Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد وحیدی وزیر کشور در آیین رونمایی از سامانه انتقال آنی مجوز‌های سرمایه گذاری در استان خرسان شمالی که از طریق ارتباط ویدئوکنفرانس صورت گرفت، با بیان اینکه امروز کشور عزیزمان ایران بیش از هر زمان دیگری به سرمایه‌گذاری برای ارتقای سطح اشتغال و کاهش بیکاری نیاز دارد، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در ارزیابی وضعیت اقتصادی، شرایط حوزه کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با تاکید بر اینکه زمان فعلی مورد نیاز برای اخذ مجوز‌های لازم برای راه اندازی کسب و کار، طولانی است، گفت: تعداد بالای فرآیند مجوز‌ها که موجب خستگی سرمایه گذاران می‌شود، قطعا خسارت بزرگی برای تولید و اشتغال در کشور به همراه دارد که بایستی این امر مهم و خطیر ساماندهی شود.

وی در همین خصوص با اشاره به اقدام خوب و روبه جلو در مساله جذب سرمایه گذاری در استان خراسان شمالی با استفاده از سامانه انتقال آنی مجوز‌های سرمایه گذاری، تصریح کرد: رونمایی از این سامانه نوید مهمی برای توسعه و آبادانی است و با حذف مراحل خسته کننده و طولانی می‌تواند به حذب سرمایه‌های بیشتر کمک کند که قطعا در پیشرفت و توسعه استان خراسان شمالی قابل مشاهده خواهد بود.

وحیدی با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد با تفویض اختیار بیشتر به استانداران، امر خطیر توسعه و آبادانی را در کشور با سرعتی بیشتر از گذشته پیگیری کنیم، گفت: اختیارات بیشتر باید به استانداران داده شود تا با استفاده از خرد جمعی در هر استان ابتکارات جدیدی را طراحی کنند.

وی اضافه کرد: اقدام انجام شده از سوی استاندار خراسان شمالی برای راه اندازی این طرح می‌تواند در مسیر توسعه استان مؤثر باشد.

رئیس شورای امنیت کشور با تاکید بر این موضوع که نباید لحظه‌ای از ابتکار و خلاقیت در راستای توسعه غافل شویم، گفت: انسجام و هم افزایی نوید بخش این است که با ابتکار و نوآوری‌ها می‌توانیم بر مشکلات فائق بیایم و توسعه و آبادانی را رقم زده و با نگرش درست فضای کسب و کار را بهبود بخشیم.

وحیدی در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان این که طرح سامانه انتقال آنی مجوز‌های سرمایه گذاری را طلیعه‌ای قابل توجه برای حرکت در مسیر توسعه استان می‌بینم، خاطرنشان کرد: این طرح فرصتی مناسب برای شناخت ظرفیت‌های استان خواهد بود و تمامی استان آماده سرمایه گذاری می‌شود.

وی افزود: پروژه‌های کلان در کنار پروژه‌های متوسط و خرد برای تمامی سطوح تعریف شود تا هر سرمایه گذار در هر سطحی از سرمایه گذاری مد نظر ورود یابد.

وحیدی همچنین با اشاره به اینکه در آینده می‌توان با ایجاد تعاونی‌های سرمایه گذاری شاهد سرمایه گذاری‌های مشترک باشیم، اظهار کرد: اگر نتیجه فعالیت این سامانه، جلب مشارکت آحاد مردم در بخش فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه گذاری باشد، شور و نشاط اقتصادی و سازندگی را به دنبال خواهد داشت.

وی در پایان با تاکید بر اینکه اتاق‌های فکر در استان پای کار بیایند تا شاهد طلیعه‌های خوب برای توسعه و پیشرفت اقتصاد ملی باشیم، تصریح کرد: مانع زدایی از سرمایه گذاری، یک کار جهادی است که موجب حضور بخش‌های خصوصی قوی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری مجوز کسب و کار بخش خصوصی وزیر کشور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۱۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت«کانکت پلاس» از ۱۷۰۰ محقق پسادکتری در سال گذشته

معاون سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی گفت: فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بارگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سید علی حسینی  معاون سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی با توجه به جزئیات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم «کانکت پلاس» گفت: هدف از «کانکت پلاس»، طراحی سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است و برنامه و تسهیلاتی برای نخبگانی که به کشور باز می‌گردند، در نظر گرفته شده است. براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلاً در خارج از کشور شرکت تأسیس و یا محصولی تولید کردند و می‌خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تأسیس کنند، مورد حمایت اولیه و فناورانه ما قرار خواهند گرفت.

9000 همکاری موفق با متخصصان برجسته ایرانی خارج از کشور در قالب پلتفرم «کانکت»

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی با اشاره به اینکه با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت 500 میلیون تا یک میلیارد تومانی بلاعوض و همچنین جذب سرمایه از صندوق ها و وی سی های همکار کانکت به افرادی که به دنبال تأسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می‌شود، گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک‌ های فناوری پردیس، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز و … در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی دو ماه و نیم، 380 پروپوزال واصل شده است تصریح کرد: از این تعداد 100 پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح‌ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین ما پروژه‌های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضاً برخی از طرح‌ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه‌ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شأن کمتر است.

حسینی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از هزار و 700 محقق پسادکتری در سال 1402 حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بارگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم و اگر پروپوزال فرد تأیید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود 300 میلیون تومانی، به مدت یک سال بیمه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق‌های بورسی می‌شود؟
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق های بورسی می شود؟
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • خدمت پزشکان قمی، به بیش از ۵ هزار نفر در اندیکا
  • حمایت«کانکت پلاس» از ۱۷۰۰ محقق پسادکتری در سال گذشته
  • هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود