Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان بیش از هر زمان دیگری آنلاین است و با توسعه اقتصاد دیجیتالی، رد پای کربن اینترنت نیز افزایش می یابد.

بر اساس یک مطالعه جدید ، که در مجله Patterns منتشر شد، فناوری اطلاعات و ارتباطات یا به طور خلاصه ICT عامل انتشار سهم بیشتری از گازهای گلخانه ای نسبت به برآورد قبلی است.

اکنون محققان دانشگاه «لنکستر» در انگلیس، با تجزیه و تحلیل تلاش های قبلی برای محاسبه ردپای کربن فناوری اطلاعات و ارتباطات، به این نتیجه رسیدند که محققان نتوانسته اند کل چرخه زندگی و زنجیره تامین محصولات و زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات را در نظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال، انتشارات تولید شده توسط سازندگان فناوری اطلاعات و ارتباطات یا انتشارات مرتبط با دفع محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظر گرفته نشده است.

محققان قبلاً سهم ICT از انتشار گازهای گلخانه ای را بین ۱.۸ تا ۲.۸ درصد تخمین زده بودند، اما آخرین یافته ها نشان می دهد محاسبات جهانی به احتمال زیاد مسئول بین ۲.۱ تا ۳.۹ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای است.

اگر آخرین برآوردها دقیق باشد، فناوری اطلاعات و ارتباطات کربن بیشتری نسبت به صنعت هواپیمایی که مسئول ۲ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای است، تولید می کند.

پیش از این، اقتصاددانان و دیگر محققان ادعا کرده بودند که پیشرفت در فناوری اطلاعات و ارتباطات به افزایش بهره وری در بخش های مختلف صنعت منجر می شود.

با این حال، نویسندگان مقاله جدید پیشنهاد می کنند که داده های دنیای واقعی به طور مداوم با چنین پیش بینی هایی مغایرت داشته است.

محققان معتقدند افزایش بهره وری تقاضا برای بسیاری از محصولات ICT را افزایش می دهد و این موضوع موجب ایجاد  پدیده ای به نام «اثر برگشت» می شود.

به منظور دستیابی به خالص انتشار گازهای گلخانه ای - هدفی که بسیاری از کارشناسان توافق دارند که برای محدود کردن گرم شدن کره زمین به کمتر از ۱.۵ درجه سانتیگراد لازم است - محققان اصرار دارند که سیاست گذاران با بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات همکاری کنند تا برنامه های محکمی را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای  مشخص کنند.

با تعیین محدودیت های دقیق کربن جهانی، شرکت های فناوری می توانند به کار خود برای بهبود بهره وری انرژی-مانند مراکز داده محاسبه کوانتومی-بدون خطر اثرات برگشتی ادامه دهند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فناوری اطلاعات و ارتباطات انتشار گازهای گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب‌ماندگی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب ماندگی شود.

وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT می‌تواند عقب‌ماندگی‌های این استان را جبران کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که می‌تواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.

عابدی تاکید کرد: بهره‌گیری از اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخص‌های اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.

وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکت‌های ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

عابدی با اشاره به تجربه راه‌اندازی نمونه‌های موفق پلتفرم‌های کسب‌وکار در کشورمان، گفت: این پلتفرم‌ها بعضاً از استان‌های کوچکی همچون قم تولید شده‌اند که سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استان‌های مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.

وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان

بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکت‌های حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آن‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

کد خبر 747514

دیگر خبرها

  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • انتصاب مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • انتصاب عضو جدید هیئت مدیره شرکت ملی پست
  • انتصاب عضو جدید هیأت مدیره شرکت ملی پست
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر