Web Analytics Made Easy - Statcounter

جام جم آنلاین کرمانشاه؛در همین راستا جمعی از مسئولین رسانه ملی در کرمانشاه حضور یافتند تا به چند و چون این دو رویداد فرهنگی بپردازند.

سریالی نوروزی مشابه  «نون خ» در راه است

 در ابتدای این جلسه افشین امیری مدیر کل صدا و سیمای استان کرمانشاه با بیان اینکه سه رویداد مهم فرهنگی و رسانه‌ای برای کرمانشاه در راه است، این سه رویداد را شامل میزبانی اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی، سریال ۲۶ قسمتی من و سردار و سریال طنز ۱۷ قسمتی نوروزی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با بیان اینکه این استان از دیرباز قدمگاه زوار کربلا بوده و افتخار خادمی زائرین امام حسین علیه السلام را داشته است، افزود: این امر باعث شده فرهنگ خادمی امام حسین علیه السلام از دیرباز در این استان نهادینه باشد.


وی ادامه داد: در همین راستا این افتخار به کرمانشاه داده شده تا برگزاری نوزدهمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی و تجلیل از پیرغلامان در سال آینده به کرمانشاه واگذار شود.


مدیر کل صدا و سیمای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دلایلی که کرمانشاه برای این میزبانی انتخاب شد این است که کرمانشاه به نمادی برای وحدت مذاهب مختلف مشهور است و این رویداد بین‌المللی نیز از مهمترین اهدافی که دنبال می‌کند ایجاد وحدت بین مذاهب است.

امیری اضافه کرد: از سوی دیگر در راستای اجرای این اجلاس بین‌المللی در راستای منویات مقام معظم رهبری با رویکرد حمایت از نهضت بیداری اسلامی در کشورهای مختلف دنیا است.

وی ابراز امیدواری کرد که کرمانشاه بتواند میزبان خوبی برای این رویداد بین‌المللی و تجلیل از خادمان امام حسین علیه السلام باشد.

مدیرکل صدا و سیمای استان کرمانشاه سپس به برنامه ریزی برای ساخت سریال ۲۶ قسمتی و چهل و پنج دقیقه‌ای «من و سردار »اشاره کرد که با همکاری صدا و سیمای استان کرمانشاه تولید خواهد شد.

امیری هدف از ساخت این سریال را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و عنوان کرد: جنگ در کرمانشاه آغاز شد و در همینجا پایان یافت، از همین رو ساخت این سریال در کرمانشاه می‌تواند به خوبی بیانگر فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

 وی افزود: از سوی دیگر تقارن چهل و یکمین سالگرد دفاع مقدس و اربعین فرصت مغتنمی شد تا  ساخت این سریال تلویزیونی با رویکرد ایثار و شهادت استارت بخورد.

 مدیر کل صدا و سیمای استان کرمانشاه از دیگر برنامه‌های در دست ساخت این مرکز نیز یاد کرد و افزود:  یکی دیگر از کارهایی که در برنامه داریم ساخت سریال ۱۷ قسمتی با رویکرد طنز است که قرار است در نوروز ۱۴۰۱ از شبکه استانی زاگرس پخش شود.

به گفته امیری تلاش شده این سریال بسیار با کیفیت و موفق باشد تا بتوانیم آن را در تراز سریال نون خ در سایر شبکه های سراسری نیز مطرح کنیم.

امیری تاکید کرد: با حضور رئيس محترم مركز سيمای استان‌ها جناب آقاي فاطمی،آئين آغاز به كار سريال طنز ١٧ قسمتي (مزرعه) كه قرار است نوروز ١٤٠١ از شبكه زاگرس پخش شود  در منطقه اورامانات كرمانشاه برگزار شد.

« من و سردار» گامی را راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری

در ادامه این جلسه سید عباس فاطمی رئیس مرکز سیمای استان‌های رسانه ملی نیز با اشاره به دو رویداد مهم رسانه‌ای که قرار است در کرمانشاه انجام شود، افزود: یکی از این رویدادها آغاز تصویربرداری سریال نوروزی در صدا و سیمای مرکز کرمانشاه است که امیدواریم با توجه به تجاربی که کرمانشاه در ساخت سریال نون خ داشت سریال مطرح و قابل توجهی باشد.

وی سپس به ساخت سریال من و سردار که سریال ۲۶ قسمتی با رویکرد فرهنگ ایثار و شهادت است اشاره و خاطرنشان کرد: از آنجایی که مقام معظم رهبری از کرمانشاه به عنوان سینه ستبر ایران اسلامی و چهره زیبا ایران یاد کردند، ساخت چین سریال‌هایی می تواند گامی مهم در راستای تحقق منویات ایشان باشد.


 رئیس مرکز سیمای استان های رسانه ملی با بیان اینکه رسانه ملی همواره به استانی مانند کرمانشاه توجه داشته زیرا این استان شایستگی بیش از اینها دارد، ادامه داد: کرمانشاه سوابق خوبی در حوزه کارهای فرهنگی دارد که از جمله آنها می‌توان به سریال نون خ اشاره کرد که البته استاندار کرمانشاه نیز در حمایت از این رویدادها نقش مهمی داشتند.

اجلاس پیرغلامان حسینی را تکلیف الهی بدانیم

در ادامه محمد مهدی رحمتی رئیس بسیج سازمان صدا و سیمای کشور نیز با بیان اینکه اولین و آخرین عملیات های دفاع مقدس در استان کرمانشاه بود، افزود: جنگ در کرمانشاه آغاز و در همین استان خاتمه یافت.


وی سپس از کرمانشاه به عنوان استان تکایا و امامزاده ها یاد کرد و گفت: از همین رو کرمانشاه پتانسیل‌های زیادی برای میزبانی اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی دارد.

وی در ادامه از اهداف برپایی اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی یاد کرد و تاکید کرد: اولین هدف از این همایش زنده نگاه داشتن فرهنگ و تاریخ امام حسین و راه ایشان است و نباید فراموش کنیم که امام خمینی فرمودند این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته و همین امر تکلیف کار را برای ما مشخص می کند.


رئیس بسیج صدا و سیما تجلیل از پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع) که قرن ها از زمان شهادت ایشان تا کنون فعالیت داشتند را از دیگر اهداف این همایش برشمرد.

رحمتی خاطر نشان کرد: بعد دیگر این همایش که کمتر به آن پرداخته شده ایجاد ظرفیت گردشگری مذهبی و رونق آن در کرمانشاه است.

وی ثبت و بازتاب رسانه‌ای آیین های شهادت امام حسین را نیز از دیگر اهداف این اجلاس دانست.

رئیس بسیج سازمان صدا و سیما با بیان اینکه در هجده دوره گذشته همواره حمایت همه جانبه دستگاه‌ها را برای برپایی این اجلاس بین‌المللی را شاهد بودیم، عنوان کرد: از محورهای مهمی که بنا داریم در نوزدهمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در آن توجه کنیم ثبت و ضبط خاطرات و کراماتی است که احتمالا پیرغلامان حسینی شامل حالشان شده باشد.

وی ابراز امیدواری کرد بتوانیم این اجلاس را به بهترین شکل برگزار کنیم و افزود: اگر این رویدادها را تکلیف الهی بدانیم نه وظیفه سازمانی، می توانیم در برپایی آن موفق باشیم.

 

در ادامه نشست هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم برگزاری اجلاس بین المللی پیرغلامان حسینی در کرمانشاه در سال آینده، میزبانی این اجلاس را افتخاری بزرگ برای کرمانشاه دانست که سال آینده نصیب مردم استان خواهد شد.


وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه از دیرباز در مسیر عبور زوار امام حسین و در دروازه عتبات عالیات قرار داشته، گفت: امیدواریم این همایش را بگونه‌ای میزبانی کنیم که امام حسین (ع) نیز از برپایی آن راضی باشد.

بازوند ابراز امیدواری کرد سال آینده شاهد از بین رفتن ویروس منحوس کرونا در ایام برپایی این همایش باشیم و یادآور شد: حتی اگر کرونا از بین نرفته باشد باز هم جای نگرانی برای برپایی این اجلاس نیست، زیرا در ایام محرم امسال مداحان استان به بهترین شکل عزاداری امام حسین (ع) را با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام دادند.

وی سپس به ساخت سریال من و سردار و اهمیت تبیین ارزش های دفاع مقدس اشاره کرد و با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر جوانان رشید تقدیم انقلاب و نظام شد، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس گنجینه ارزشمند است که باید هرچه بیشتر از آن بهره ببریم.

بازوند معتقد است ساخت سریال من و سردار می‌تواند زمینه استفاده بیشتر کرمانشاه از این گنجینه ارزشمند را فراهم کند.

استاندار کرمانشاه همچنین از پیگیری برای ساخت سریالی با محوریت سردار سرلشکر بروجردی خبر داد که حق بسیاری بر گردن مردم منطقه غرب دارد.


بازوند گفت: پیگیری می‌کنم پیش از جابجایی استانداران، اعتبارات مورد نیاز برای ساخت این فیلم تهیه شود.

استاندار کرمانشاه در پایان اشاره ای هم به ساخت سریال نون خ و اقدامات خوب صدا و سیمای کرمانشاه داشت و ادامه داد: ساخت این سریال به اندازه ۳۰، ۴۰ سال کرمانشاه را به ایران معرفی کرد.

وی معتقد است ساخت چنین سریال‌‌هایی می‌تواند در راستای منویات مقام معظم رهبری و معرفی چهره زیبای کرمانشاه به ایران نقش بسزایی داشته باشد.

    گزارش از پریا امیری پریان، جام جم کرمانشاه.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرمانشاه مدیر کل صدا و سیما سریال من و سردار اجلاس پیر غلامان اجلاس بین المللی پیرغلامان حسینی صدا و سیمای استان کرمانشاه استاندار کرمانشاه ساخت این سریال ایثار و شهادت سریال نون خ ساخت سریال من و سردار سال آینده دفاع مقدس امام حسین مقام معظم رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی‌های فشرده برای ساخت پایتخت ۷ کلید خورد + جزئیات

غفوری قائم‌مقام سیما که پیش از این به عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما شناخته می‌شود؛ معتقد است سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفت و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشده وارد تولید نشود.

او می‌گوید: این تغییر رویکردی که هم در ساختار و هم در فضای سریال‌سازی ایجاد شد عملاً در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید و اکنون بیش از ۱۳۰ فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد. در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید قرار دارد و این‌ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

با سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما درباره ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت دنباله‌سازی، سرانجام ساخت سریال «موسی (ع)» و فصل جدید «پایتخت» و همچنین دستمزد‌های سلبریتی‌ها گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

آقای سلیم غفوری! سرمایه‌گذاری روی ساخت سریال‌های طنز و برنامه‌های سرگرم‌کننده جواب داد. آنچه که در میان سریال‌های امسال در ماه رمضان هم دیدیم نه ماورایی انتظار داشتیم ماورایی از آب درآمد و نه معمایی، معمایی شد. برنامه‌تان برای ساخت سریال‌های جدید به چه صورت است و آیا به سمت ساخت سریال‌های طنز متعدد خواهید رفت یا خیر؟

چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده که از جمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به تدریج نام سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. «پایتخت» در حال گفتگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روز‌ها دفتر فیلمنامه کار‌های جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند.

تلویزیون باید بین همه ژانر‌های نمایشی تعادل ایجاد کند

آیا اولویتی برای پرداختن به ژانر‌های نمایشی دارید؛ مثلاً طنز یا درام و معمایی؟

حتماً اولویت بر آن است در گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد. تلویزیون هم به کار طنز نیاز دارد و هم کار اجتماعی، هم به کار تاریخی، معمایی، پلیسی و به همه اینها نیاز دارد. اگر هر شب تلویزیون، طنز پخش کند در همه شبکه‌ها دلزدگی ایجاد می‌شود. باید بین گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد.

کما اینکه همان قدر کار‌های طنز پرمخاطب است که کار‌های تاریخی هم این‌طور است. مصداق بارز آن سریال «سرزمین مادری» که در زمستان کار پرمخاطبی شد. مخاطب آن را پسندید و دنبال کرد؛ بنابراین کار تاریخی هم جذاب است. تلویزیون حتماً بین گونه‌های نمایشی تعادل ایجاد می‌کند و این نکته در دستور کار است.

نکته‌ای درباره نهضت دنباله‌سازی مطرح شد. از نون‌خ، زیرخاکی و پایتخت صحبت شد که نون‌خ و زیرخاکی به آنتن رسیدند و شما به پیگیری «پایتخت» جدید اشاره کردید. آیا قرار است دنباله‌هایی همچون «بچه مهندس» و دیگر چند فصله‌های تلویزیون هم در دستور کار قرار بگیرد؟

باید به ایده رسید و مثلاً باید دید «بچه مهندس» که اشاره کردید چقدر قابلیت ادامه دادن و ساخت فصل جدید را دارد. حتماً کاری قابلیت داشت در نهضت فصل بعدی‌سازی که در دستور کار ما است، مورد توجه قرار می‌گیرد منتها با طرح و ایده جدید. اگر یک دنباله‌ای طرح و ایده جدید نداشته باشد نه تنها موفق نخواهد بود بلکه عقبه آن برند را هم از بین می‌برد.

صحبت‌ها بر سرِ شروع تولید سریال «موسی (ع)» است. آیا امسال جلوی دوربین می‌رود؟

الان سریال «موسی (ع)» در مرحله پیش‌تولید است. تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی (ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود. شاید امسال به تولید اصلی نرسد، اما فرآیند آن دنبال می‌شود.

خبر‌هایی در فضای‌مجازی پخش می‌شود که بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی (ع)» خواهد بود و حتی نام‌های دیگری هم مطرح می‌شوند؛ صحت دارند؟

هنوز هیچ‌چیز راجع به هنرپیشه‌ها قطعی نیست و به نظرمن اجازه بدهید کارگردان و تهیه‌کننده در فضای آرامی با عوامل و بازیگران گفتگو کنند تا به نتیجه برسند.

همان‌طور که می‌دانید آقای جبلی درباره ماجرای دستمزد سلبریتی‌ها در تحویل سال توضیحاتی دادند. آیا فرآیند بازنگری و اصلاح فرآیند دستمزد‌ها به چهره‌ها که گفته شد در حال انجام است. دستمزد چهره‌هایی که میهمان برنامه‌های تلویزیونی می‌شوند یا در سریال‌ها و برنامه‌ها حضور دارند اصلاح می‌شود یا خیر؟

فرآیند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزد‌هایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضا‌های رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزد‌های عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرآیند حتماً دنبال خواهد شد.

منبع: تسنیم

tags # سریال پایتخت سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • فرایند ساخت گلدان سیمانی با استفاده از صندلی پلاستیکی قدیمی (فیلم)
  • برگزاری بیست و یکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان در کرمان
  • سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟
  • آخرین خبر‌ها از ساخت «پایتخت ۷»؛ دستمزد نجومی سلبریتی‌ها
  • آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • فیلمسازی که می‌خواست ایرانی باشد
  • رایزنی‌های فشرده برای ساخت پایتخت ۷ کلید خورد + جزئیات
  • طراحی قالب انسجام آفرین فعالان مردمی حوزه اجتماعی استان کرمانشاه
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟