Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-23@08:46:09 GMT

میرهاشم موسوی کیست؟ +سوابق

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۶۷۱۱

میرهاشم موسوی کیست؟ +سوابق

حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی میرهاشم موسوی را به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی منصوب کرد. حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در حکمی میرهاشم موسوی را به عنوان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب کرد.


حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی میرهاشم موسوی را به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میر هاشم موسوی پیش‌تر در کنار عبدالملکی معاون امور اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی (ره) شد.

گفته می‌شود میرهاشم موسوی در دوره احمدی نژاد مدیرکل پشتیبانی وزارت رفاه اجتماعی بوده است.


در کارنامه کاری میر هاشم موسوی، رئیس مرکز آموزش و پژوهش شورای عالی استان‌های کشور، رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر تهران و مشاور رئیس و مدیر کل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان بیمه سلامت ایران قرار دارد.


میرهاشم موسوی جز ۱۷ نفر اصلی شورای مرکزی جبهه پایداری در کنار محصولی و آقا تهرانی است. با توجه به رویکرد‌های اخیر جبهه پایداری می‌توان گفت سازمان تامین اجتماعی دولت ابراهیم رئیسی؛ سهم جبهه پایداری شده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی میرهاشم موسوی تأمین اجتماعی دولت ابراهیم رئیسی میرهاشم موسوی رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یارانه ۱۳ هزار و ۴۰۸ خانوار همدانی، مجددا وصل شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، یوسف شعبانی با بیان اینکه در راستای سیاست‌های رفاهی دولت از چندین سال قبل دهک بندی جمیعت کشور در دستور کار قرار گرفته است، گفت: کل جمعیت به ۱۰ بخش به عنوان ۱۰ دهک تقسیم شد که از یک تا ۱۰ است.

وی با اشاره به اینکه دهک یک در واقع ضعیف‌ترین قشر جامعه و دهک ۱۰ مرفه‌ترین دهک هستند، افزود: دهک اول تا سوم تحت پوشش نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد و بهزیستی هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: دهک‌ها از نظر دارایی و توانایی مالی و درآمد با یکدیگر متفاوت بوده و دهک‌های چهار تا ۱۰ از ظرفیت و توانمندی اقتصادی متفاوت بهره‌مند هستند.

شعبانی با بیان اینکه استعلام دهک‌ها به وسیله سامانه‌های که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش‌بینی شده است انجام می‌شود، گفت: این سامانه «حمایت» نام دارد و شهروندان با مراجعه به آن می‌توانند با درج اطلاعاتی خانوار از دهک خود مطلع شوند.

وی با اشاره به اینکه تا این لحظه از سال ۹۶ به بعد در ۲ نوبت وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم وسع‌سنجی مجدد شده است، تصریح کرد: آخرین وضعیت اقتصادی نیز در پایان سال ۱۴۰۲ مجددا بررسی شد و اعلام جدیدی در خصوص دهک‌های جامعه ابلاغ شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: براساس آخرین بررسی در استان همدان، ۲۲۲ هزار و ۱۲۹ خانوار در دهک یک تا سه قرار دارند که شامل جمعیتی معادل ۵۸۰ هزار و ۴۶۰ نفر می‌شود.

شعبانی با بیان اینکه ۲۶۴ هزار و ۹۶۴ خانوار شامل ۸۱۲ هزار و ۸۲۴ نفر در دهک‌های چهار تا هفت قرار دارند، گفت: دهک‌های هشت تا ۱۰ نیز شامل ۱۳۱ هزار و ۵۹۳ خانوار هستند که جمعیت آن‌ها ۴۱۵ هزار و ۳۳۴ نفر است.

وی با تاکید براینکه این آمار مربوط به کل جمعیت یک میلیون و هشتصد و هشت هزار و ۶۱۸ نفر جمعیت در استان همدان است، تصریح کرد: تا این لحظه یارانه ۱۲ هزار و ۷۷۵ خانوار به دلیل آنکه در دهک ۱۰ قرار گرفتند قطع شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: یارانه ۱۳ هزار و ۴۰۸ خانوار نیز مجددا وصل شده چرا که پس از اعتراض آن‌ها و بررسی مجدد وضعیت اقتصادی در دهک پایین‌تری قرار گرفتند.

شعبانی با اشاره به اینکه ۵۸ هزار و ۱۷۴ خانوار در آخرین بررسی‌ها در دهک پایین‌تری قرار گرفتند، گفت: ۵۴ هزار و ۴۵۵ خانوار نیز شامل افزایش دهک‌بندی‌ها شدند، مثلا در دهک هفت قرار داشتند و الان در دهک هشت قرار گرفتند.

وی در پایان عنوان کرد: زوجینی که قصد دارند یارانه خود را جدا کرده و خانواده جدیدی تشکیل دهند باید با مراجعه به فرمانداری محل زندگی خود معرفی نامه دریافت کرده و با حضور در دفاتر پیشخوان دولت و پلیس ۱۰+ مدارک خود را تکمیل کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1227830 برچسب‌ها یارانه­ همدان دانشگاه آزاد همدان

دیگر خبرها

  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • خوش خبری برای مادران دارای فرزند شیرخوار در یزد
  • تخصیص بسته غذایی به مادران دارای فرزند شیرخوار
  • «سید محمود حسینی پور» رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی شد + سوابق
  • یارانه ۱۳ هزار و ۴۰۸ خانوار همدانی، مجددا وصل شد
  • جمعیت زیرپوشش تامین اجتماعی قم به ۸۴۸ هزار و ۳۸۱ نفر رسید