Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر گفت: عالی ترین مسولان نظام تاکید داشتند تا در راستای کاهش آلام مردم و جلوگیری از شیوع کرونا، واردات واکسن صورت گیرد. تا به امروز بیش از 30 میلیون دز واکسن فقط توسط جمعیت هلال احمر وارد کشور شده است و در این مسیر رئیس جمهوری و معاون اول وی، تلاش های بسزایی انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت امورخارجه و بانک مرکزی نیز کمک‌های خوبی انجام داده اند و سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در این عرصه با موفقیت عمل کرد. مجموعا تا آبان ماه 90 میلیون دز واکسن وارد کشور خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: به علت اینکه در آستانه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید قرار گرفته‌ایم، رئیس جمهوری تاکید داشت که واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز آغاز شود و بر همین اساس 10 میلیون دز واکسن مخصوص سنین 12 تا 18 سال وارد خواهد شد تا دانش‌آموزان نیز در مقابل کرونا ایمن شوند.

همتی ادامه داد: تمامی واکسن‌هایی که وارد کشور می‌شوند و واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شوند، در ابتدا مورد تایید وزارت بهداشت قرار می‌گیرند و پس از آن تزریق صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد:هلال احمر نیز به این امر توجه ویژه دارد و واکسن‌هایی را وارد کشور کرده که تایید بهداشت جهانی را داشته و پس از آن وزارت بهداشت این واکسن‌ها را تایید کرده است و اثربخشی آنها در مقیاس زیاد نیز به اثبات رسیده است.

وی افزود: در کشور چین بیش از 500 میلیون دز از همین واکسن تزریق شده و این واکسیناسیون سبب شد تا در چین میزان مرگ و میر به شدت کاهش یابد. هلال احمر از سایت پکن واکسن‌ها را وارد می‌کند و همین سایت پکن است که تاییدیه جهانی را گرفته است. واکسن‌ها بر اساس قیمت نرمال جهانی خریداری می‌شود و هیچ واسطه‌ای نیز در کار نیست و از کارخانه خریداری می‌شود.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: تلاش بر این است که 180 میلیون دز واکسن وارد کشور شود تا جامعه در مقابل این بیماری به صورت کامل ایمن شود. قسمتی از این واکسن‌ها نسخه بوستر است و تزریق این واکسن سبب می‌شود تا ایمنی بیشتری در افراد ایجاد شود. وعده وزیر بهداشت نیز با این رویه محقق خواهد شد و تا بهمن ماه کل کشور واکسینه خواهند شد.

همتی با اشاره به افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور گفت: امروز هلال احمر به صورت مستقل 15 مرکز تزریق واکسن راه اندازی کرده است و در 149 مرکز نیز همکاری صورت می‌گیرد. هلال احمر امروز این آمادگی را دارد تا تعداد مراکز تزریق واکسن را به 500 مرکز برساند.

وی افزود: رئیس جمهوری پس از آغاز به کار دولت سیزدهم، تماس‌های تلفنی با سران کشورهای چین و روسیه داشت و همین امر سبب شد تا روند واردات واکسن تسریع شود. پیگیری‌ها در سطح بالای نظام یکی از مولفه‌های اصلی بود که سبب شد تا در چند روز اخیر، واردات واکسن سرعت پیدا کند.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: به مراکز استان‌ها ابلاغ شده است تا بواسطه درخواست وزیر بهداشت از جمعیت هلال احمر، آماده راه اندازی مراکز تزریق واکسن خود باشند و باید یک هماهنگی از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت گیرد تا در هر نقطه از کشور که نیاز بود، مراکز واکسیناسیون راه اندازی شود.

همتی یادآور شد:مراکز تزریق واکسن هلال احمر مجهز است و فضای بسیار مناسبی دارند و نیاز به صرف هزینه برای راه اندازی آنها نیست. برای نمونه امروز در مرکز تهرانپارس هلال احمر، روزانه‌ بین 1200 تا 1500 واکسن تزریق می‌شود که می‌تواند تداوم این روند، بار سنگینی را از دوش وزارت بهداشت بردارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن دانش آموزان واردات هلال احمر رئیس جمعیت هلال احمر میلیون دز واکسن تزریق واکسن راه اندازی وارد کشور واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت

تین نیوز

رییس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با بیان اینکه از دو هزار دستگاه اتوبوس ثبت سفارش شده 1655 تاییدیه اولیه ارزی را دریافت نکردند، گفت: محدودیتی برای خرید اتوبوس تعیین نشده و از هر کشوری امکان خرید وجود دارد. البته برندهای اروپایی به دلیل خدمات پس از فروش در اولویت خریداران هستند و از آنجایی که این اتوبوس ها کارکرده هستند محدودیت تحریمی نداریم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، علیرضا احمدی درباره برنامه و اقدامات برای نوسازی ناوگان اتوبوسی کشور اظهار داشت: نوسازی ناوگان اتوبوسی کشور بسیار اهمیت دارد از این رو دولت برای نوسازی ناوگان و واردات اتوبوس اقداماتی را در حوزه کلان انجام داده است. قرار بر این بود که ۵ هزار دستگاه اتوبوس تا سقف ۵ سال کارکرده در قالب مصوبه اربعین وارد کشور شود اما از آنجایی که واردات اتوبوس موضوع جدیدی بود، دستگاه های مرتبط آمادگی اجرای این مصوبه را نداشتند.

احمدی ادامه داد: باید توجه داشت در وارات کشنده از آن سالی که احکام دائمی ابلاغ شد تا سالی که اولین گروه ناوگان وارد کشور شد، حدود ۲ سال زمان برد. مصوبه واردات اتوبوس هم  در سال گذشته در قالب مصوبه اربعین ابلاغ شد، بعد از آن هم این موضوع ذیل قانون بودجه با عنوان بخشی از آیین نامه اجرایی بند ص تبصره ۷ قانون بودجه و پس از آن الزاماتی برای دستگاه ها مطرح شد تا هماهنگی های بین دستگاهی به چگونه به اجرا برسد.

وی با انتقاد از فرایند پیچیده واردات اتوبوس های جدید به ناوگان گفت: ۱۵ مرحله مختلف عریض و طویل برای واردات اتوبوس در نظر گرفته شده است به طوریکه از یک وزارتخانه صمت، ۴ معاونت از آن درگیر این موضوع هستند. در نهایت اختیارات درباره ثبت سفارش به تایید فنی آن ناوگان محدود شد و اجرای اقدامات برای شناسه کالا، تاییدیه اولیه ارزی و فنی و تایید نهایی ارزی و تایید شرکت های وارد کننده بین چند دستگاه توزیع شد. البته به غیر از این چهار معاونت در وزارت صمت، سایر دستگاه ها از جمله بانک مرکزی، سازمان استاندارد، محیط زیست، مرکز ملی شماره گذاری و ... درگیر تاییدیه های مورد نیاز دراین طرح می شوند. بنابراین در این فرایند ارباب رجوع برای پیگیری این موضوع، تنها در یک وزارتخانه باید به ۴ معاونت مراجعه وباید پروسه زمانبری را طی کند.

احمدی افزود: مشکل مهم در واردات اتوبوس ، بحث ارزی است و علیرغم توافقاتی که در کلان این موضوع بین وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی انجام شد، اما بارگذاری در سامانه صورت نگرفته بود و سقف و سابقه ای برای آن لحاظ نشده و برای ویرایش دسترسی ایجاد نشده بود.

وی درباره سقف واردات اتوبوس در قانون اظهار داشت: سال گذشته گذشته در قانون پیش بینی شد در قالب مصوبه اربعین  ۲ هزار دستگاه اتوبوس و ۳۵۰۰ دستگاه اتوبوس در قالب اعلام عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وارد شود و انتظار داشتیم بخشی از این واردات به ناوگان اضافه شود اما ۱۰ درصد این موضوع هم محقق نشد و تنها در یک مرحله ۵۰ دستگاه اتوبوس و در مرحله ای هم ۳۰ دستگاه اتوبوس وارد گمرک شد که این عدد بسیار  پایین است.

رییس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با بیان اینکه البته ثبت سفارش ها انجام شده است، گفت: در صف ثبت سفارش درخواست وجود دارد و بیش از دو هزار دستگاه اتوبوس هم برای دریافت شناسه کالا ثبت سفارش شده اما همان طور که گفته شد یکی از مهمترین مشکلات منشا ارز است که تایید نگرفته و واردات دچار مشکل شده است. باید توجه داشت تا فرایند ثبت سفارش کامل نشود اجازه واردات کالا به گمرک هم داده نمی شود.

وی ادامه داد: تعدادی از اتوبوس ها وارد شده و تاییدیه فنی را هم دریافت کرده اند و تا کنون ۳۶۵ اتوبوس بین شهری وارد شده که ۲۸۷ دستگاه از آن تاییدیه فنی را دریافت کردند اما در مرحله تامین ارز متوقف مانده اند. مابقی هم در مرحله ثبت سقف و سابقه ارزی متوقف شدند و از ۳۶۵ دستگاه اتوبوس کمتر از ۱۰۰ دستگاه توانسته اند تخصیص ارزی را دریافت کنند و به عبارت دیگر ۱۶۵۵ تاییدیه اولیه ارزی را دریافت نکردند.

احمدی تاکید کرد: محدودیتی برای خرید اتوبوس تعیین نشده و از هر کشوری امکان خرید وجود دارد البته برندهای اروپایی به دلیل خدمات پس از فروش در اولویت در خریداران هستند و از آنجایی که این اتوبوس ها کارکرده هستند محدودیت تحریمی نداریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • (ویدیو) آخرین جزئیات از نحوه امدادرسانی در سیل جنوب کشور
  • واردات نامرئی خودرو
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • ۴۰ درصد معلمان امسال وارد نظام دوری می شوند |‌ جزئیات درباره این شیوه به کار گیری معلمان
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم