Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-19@07:07:24 GMT

۴.۸۰ میلیارد کاربر فعال اینترنت در جهان وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۱۵۳۲

۴.۸۰ میلیارد کاربر فعال اینترنت در جهان وجود دارد

ایتنا - بررسی‌ها نشان می دهد تعداد کاربران فعال در اینترنت در دنیا ۴.۸۰ میلیارد نفر است که این رقم با نرخ سالانه ۵.۷ درصد در حال رشد است.
طبق بررسی های انجام شده 4.80 میلیارد نفر در سراسر جهان در ژوئیه 2021 از اینترنت استفاده می کنند - این تقریبا 61 درصد از کل جمعیت جهان است. این تعداد همچنان در حال افزایش است و آخرین داده ها نشان می دهد که 257 میلیون کاربر جدید در دوازده ماه گذشته آنلاین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از تسنیم، کاربران اینترنت در حال حاضر با نرخ سالانه 5.7 درصد در حال رشد هستند که معادل روزانه بیش از 700000 کاربر جدید است. با این حال ، همه گیری کروناویروس تأثیر زیادی بر تحقیقات کاربران اینترنت داشته است ، بنابراین ارقام واقعی ممکن است بسیار بیشتر باشد.

اکثر کاربران اینترنت (92.1 درصد) حداقل در برخی مواقع از دستگاه های تلفن همراه برای آنلاین شدن استفاده می کنند ، اما رایانه ها نیز سهم مهمی از فعالیت های اینترنتی را به خود اختصاص می دهند. تقریباً دو سوم کاربران اینترنت در اقتصادهای بزرگتر جهان حداقل از طریق برخی از فعالیت های مرتبط از طریق لپ تاپ و رایانه رومیزی آنلاین می شوند. به طور متوسط کاربر جهانی اینترنت تقریباً 7 ساعت آنلاین در روز می گذراند.

تعداد کاربران شبکه های اجتماعی در جهان
امروزه 4.48 میلیارد کاربر رسانه های اجتماعی در جهان وجود دارد - معادل تقریباً 57 درصد از کل جمعیت جهان. تعداد کاربران رسانه های اجتماعی در سراسر جهان در 12 ماه گذشته 520 میلیون نفر افزایش یافته است

در سطح جهانی ، کاربران رسانه های اجتماعی با نرخ 13.1 درصد در سال در حال رشد هستند ، به طور متوسط کاربران رسانه های اجتماعی هر ماه از 6.6 پلتفرم اجتماعی مختلف بازدید می کنند یا از آنها استفاده می کنند. آمارها نشان می دهد یک کاربر جهانی روزانه 2 ساعت و 24 دقیقه در شبکه های اجتماعی صرف می کند ، به این معنی که جهان روزانه بیش از 10 میلیارد ساعت را صرف استفاده از رسانه های اجتماعی می کند.

بین جولای 2020 و جولای 2021، 520 میلیون کاربر جدید به رسانه های اجتماعی پیوستند که برابر با رشد بیش از 1.4 میلیون کاربر جدید در هر روز است.

بر اساس گزارش اعلامی مرکز پژوهشی «بتا» تعداد کاربران ایرانی در واتس‌اپ بیش از سایر شبکه‌های اجتماعی است. این شبکه اجتماعی در ایران حدود 50 میلیون کاربر دارد. رتبه دوم شبکه اجتماعی پرطرفدار برای کاربران ایرانی تلگرام است با حدود 49 میلیون کاربر و در نهایت مقام سوم شبکه‌های اجتماعی به اینستاگرام با 47 میلیون کاربر می‌رسد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت شبکه اجتماعی رسانه های اجتماعی شبکه های اجتماعی کاربران اینترنت تعداد کاربران میلیون کاربر کاربر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۱۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغ بین سریال‌ها دردسر ساز شد

معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا در خصوص شیوه‌های تبلیغات حوزه نمایش‌خانگی و انتقاد کاربران به رفتار برخی پلتفرم‌ها در پخش تبلیغ‌های چند ثانیه‌ای در هنگام پخش سریال‌ها و برنامه‌ها توضیحاتی داد.

اخیراً برخی کاربران شبکه نمایش‌خانگی با انتقاد از رفتار برخی پلتفرم‌ها و سکوهای نمایش در vodها به خاطر پخش یک تبلیغ چند ثانیه‌ای در هنگام پخش سریال‌ها و برنامه‌های خانگی و اینترنتی انتقاداتی را از پلتفرم‌ها و ساترا به عنوان نهاد ناظر این حوزه مطرح کردند.

چرا که امروز بعضاً دیده می‌شود حجم آگهی‌های تبلیغاتی برخی پلتفرم‌های ایرانی تولیدکننده فیلم و سریال بالاتر رفته است. حتی حامیان مالی در بیلبوردهای نمایش‌داده شده از شخصیت‌های سریال‌ها و برنامه‌ها برای تبلیغات بهره می‌برند و به نوعی استفاده ابزاری می‌کنند. در کنار این در هفته‌های اخیر پلتفرم‌ها از تبلیغات در ابتدای محصولات نمایشی که آن هم مورد انتقاد تماشاگران بود به اضافه کردن آگهی میان برنامه روی آوردند.

این انتقادات خبرگزاری تسنیم را بر آن داشت که موضوع را از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی یا همان ساترا پیگیری کند.

این پیگیری‌ها به اینجا رسید که نهاد تنظیم‌گر این حوزه دغدغه کافی برای رعایت حقوق کاربران دارد و حتی درگاه پرداخت یکی از سکوهای شبکه نمایش‌خانگی مدتی قبل موقتاً به دلیل عدم رعایت آیین‌نامه تبلیغات نمایش‌خانگی با پیگیری ساترا از مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت مسدود شده است.

محمدحسن خلعتبری معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا در خصوص شیوه‌های تبلیغات حوزه نمایش‌خانگی به خبرنگار تسنیم گفت: تبلیغات بخش جدایی ناپذیر از بازار صوت و تصویر فراگیر است. استفاده از مدل درآمدی مبتنی بر تبلیغات در تمامی جهان مرسوم است و رویکردهای استفاده از این مدل به فراخور مدل کسب و کار رسانه متفاوت است.

وی افزود: رویکردهای متفاوت رسانه‌های نمایش‌خانگی در حوزه تبلیغات برای ایجاد مزیّت رقابتی برای رسانه پیش‌بینی شده‌اند و هر رسانه در تلاش است تا ضریب نفوذ بالاتری در میان کاربران داشته باشد.

خلعتبری با اشاره به اینکه در ایران نیز از حوزه تبلیغات به عنوان یکی از اصلی‌ترین مدل‌های درآمدی استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: در زمان تنظیم دستورالعمل ارتباطات تجاری ساترا تلاش شد علاوه بر حفظ حقوق کاربران در زمان استفاده از سرویس‌ها، به کسب و کار رسانه‌ها نیز توجه شود. بدین منظور منعی برای تبلیغات در رسانه‌های اشتراک‌محور دیده نشد. این روال در رسانه‌های دنیا نیز مرسوم بوده برخی رسانه‌ها علی‌رغم دریافت اشتراک از کاربر، به کاربر تبلیغ نشان می‌دهند. آنچه که در دستورالعمل ارتباطات تجاری ساترا منع شده است تبلیغات در سرویس‌های پریمیوم بوده که برای آن سرویس‌ها نیز تعریف درنظر گرفته شده است. سرویس‌های پریمیوم اشتراک‌محورند اما همه سرویس‌های اشتراک‌محور سرویس پریمیوم ارائه نمی‌کنند.

معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا افزود: هرچند حسب احترام به حقوق کاربران در همان دستورالعمل محدودیتی برای تعداد نمایش تبلیغ، مدت زمان نمایش تبلیغ و قابلیت رد کردن تبلیغ قید شده است، اما متأسفانه در تعداد بسیار محدودی از سکوها (پلتفرم‌ها) این دستورالعمل رعایت نمی‌شود که به خاطر احترام به رعایت حقوق کاربران تمامی موارد یاد شده در کمیته تخلفات ساترا پیگیری خواهد شد و حتی این تخلفات در مواردی منجر به قطع درگاه پرداخت برخی رسانه‌های نمایش‌خانگی نیز شده بود که با تمکین رسانه‌های یاد شده از قانون و رفع تخلف، این مورد نیز مرتفع شد. لذا از کاربران محترم نیز تقاضا می‌شود موانع نقض حقوق کاربران را به سامانه ساپرا گزارش کنند.

وی تأکید کرد: علاوه بر تعدد نمایش تبلیغ متأسفانه شاهد چالش‌های جدّی‌تری در حوزه تبلیغات در سکوهای صوت و تصویر فراگیر هستیم که یکی از آنها عدم توجه به رده سنی کاربر است. قربانی اصلی این بی‌توجهی نیز کودکان و نوجوانان‌اند که تبلیغاتی برای آنها به نمایش گذاشته می‌شود که تناسبی با سن آنها ندارد.در سامانه ساپرا نیز کاربران شکایت‌های متعددی نیز در این خصوص دارند. تبلیغات گمراه‌کننده از مصداق‌های دیگر چالش در حوزه تبلیغات است.

خلعتبری در خاتمه افزود: ساترا به عنوان نهاد تنظیم‌گر تبلیغات در شبکه نمایش‌خانگی نظارت مستمر بر پخش تبلیغات سکوهای صوت و تصویر فراگیر داشته و در تلاش است ضمن به حداقل رساندن چالش‌های تبلیغات، به بالندگی این فضای به شدت پویا کمک کند.

سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • تبلیغ بین سریال‌ها دردسر ساز شد
  • جلوی تبلیغات غیرقانونی در نمایش‌خانگی گرفته می‌شود
  • حمله ایران به اسراییل تیتر اصلی رسانه‌های جهان شد
  • افشاگری بنیانگذار تلگرام علیه آمریکا/ گوگل و اپل هرچه را بخواهند سانسور می‌کنند
  • هشتگ داغ میان کاربران عرب زبان ؛ شکراً ایران
  • امکان خرید آنلاین با احراز هویت بیومتریک گوگل پلی
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • تلگرام میلیاردی می‌شود
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • اضافه شدن سرویس پرداخت مستقیم بازارپی به امکانات تپسی