مشکلی برای گوشیهای شیائومی در ایران ایجاد نمیشود
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۳۲۲۸
دبیر انجمن وارد کنندگان موبایل کشور گفت: فعلاً عکسالعمل خاصی در این زمینه صورت نگرفته است و تجار ایرانی که خرید و فروش این گوشیها را انجام میدهند با مشکلی مواجه نشدهاند، بعید است که اتفاق خاصی برای گوشیهای شیائومی در ایران بیفتد.
امیر اسحاقی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در رابطه با اخبار منتشر شده مبنی بر لاک شدن گوشیهای شیائومی در کشورهایی که آمریکا آنها را تحریم کرده است، اظهار کرد: این خبر آن قدرها موثق نبوده و پیش بینی میشود که هدف از انتشار آن فقط استفاده خارجی است تا این کمپانی در معرض تحریمهای آمریکا قرار نگیرد و اعلام کند با آمریکا مشکلی ندارد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی افزود: فعلاً عکسالعمل خاصی در این زمینه صورت نگرفته است و تجار ایرانی که خرید و فروش این گوشیها را انجام میدهند با مشکلی مواجه نشدهاند، بعید است که اتفاق خاصی برای گوشیهای شیائومی در ایران بیفتد.
دبیر انجمن وارد کنندگان موبایل کشور گفت: موضوع تحریمهای آمریکا علیه ایران همواره وجود داشته و بسیاری از شرکتها اعلام میکردند که با ایران کار نمیکنند، اما کالاهای این شرکتها به ایران وارد شده و سرویس دهی نیز دارد.
اسحاقی اضافه کرد: با توجه به ارزش بازار ایران برای گوشیهای شیائومی، به نظر میرسد این اخبار فقط با هدف اینکه وزارت خزانه داری آمریکا تحت تأثیر قرار بگیرد منتشر شده است.
کد خبر 521064منبع: ایمنا
کلیدواژه: شیائومی گوشی جدید شیائومی بهترین گوشی شیائومی لپ تاپ شیائومی گوشی شیائومی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای گوشی های شیائومی گوشی های شیائومی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۳۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
وزیر کشور: لفاظیها و درافتادن گروهها و جناحها مشکلی از جامعه و مردم حل نمیکند/ برای ساختن ایران قوی به دانشگاه قوی محتاجیم/ از دیدگاه اساتید دانشگاه برای تقویت منافع ملی استقبال میکنیم
به گزارش جماران؛ وزیر کشور تاکید کرد: برای ساختن ایران قوی به دانشگاه قوی محتاجیم و در جهت پیشرفت کشور و ارتقای منافع ملی با تمام وجود از دیدگاههای اساتید و برجستگان دانشگاهها استقبال میکنیم.
احمد وحیدی در دومین نشست هماندیشی با جمعی از اساتید ممتاز دانشگاهی که به مناسبت بازگشائی دانشگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اهمیت دانشگاه در تحقق اهداف عالی انقلاب و کشور افزود: تحولخواهی که در جامعه وجود دارد نشانه پیشرفت و ارتقاء در کشور است و از دل تلخیهای دفاع مقدس و ترورها و تهدیدهای فراوان، اقتدار امنیتی امروز جامعه حاصل شده است.
وزیر کشور خطاب به استادان حاضر در این جلسه، با اشاره به اینکه لفاظیها و درافتادن گروهها و جناحها مشکلی از جامعه و مردم حل نمیکند، گفت: انقلاب اسلامی پیامی جهانی برای بشریت داشته است و نباید ذیل تقسیمبندیهای کاذب و غیرواقعی محدود شود. کارآمدی و توجه به اهداف عالی انقلاب و کشور بر همه چیز اولویت دارد.
وحیدی با تأکید بر این مهم که دولت از دانشگاه و اساتید ممتاز برای حل مشکلات کشور کمک میخواهد، اظهار داشت: اگر دانشگاه گرفتار رکود و بیرمقی شود که نتواند مشکلات خود را حل کند، چگونه خواهد توانست برای مشکلات کشور و جامعه راه حل پیدا کند. دانشگاه باید در مسیر اصلی توسعه و پیشرفت قرار گیرد و این مهم، مسئولیت و وظیفه اساتید برجسته و ممتاز دانشگاهها است.
وزیر کشور ادامه داد: برای ساختن ایران قوی به دانشگاه قوی محتاجیم و در جهت پیشرفت کشور و ارتقای منافع ملی با تمام وجود از دیدگاههای اساتید و برجستگان دانشگاهها استقبال میکنیم.
احمد وحیدی با ذکر این نکته که در دوران قبل از پیروزی انقلاب هیچ چیز قابل دفاعی وجود نداشت، خاطرنشان کرد: واقعیتها و حقایق عمیق انقلاب بهدرستی روایت و بازگویی نشده و از زبان مناسبی برای روایت این مسائل مهم استفاده نشده است.
وی افزود: مسیر انقلاب اسلامی در طول تاریخ خود با رشد و پیشرفت بهصورت کلی مواجه بوده است و با تبیین جایگاه واقعی کشور میتوان مانع از مهاجرت نخبگان از کشور شد.
وحیدی با تأکید بر ناکامی توطئه دشمن در ایجاد ناآرامی و ناامنی با محور قرار دادن دانشگاه گفت: تقسیمبندیهای جناحی و سیاسی کاذب موجب گمشدن حقیقت خواهد شد، حال آنکه باید ذیل آرمانها و چارچوب کلی نظام جمهوری اسلامی، با گفتگوهای مستمر و سازنده به تقویت وحدت ملی و وفاق اجتماعی توجه شود و در همین چارچوب اگر متعهد به پیشرفت کشور هستیم باید فعالانه به مسائل مهمی چون انتخابات بپردازیم.
در ابتدای این نشست جمعی از اساتید ممتاز علوم انسانی از جمله تقی آزاد ارمکی، جواد اطاعت، مصطفی تقوی، حمیدرضا جلائیپور، علی ربیعی، علی شکوریراد، بیژن عبدالکریمی، صادق کوشکی، ابراهیم محسنی، سعید معیدفر، جواد میری و کیومرث یزدانپناه به ارائه نقطهنظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
معاصریت بیمانند جامعه ایرانی، ضرورت توجه بیشتر به مشکلات دانشگاهها و دانشجویان از ناحیه دولت، فرآیند ناصحیح انتخاب مدیران دانشگاهها، دو جهانیشدن گفتگوها با وجود فضای مجازی و ضرورت افزایش آگاهیهای تکنیکی در این زمینه، بخشی از نکات مطرح شده از سوی اساتید حاضر در این جلسه بود.
از دیگر موضوعاتی که اساتید برجسته دانشگاه ها در این جلسه مطرح کردند، پرهیز از موقتیسازی دانشگاه و ضرورت پیشگیری از شکاف دولت-ملت، ایجاد سیاست معطوف به حل مسئله در دانشگاهها و ایجاد امنیت روانی، ضرورت حمایت از رویش نیروهای مستقل جدید در ساحت سیاست و مدیریت کشور بود.
مقابله با دوقطبیشدن در جامعه و ضرورت پایبندی به لوازم یکپارچگی در جامعه، نیاز به تعریف دقیق و درست از شرایط فعلی و ترسیم آینده، ضرورت اعتماد سازی از سوی حاکمیت، لزوم بازسازی و احیای جامعه برای مشارکت در انتخابات، تقویت جدی تشکلها و انجمنهای دانشجوئی برای ایجاد رقابت بهعنوان مهمترین الزام مشارکت در انتخابات و مدیریت پوستاندازی جامعه توسط وزارت کشور از دیگر نکات مهمی بود که از سوی اساتید حاضر در نشست مورد اشاره و بررسی قرار گرفت.