Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه تحریم برای زندگی مردم مشکلاتی ایجاد کرد، اما برخی از این تهدیدها فرصت‌ها ساختند، اظهار داشت: تولید تایر و لوازم خانگی از جمله صنایعی بود که از تحریم‌ها فرصتی برای رشد خود خلق کردند.

به گزارش برنا، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جمعه شب در دیدار برگزیدگان و فرهیختگان خراسان جنوبی، گفت: حضور مردم این استان در همه عرصه‌ها به ویژه میدان عمل به وظیفه الهی و سیاسی، مثال زدنی است و در همه ادوار نمونه حضور در صحنه، وظیفه‌شناسی، بصیرت، نگاه به آینده کشور و نگاه به روزنه‌های امید بوده‌اند و حضورشان برای مردم کشور امیدآفرین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اظهارات برخی از سخنرانان برنامه در تبیین وضع موجود و شاخص‌هایی که کشور تحویل دولت جدید شده است، گفت: فرهیختگان و صاحبنظران به ویژه اقتصاددان‌ها که خودشان شرایط را کاملا درک می‌کنند، برای مردم تبیین کنند که شرایطی که به دولت تحمیل می‌شود، چه شرایطی است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه دل‌های مومنان متوجه به حق و عدالت است، تصریح کرد: این توجه به اجرای عدالت جمعیت عظیم و سرمایه اجتماعی قابل توجهی را به عنوان پشتوانه دولت ایجاد کرده و به امید خدا با این پشتوانه و با دعاهای خیر مردم برای رفع مشکلات، باز شدن گره‌ها، ایجاد گشایش در زندگی مردم تلاش خواهیم کرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: هرکسی در هر کجا به نام نظام اسلامی خدمت می‌کند، باید تلاشش این باشد که در جامعه اعتمادآفرینی کند.

دکتر رئیسی درباره اظهارات یکی دیگر از سخنرانان درباره رعایت حقوق شهروندی گفت: حقوق و تکالیف مردم و دولت متقابل است. زمینه‌سازی استیفای این حقوق به عنوان یک کار مهم بر عهده دولت است که باید همه مسئولین و دولتمردان آن را دنبال کنند.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه خراسان جنوبی با وجود کمبود نزولات آسمانی و خشکسالی ظرفیت‌های بسیاری در عرصه معدنی دارد، اضافه کرد: پژوهشکده‌ها باید روی محصولات کشاورزی مثل زعفران، زرشک و عناب فعال شوند و دولت هم از آنها حمایت می‌کند تا از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری مناسب‌تری شود.

آیت‌الله رئیسی جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را از دیگر برنامه‌ها برای توسعه خراسان جنوبی برشمرد که باید در عمل دنبال شود و اظهار داشت: همین معدنی که امروز از آن بازدید کردیم ظرفیت بسیاری دارد که اگر زیرساخت‌های آن تکمیل شود، چند برابر نیروی شاغل فعلی می‌توانیم در آن معدن نیرو جذب کنیم و همین معدن می‌تواند نیاز کشور به زغال سنگ در بخش‌های مختلف را که در حال حاضر بخشی از آن وارد می‌شود، تامین کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: برای رفع مشکل کم‌آبی استان انتقال آب از دریای عمان باید به عنوان یک کار ضروری دنبال شود. باید زمان اجرای این پروژه کوتاه‌تر شود تا زودتر به نتیجه برسد. همچنین استفاده از آب‌های ژرف یکی دیگر از برنامه‌ها برای رفع مشکل کم‌آبی استان‌هایی مثل خراسان جنوبی است. همچنین ستاد احیای قنوات در استان باید سریع‌تر فعال شود و مسئولین دولتی هم از این ستاد حمایت کنند. خراسان جنوبی می‌تواند مرکزیت فعال شدن ستاد احیای قنوات کشور باشد.

آیت الله رئیسی، گفت: آمیختگی زندگی عزیزان سنی و شیعه ساکن استان با فرهنگ دینی باعث شده آنها در برابر تهدیدات مصونیت داشته باشند و این بسیار مهم است، دینداری و ولایتمداری، رمز صیانت از مردم و آسیب ناپذیری در برابر تهدیدات فرهنگی و تهدیدات مختلفی است که نسبت به استان وجود دارد.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم حمایت از مراکز تولیدی افزود: باید مالیات را برای فعالیت‌های اقتصادی غیرمولد وضع کنیم. فعالیت‌های مولد باید مالیات کمتری بپردازند تا رونق بیشتری داشته باشند. درباره این مساله در دولت برنامه‌ریزی و اجرای آن دنبال خواهد شد. همچنین باید ساز و کاری برای داخلی‌سازی، حمایت از تولید داخلی و افزایش صادرات ایجاد شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه تحریم برای زندگی مردم مشکلاتی ایجاد کرد، اما برخی از این تهدیدها فرصت‌ها ساختند، اظهار داشت: تولید تایر و لوازم خانگی از جمله صنایعی بود که از تحریم‌ها فرصتی برای رشد خود خلق کردند. دولت اجازه نخواهد داد واردات بی‌رویه بخش‌های تولیدی در حال رشد کشور را تحت تاثیر قرار دهد. داخلی‌سازی باید در کشور رونق پیدا کند. این سیاست دولت است و با قوت دنبال خواهد شد.

دکتر رئیسی در ادامه با طرح این سوال که چه مقدار از ارز ترجیحی تخصیص داده شده برای واردات نهاده‌های دامی سر سفره مردم آمد؟ تصریح کرد: به دلیل فقدان نظارت درست، این ارز به جای اینکه سهولتی در زندگی مردم ایجاد کند، به دست دلالان افتاد و به جای اینکه گوشت و مرغ و بسیاری از کالاها به خوبی و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، فقط دلالان از آن سود بردند. این مسئله را در دولت بررسی می‌کنیم. تا کنون سه چهار جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی به این مساله اختصاص پیدا کرده و موضوع در دستور کار است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حتما موظف به اجرای آنچه رهبری امر فرمودند، هستیم، خاطرنشان کرد: موظف به تهیه پیوست عدالت برای همه تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها هستیم. تخصیص ارز چه برای نهاده‌های دامی و چه برای هر کالایی باید با یک نگاه عدالت‌محور و معطوف به سفره مردم انجام شود. وضعیتی که در این رابطه شکل گرفت و موجب گله‌مندی شده است، حتما بررسی می‌شود.

آیت‌الله رئیسی با اظهارامیدواری نسبت به ایجاد ثبات دربازار و تبیین روند تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها برای مردم گفت: تبیین مسائل برای مردم مساعدت آنها را به دنبال دارد. مساله هدفمند کردن یارانه‌ها مساله مهمی است که مورد توجه دولت قرار دارد. این موضوع حتما با اخذ نظر کارشناسی همه صاحب‌نظران در بخش‌های اجرایی و دانشگاهی پیگیری خواهد شد و مردم در جریان آن قرار خواهند گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بنای دولت سیزدهم بهره‌گیری از همه نظرات کارشناسی است، اضافه کرد: یکی از اهداف مهمی که دولت دارد مردمی‌سازی و ساختن ایران قوی بر مبنای آن است که برای این منظور همه مردم و بخش‌های مختلف باید نقش‌آفرینی و مشارکت کنند تا دولت بتواند به وظایف خود عمل کند. امیدوارم نشست‌های بعدی، گزارشی باشد نسبت به آنچه در این جلسه اعلام کردیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سید ابراهیم رئیسی دولت سرمایه نظام اسلامی جامعه حقوق خراسان جنوبی خشکسالی محصولات کشاورزی معدن عمان شیعه مالیات حمایت از تولید واردات رشد ارز گوشت کارشناسی ایران سفر استانی آیت الله رئیسی آیت الله رئیسی رئیس جمهور خراسان جنوبی زندگی مردم برای مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، گفت: بر اساس دستور اخیر رئیس‌ جمهور، ۲۰۰ خودرو جهت اختصاص به کتابخانه سیار در نظر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهدی رمضانی بعد از ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه که در سالن جلسات کتابخانه امام خامنه‌ای در این شهر برگزار شد، از وجود 3800‌ کتابخانه در کشور خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد یک هزار کتابخانه مشارکتی و خصوصی و مابقی زیر نظر نهادها است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو 20 کشور برتر دنیا هستیم، گفت: در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو 5 کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه در دنیا کنابخانه‌ها همچون در چین دولتی و در اروپا مردمی اداره می‌شود، تصریح کرد: در کشور خودمان نیز نهاد غیرعمومی دولتی هستیم تا بلکه بتوانیم از ظرفیت خیرین و مردم استفاده کنیم، کما انیکه اکنون نیز نقش ویژه‌ای دارند.

وی با اشاره به اینکه سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، افزود: در این دولت بسیاری از پروژه‌ها و کتابخانه‌ها که از دولت قبل ناتمام مانده بود، تکمیل شد.

رمضانی "دسترسی آسان و برقراری عدالت فرهنگی" را شعار دولت خواند و بیان کرد: راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار یکی از زمینه‌های تحقق این هدف است، ابتدای دولت 26 کتابخانه سیار در کشور وجود داشت که اکنون به 50 کتابخانه رسیده است.

عضویت 10 میلیون نفر ایرانی در کتابخانه‌ها

وی با اشاره به اینکه 10 میلیون نفر از جمعیت کشور عضو کتابخانه‌ها هستند، اما کمتر از 3 میلیون نفر تراکنش دارند، عنوان کرد: اخیرا بر اساس دستور رئیس‌ جمهور مقرر شده که 200 خودرو به این حوزه اضافه و بعد از تجهیز شدن، به صورت سیار در اختیار مردم قرار گیرد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از پیگیری اختصاص زنگ مطالعه ویژه دانش‌آموزان خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح ابتدا به صورت منطقه‌ای و سپس به صورت کشوری اجرا خواهد شد، د این زنگ مهارت خواندن و سیر مطالعاتی دنبال می‌‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 700 محفل در کشور در حال فعالیت است،بیان کرد: امکان دسترسی مردم به کتابخوانی بیشتر خواهد شد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در پایان با عنوان به اینکه  10 شهر استان فاقد کتابخانه است، یادآور شد: نهاد کتابخانه‌ها ردیف بودجه اعتباری برای احداث مکان ندارد که امیدواریم دستگاه‌های دیگر ما را همراهی کنند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • چرا رئیسی مسئولیت کار‌های خود و دولتش را قبول نمی‌کند؟
  • چرا رئیسی مسئولیت کارهای خود و دولتش را قبول نمی کند؟
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم