبرگزاری تسنیم  گفت به حضورش در سریال "سلمان فارسی" اشاره کرد که پیش از آن هم در "مختارنامه" با داود میرباقری تجربه همکاری داشته است. او همچنین در لا به لای صحبت‌های خود به مشکلات این قشر و دیده نشدنِ آنها و قهرمان شدن کاراکترها تأکید کرد.

او در آثاری همچون «نهنگ آبی»، «محمد رسول‌الله»، «خفه‌گی»، «شهرزاد (فصل دوم)»، «بادیگارد»، «من دیه‌گو مارادونا هستم»، «سیزده 59» و «عملیات 125» فعالیت داشته است. همچنان که علیرضا فتحی نگاهِ خاصی به کارهای تاریخی مثل "معمای شاه"، "مختارنامه" و حتی در روزهای آخر، سریال "سلمان فارسی" داشت. همچنین کارهایی مثلِ "روز صفر" سعید ملکان که هنوز روی پرده نرفته هم کار بدلکاری‌شان برعهده مرحوم علیرضا فتحی بود.

علیرضا فتحی (طراح بدلکاری)، جلوه‌های ویژه میدانی، مسئول جلوه‌های ویژه میدانی و مسئول جلوه‌های ویژه بصری سینما و تلویزیون، در آثاری همچون سریال تلویزیونی «شمعدونی»، سریال تلویزیونی «زمانه» و سریال تلویزیونی «آسمان من» فعالیت داشته است. علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) جلوه‌های ویژه میدانی سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) می‌توان به فعالیت در سریال شمعدونی، سریال زمانه و سریال دیوار اشاره کرد.

علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) کار حرفه‌ای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1389 در سریال عملیات 125 به کارگردانی مسعود آب‌پرور به عنوان جلوه‌های ویژه میدانی فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدی‌اش مانند سریال شمعدونی، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون فلور نظری، فرهاد قائمیان، ایمان صفا و عبدالرضا اکبری را تجربه کرد.

علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) در سال 1394 دوره‌ی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) در این سال، فعالیت در سریال شمعدونی به کارگردانی سروش صحت محسوب می‌شود.

علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) علاوه‌بر سریال شمعدونی، سال 1391 در سریال زمانه نیز فعالیت داشته است. علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) این‌بار با حسن فتحی یعنی کارگردان سریال زمانه و هنرمندانی چون حمید گودرزی، پریناز ایزدیار، حسین محجوب و امید روحانی همکاری داشت.

با اینکه علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) را بیشتر بعنوان جلوه‌های ویژه میدانی می‌شناسیم، اما در حرفه‌های دیگر نیز فعال بوده است. علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) علاوه‌بر جلوه‌های ویژه میدانی به‌عنوان مسئول جلوه‌های ویژه میدانی و مسئول جلوه‌های ویژه بصری نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهم‌ترین آثار علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) در حرفه‌ی مسئول جلوه‌های ویژه میدانی، فیلم رسوایی و سریال تبریز در مه است. مهم‌ترین اثر علیرضا فتحی (طراح بدلکاری) در حرفه‌ی مسئول جلوه‌های ویژه بصری، فیلم سیانور است.

علیرضا فتحی در آثاری همچون «خروس جنگی»، «عشق شیشه‌ای»، «یورش»، «جان سخت»، «متهم»، «خط آتش»، «آن‌ها هیچ‌کس را دوست ندارند»، «یاران»، «گریز»، «سیرک بزرگ»، «گل ها و گلوله ها»، «عبور از غبار»، «شرایط عینی»، «اطاق یک»، «آلزایمر»، «تعطیلات رویایی»، «خفه‌گی»، «ماموریت غیرممکن»، «بازی نقاب‌ها»، «ایراندخت»، «شهرزاد (فصل دوم)»، «بادیگارد»، «ماهی سیاه کوچولو»، «من دیه‌گو مارادونا هستم»، «قندون جهیزیه»، «فردا»، «خودزنی»، «من و زیبا»، «محمد رسول الله(ص)»، «عملیات 125 (فصل دوم)»، «محافظ»، «مامان بهروز منو زد»، «نوار زرد»، «آسپرین»، «سیزده 59»، «آناهیتا»، «اسپاگتی در هشت دقیقه» به عنوان «بازیگر»، «مجری طرح»، «جلوه‌های ویژه میدانی»، «طراح بدل‌کاری»، «اجرای جلوه‌های ویژه میدانی»، «گروه بدلکاری(با تشکر)»، «بدل‌کار» حضور داشته است.  

مرحوم علیرضا فتحی همچنین مسئولیت بدلکاران سینمای ایران را داشت؛ روحش شاد و یادش گرامی‌باد.

خبرگزاری تسنیم درگذشت این بدلکار قدیمی سینما را تسلیت می‌گوید.

نظرات مردمی درباره سریال‌های تلویزیونی/ چرا این‌قدر تلخ؟ورود "همسایه" به تلویزیون/ رقابت سریال‌ها داغ‌تر می‌شود! + بازنشر پشت صحنهسریال جدید شبکه یک در بازار تهران/ اسماعیل محرابی هم بازیگر "خودخواسته" شد

انتهای پیام/

 

 

 

 

متن کامل بیوگرافی علی‌رضا فتحی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا سینمای ایران ویروس کرونا سینمای ایران جلوه های ویژه میدانی فعالیت داشته سینما و تلویزیون سریال شمعدونی طراح بدلکاری سلمان فارسی علیرضا فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۹۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متنی که پدر رضا داوودنژاد منتشر کرد

این کارگردان سینما در متنی کوتاه چند روز پس از درگذشت رضا داوودنژاد نوشت: «همه از او هستیم و به او باز می‌گردیم. از همدردی‌ها، همدلی‌ها، تسلیت‌ها، تماس‌ها، پیام‌ها و مشارکت در سوگواری‌های دلسوختگان عزیز رضای دلبندم، قلبا ممنونم و تشکر می‌کنم. غیر تسلیم و رضا کو چاره‌ای؟»

به گزارش ایسنا، رضا داوودنژاد بازیگر سینما و تلویزیون که از چندماه قبل در پی عفونت خونی در بیمارستان بستری بود، سیزدهم فروردین‌ماه از دنیا رفت. رضا داودنژاد که متولد اردیبهشت سال ۱۳۵۹ بود، سال ۱۳۹۱ عمل پیوند کبد انجام داد و پس از آن با بهبود شرایط جسمی فعالیت‌های هنری خود را از سر گرفت.

او در طول سال‌های کاری خود در فیلم‌های متعددی همچون «مصائب شیرین»، «کلاس هنرپیشگی»، «هوو»، «بچه‌های بد»، «لامینور»، «هشت‌پا» و «بیرو» بازی کرده بود که بخشی از آن‌ها فیلم‌های پدرش علیرضا داودنژاد بود.

علیرضا داوودنژاد آخرین همکاری‌اش با پسرش رضا (داودنژاد) «مصائب شیرین ۲» است که هنوز رنگ پرده ندیده است، فیلمی که در سال ۹۸ مجوز نمایش گرفت، اما هنوز شرایط اکرانش فراهم نشده است.

رضا داودنژاد، ترلان پروانه، مونا داوودنژاد، زهرا داوودنژاد، علی داوودنژاد، همایون کاظمی، سارا لوئیز کاظمی و با حضور محمدرضا داوودنژاد، بازیگران «مصائب شیرین٢» هستند.

این فیلم ۲۰ سال پس از «مصائب شیرین» ساخته شده و در در خلاصه داستانش آمده است: «دختری برای تولد ۱۸ سالگی خود، پدر و مادر را به جایی ناآشنا دعوت می‌کند. پدر و مادر برای رسیدن به آنجا سفری را از منچستر به لندن آغاز می‌کنند. در این سفر آن‌ها زندگی گذشته خود را مرور می‌کنند تا به آنچه موجب فاصله گرفتن فرزند از آن‌ها و برگزاری جداگانه جشن تولد شده پی ببرند.»

فیلم مصائب شیرین ۲ در انگلستان ساخته شده است و در آن به موقعیت جوانان دو تابعیتی هم می‌پردازد که علاقه‌مند سفر به ایران و احتمالا فعالیت در وطن هستند.

دیگر خبرها

  • کلید خوردk فصل ایران باستان سریال «سلمان فارسی»
  • دوباره گشت ارشاد؛ جلوی بن‌شدادها و بن‌عامرها را بگیریم
  • بازگشت سلمان فارسی به تهران
  • دعوت از چهار وزنه بردار فارسی به اردوی تیم ملی
  • روایت متفاوت نورالدین خانزاده از سریال مختارنامه در «نون.خ۵» + فیلم
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • فصل ایران باستان «سلمان فارسی» کلید خورد
  • از «سلمان فارسی» چه خبر؟
  • متنی که پدر رضا داوودنژاد منتشر کرد
  • «سلمان فارسی» از عزا درآمد/۶۰ بازیگر در فصل ایران باستان