Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، غلامحسین حسینی نیا در نشست با معاونان اظهار داشت: علاوه بر پیگیری و اجرای کارهای خوب قبلی برنامه های جدیدی برای نقش آفرینی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان حلقه اساسی زنجیره ایجاد اشتغال برای جوانان به خصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی با همکاری دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری طراحی و به مرحله اجرا در می آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش می کنیم  سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را در مسیر توسعه پایدار کشور به جایگاه واقعی خود برسانیم.

حسینی نیا ادامه داد: در حال حاضر اهمیت نقش سازمان آموش فنی و حرفه ای با رسالت سرمایه گذاری در حوزه نیروی انسانی در مسیر توسعه کشور بر هیچ کس پوشیده نیست و با بسیج سرمایه عظیم نیروی انسانی سازمان و بهره گیری از منابع ارزشمند موجود، تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم در راستای تحقق وعده های صادقانه دولت به کار می گیریم.

به گفته معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، تمام سرمایه های انسانی سازمان و منابع موجود را در مسیر تحقق وعده های دولت بسیج می کنیم.

وی با اشاره به پیگیری رفع مسائل و مشکلات اعتباری و ایجاد رضایت شغلی همکاران به ویژه در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها گفت: برای این منظور پیگیری رفع مسائل و مشکلات بودجه‌ای و اعتباری سازمان و ایجاد رضایت شغلی همکاران به ویژه در سطح استان‌ها و شهرستان ها و تدوین برنامه جامع سازمان در برنامه هفتم توسعه کشور از جمله اولویت‌های سازمان فنی حرفه ای در دوره جدید خواهد بود و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اقدامات خوبی که در حوزه مهارت آموزی صورت گرفته است بر تداوم اجرایی کردن تفاهم نامه های منعقده سازمان با دیگر دستگاه ها به عنوان سرمایه ای ارزشمند تأکید کرد.

معاون وزیر تعاون افزود: بی تردید تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت موضوع آموزش های فنی و حرفه ای و تاکید ریاست محترم جمهور و وزیر محترم بر اهمیت و جایگاه این آموزش ها و همراهی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی سرمایه ارزشمندی برای خدمت با انگیزه و موثر و منتج به نتیجه در مسیر افزایش بهره‌وری ملی و و اشتغال مولد جوانان برای همکاران سازمان خواهد بود .

حسینی نیا ابراز امیدواری کرد: با توکل به خدا و نیت خیر و اخلاص عمل، شاهد گشایش و پیشرفت امور در خدمت گزاری به مردم باشیم.

اسماعیل زارعی کوشا، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست حوزه وزارتی نیز در نشست مذکور گفت: مسیر طی شده با قوت و کارآمدی بیشتر باید تداوم داشته باشد.

وی با اشاره به حضور موثر غلامحسین حسینی نیا در دوران مسئولیتش در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر توانمندی وی در تلفیق علم و عمل تأکید کرد.

زارعی کوشا افزود: امیدواریم که شاهد توفیقات روز افزون در حوزه آموزش های مهارتی و تغییر نگاه مردم و مسئولان از مدرک گرائی به سمت مهارت آموزی باشیم.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اشتغال زایی اشتغال فراگیر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اشتغال زایی اشتغال فراگیر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اشتغال زایی اشتغال فراگیر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور حسینی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به تعاملات بین‌المللی ایران در عرصه فناوری با کشورهای مختلف گفت: پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله نانو و تجهیزات پزشکی چشمگیر است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی، به بیان بخشی از دستاوردهای شاخص ایران در حوزه فناوری و همکاری‌های فناورانه با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه پرداخت. مشروح این گفت‌وگو به شرح زیر است.

دستاوردهای شاخص ایران در حوزه علوم و فناوری چیست که شما به آنها افتخار می‌کنید؟

در حوزه‌های مختلفی توانستیم تعادل خوبی در سطح بین‌الملل ایجاد کنیم. برای مثال در حوزه فناوری نانو حدود 20 سال پیش فعالیت خود را آغاز کردیم و اکنون در بین کشورهای معدودی در جهان در حوزه تولید دانش فنی این حوزه هستیم.

ایران در حوزه بیوتکنولوژی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. همانطور که می‌دانید در حوزه تولید دارو شرکت‌های تولیدکننده واکسن متعددی در زمینه ی کرونا در ایران داشته‌ایم و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، نیاز کشور به واردات واکسن کرونا مرتفع شد.

داروی "ترمیم زخم پای دیابت" در پارک فناوری پردیس تولید شد

واردات تجهیزات بیمارستانی نیز در زمان کرونا تقریبا ضرورتی نداشت. ما تمامی تجهیزات از جمله دستگاه ونتیلاتور و تنفس را در ایران تولید کردیم. با توجه به این پیشرفت‌ها، ایران در زمان کرونا به مرحله صادرات واکسن و تجهیزات پزشکی رسید.

این تصور وجود دارد که علم منحصر به غرب است. چطور ایران این ذهنیت را از بین برده است؟

تا حدود 30 سال پیش ممکن بود تصور کنیم اگر هیچ داروی غربی وجود نداشته باشد، مردم دچار مشکل خواهند شد. در زمان جنگ تحمیلیِ ایران و عراق و پس از آن تحریم‌ها، ما را بر آن داشت که باور کنیم می‌توانیم. این شعاری بود که رهبر ایران به تدریج جا انداخت که «ما می‌توانیم» و ما می‌توانیم نیازهایمان را در زمان تحریم‌ها برآورده کنیم.

بنابراین تحریم‌ها به فرصتی برای ایران تبدیل شد. این فرصت باعث شد که محصولاتی که سابقا باید از غرب وارد می‌کردیم، دیگر وارد نکنیم. بنابراین فضای جدیدی برای متخصصان ایرانی ایجاد شد تا بازار را پیدا کنند و این محصولات را بومی‌سازی نمایند.

در کنار آن، با ایجاد حمایت‌های دولتی، محصولات تولید داخل که سطح قابل قبولی از کیفیت را داشتند، مورد حمایت قرار گرفتند. بنابراین فرصت تحریم‌ها باعث افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از صدها شرکت به هزاران مورد شد. استخدام ده‌ها هزار فارغ‌التحصیل دانشگاهی در این شرکت‌ها، در همین زمان رخ داد. با وجود تحریم‌ها، بنگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و شرکت‌ها نمی‌توانستند واردات انجام دهند، چرا که اقتصادشان فلج شده بود.

بنابراین به خرید محصولات فناورانه تولید داخل علاقه‌مند شدند و اکنون سهم مطلوبی از نیازهای ایران توسط این شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌شوند. اکنون این ما نیستیم که ضرر کردیم بلکه شرکت‌های غربی و اروپایی بودند که بازار ایران را از دست دادند.

روسیه و چین شرکای ایران در زمینه سیاسی ـ اقتصادی و حتی علم و فناوری هستند. همکاری این دو کشور با ایران در پارک پردیس را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و آیا پروژه مشترکی هم وجود داشته است؟

چین و روسیه شرکای راهبردی ایران در زمینه همکاری فناورانه هستند. بزرگترین سابقه همکاری فناورانه بین ایران و روسیه است که به حدود چهل سال پیش بر می‌گردد. شرکت‌های مشترک دارای فناوری پیشرفته بین ایران و روسیه، در این دو کشور ایجاد شدند.

همکاری در زمینه دارو، منجر به ایجاد شرکت‌های مشترک در پارک فناوری پردیس شد. این تجربه باعث ایجاد شراکت با شرکت‌های سایر کشورها نیز گردید. ما اکنون بیش از 10 شرکت در پارک فناوری پردیس داریم و شرکای خارجی در زمینه محصولات دارای فناوری پیشرفته دارند.

این موضوع در مورد چین نیز با تجربه مشترک فناوری نانو بین سازمان‌های ایرانی و چینی در پارک پردیس اتفاق افتاد. همچنین ما اکنون توافق همکاری با پارک‌های فناوری متعددی در روسیه داریم. ما دفاتر مشترکی در دو کشور داریم و همین موضوع در مورد چین هم اتفاق افتاد، بنابراین ما می‌توانیم همکاری بین شرکت‌هایمان را گسترش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای
  • هنرستان های فنی و حرفه ای کنار صنایع تشکیل شود
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد
  • فعالیت ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد و ۶۵۷ مرکز دولتی فنی‌حرفه‌ای در کشور
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است
  • برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • تحقق ۱۵۰درصدی تعهد اشتغال خوروبیابانک دریک سال گذشته