Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@23:59:40 GMT

نحوه ثبت نام وام کرونایی ۴۵۰ میلیونی +جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۸۸۳۶۷

نحوه ثبت نام وام کرونایی ۴۵۰ میلیونی +جزئیات

 

کرونا/ ایران

21 شهریور 1400 - 14:18

dcccbcd1ab [کلیک و کشیدن برای جابجایی] ​

به گزارش خطرفوری به نقل از اتاق اصناف، بر اساس اطلاعیه اتاق اصناف ایران و مصوبه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، فعالان ۱۴ گروه از مشاغل اعم از صنفی و غیر صنفی (شامل ۸۵۰ زیر رسته) که در ذیل به آن اشاره خواهد شد می‌توانند تا پایان آذر ۱۴۰۰ با مراجعه به سامانه کارا به نشانی kara.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mcls.gov.ir نسبت به ثبت نام تسهیلات ۱۲ درصدی ثبت نام کنند.

فهرست گروه‌های شغلی مشمول این تسهیلات

۱- مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران ها، بوفه ها، طباخی ها، قهوه خانه‌ها و اغذیه فروشی‌ها

۲- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمان‌سراها، مسافرخانه‌ها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی، خدمات بین‌راهی، موزه‌ها و زائرسراها

۳- حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای ریلی و دریایی

۴- حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری

۵- دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری و زیارتی

۶- تولید و توزیع پوشاک

۷- تولید و توزیع کیف و کفش

۸- مراکز توزیع آجیل خشکبار، قنادی بستنی و آبمیوه

۹- مراکز باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی

۱۰-- مراکز و مجتمع های فرهنگی، آموزشی هنری و رسانه‌ای

۱۱-  مراکز تولید و توزیع و فروش صنایع دستی

۱۲- آموزشگاه‌های رانندگی آرایشگاه‌ها سالن‌های زیبایی و گرمابه‌ها

۱۳- موسسات خصوصی دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی و آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند

۱۴- واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر مراکز تولید محصولات گل خانه‌ای سبزی و صیفی جات صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی

مهلت این ثبت‌نام پیش‌تر تا پایان شهریور بود که ۳ماه تمدید شد.

بر این اساس به تعداد کارکنان واحدهای ثبت نام شده، اعم از بیمه شده و بیمه نشده، ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان وام ۱۲ درصد، با باز پرداخت ۲۲ ماهه اقساط و ۲ ماه تنفس (مجموعا ۲۴ ماه) تعلق می‌گیرد.

تالارداران به جای سامانه کارا به اتحادیه مراجعه کنند

ستاد ملی مقابله با کرونا به موجب خسارت سنگین تالارداران طی ۱۹ ماهه شیوع کرونا و تعطیلی‌های مکرر این صنف، تسهیلات ویژه‌ای به تالارها و باغ- تالارها اختصاص داد که بر اساس متراژ آن‌ها تعیین و تایید خواهد شد.

تالارداران و دارندگان باغ- تالار با مراجعه به اتحادیه مربوط در شهرستان خود ثبت‌نام اولیه را انجام خواهد داد و پس از بازرسی اتحادیه، میزان تسهیلات از ۱۵۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان تعیین و فهرست آن‌ها توسط اتحادیه و اتاق شهرستان در سایت ایرانیان اصناف ثبت خواهد شد.

مهلت ارسال این فهرست تا پایان مهر ۱۴۰۰ تمدید شده است، لذا آن دسته از اتحادیه‌هایی که فهرست خود را ارسال کرده، اما تالار جامانده‌ای دارند، لازم است نسبت به ارسال فهرست تکمیلی اقدام کنند و آن دسته از شهرهایی که هنوز این فهرست را ارسال نکرده‌اند ملزم هستند تا در مهلت داده شده، از طریق اتاق اصناف شهرستان فایل لیست تالارداران را در سامانه ایرانیان اصناف بارگذاری کنند.

تسهیلات این دستورالعمل طی عقد مرابحه عام به صورت یک مرحله‌ای با نرخ ۱۲ درصد و اقساط ۲۲ ماهه پرداخت می‌شود. مدت دو ماه نیز برای بازپرداخت قسط اول این تسهیلات پس از اخذ آن، تنفس محاسبه و اعمال خواهد شد که مجموعاً دوره اقساط و تنفس ۲۴ ماه خواهد بود./ خبر فوری

منبع: فردا

کلیدواژه: اصناف وام کرونایی تالارداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی

به گزارش «نماینده»، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر در پاسخ به این سوال که چرا در هفته‌های اخیر، وزارت کشور و مدیریت شهری پایتخت در موضوع تایید فنی واگن‌های وارداتی مترو که قرارداد خرید ۷۹۱ دستگاه از آن‌ها در سال گذشته میان شهرداری تهران و طرف‌های چینی منعقد شد، با چالش مواجه شده اند؟ توضیح داد: به نظر می‌رسد نوعی اختلاف سلیقه‌ای بین وزارت کشور و شهرداری تهران درباره نحوه دخالت‌ها و تصمیم‌گیری‌های پیرامون موضوع واردات واگن مترو از چین ایجاد شده است و این اختلافات بیش از آن که به مساله تایید فنی ارتباط داشته باشد، به موضوعات ساختاری و نوع تعامل بین وزارت کشور و مدیریت شهری پایتخت ارتباط دارد.

وی افزود: با ورود مقامات ارشد دستگاه‌های ذی‌ربط یعنی وزیر محترم کشور و رئیس محترم شورای شهر تهران، اختلاف نظر ایجادشده قابل حل است، اگرچه در حال حاضر این اختلاف سلیقه باعث شده است که تایید فنی واگن‌های مربوط به قرارداد شهرداری با شرکت چینی با ابهام مواجه شود.

او تصریح کرد: مساله‌ای که پیش آمده است، یک موضوع فنی غیرقابل رفع نیست، بلکه نوعی اختلاف سیلقه است که بخشی از آن به ساختار اداری مربوط به عملی شدن این قرارداد بازمی‌گردد؛ با این حال، با توجه به این که در روزهای گذشته رئیس شورای شهر تهران پیگیری‌هایی را در این زمینه انجام داده‌اند، امیدواریم این اختلاف سلیقه هرچه زودتر حل شود و به مدیران ارشد نیز توصیه می‌کنیم که اجازه ندهند اختلاف نظرهای کاری، باعث وارد شدن آسیب به خدمات مورد نیاز شهروندان شود.

هنوز فرآیند تایید فنی قطار ملی مترو به پایان نرسیده است

تشکری هاشمی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا برخلاف وعده مسئولان شهرداری، سال گذشته قطار ملی مترو وارد خطوط راه‌آهن شهری تهران نشد، اظهار داشت: اصل این مساله که پیشرفت فناوری در کشورمان به حدی رسیده است که می‌توانیم بسیاری از قطعات واگن‌های مترو را در داخل کشور تولید کنیم، ستودنی است؛ رسیدن به این سطح از پیشرفت به صورت ناگهانی به دست نیامده و حدود دو دهه است که تلاش‌هایی در زمینه بومی‌سازی قطعات مترو انجام شده و شرکت‌های داخلی در سال‌های اخیر توانسته‌اند که یکی پس از دیگری قطعات مورد نیاز برای ساخت واگن‌های مترو را تولید کنند؛ بنابراین باید از صنعتگران، متخصصان و شرکت‌های دانش‌بنیان که زحمات زیادی را برای بومی‌سازی صنعت تولید واگن مترو کشیده‌اند، تشکر کرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: خوشبختانه تا امروز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ درصد قطعات مورد نیاز برای ساخت واگن‌های مترو را در داخل کشور به تولید انبوه برسانیم. البته فرآیند کنار هم قرار دادن قطعات تولیدشده و ساخت قطار ملی مد نظر از آن‌ها، زمان‌بر است و اساسا برای تولید یک ابزار صنعتی، آن هم یک قطار مترو که وسیله حمل‌ونقل انبوه‌بر محسوب می‌شود، باید آزمون‌های فنی زیادی طی شود.

وی ادامه داد: البته مدیران شهرداری تهران گفته‌اند که آنچه به عنوان قطار ملی مترو تولید شده، توانسته است آزمون‌های فنی دو شرکت اروپایی را پشت سر بگذارد، اما به نظر می‌رسد که درباره روش انجام آزمون‌ها و نحوه صدور تاییدیه‌های فنی توسط شرکت‌های مذکور ابهاماتی وجود دارد که باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد.

او در ادامه خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نحوه تایید فنی یک قطار مترو با یک خودروی سواری بسیار متفاوت است، زیرا حداکثر چهار تا پنج نفر با یک خودرو جابه‌جا می‌شوند، اما در برخی مواقع، بیش از ۲ هزار نفر با یک قطار مترو جابه‌جا می‌شوند؛ به همین دلیل در فرآیند بررسی فنی و انجام آزمایش‌های لازم پیش از ورود یک قطار مترو به خط، باید مسائل فنی و بخصوص موضوعات ایمنی چندین برابر تولید یک خودرو مد نظر قرار گیرد و باید تست‌های دقیقی را انجام دهیم که تاییدکننده تمام شرایط یک قطار تولیدشده باشد. بنابراین با وجود این که برخی آزمون‌ها برای قطار ملی مترو برگزار شده است، اما هنوز فرآیند تایید فنی این قطار به پایان نرسیده است.

نیاز به واردات برخی قطعات قطار، قابل انکار نیست

تشکری هاشمی با بیان این که هنوز تولید انبوه واگن‌های ملی مترو شروع نشده است، عنوان کرد: در حال حاضر بخش زیادی از قطعات مورد نیاز قطار ملی مترو در داخل کشور تولید می‌شود، اما نمی‌توان انکار کرد که نیاز به واردات برخی قطعات وجود دارد، زیرا برای تولید بعضی قطعات قطار مترو، هنوز دانش فنی لازم در کشورمان وجود ندارد و در برخی موارد نیز تولید قطعه مربوطه از نظر اقتصادی به‌صرفه نیست.

تشکر هاشمی ادامه داد: البته شورای شهر تهران در مجموع به‌شدت از تولید قطار ملی مترو حمایت و استقبال می‌کند، ولی توصیه ما به مسئولان شهرداری این است که فرآیند تولید و وارد کردن این خط به ناوگان متروی پایتخت را بدون عجله کردن، طی کنند.

وی تصریح کرد: تولید قطار ملی مترو یک موضوع فنی و تخصصی است و نباید با آن شبیه یک مساله سیاسی برخورد کنیم یا بخواهیم هرچه سریع‌تر با بُریدن روبان، اعلام کنیم که قطار ملی را تولید کرده‌ایم.

او افزود: در دولت قبل نیز از قطار ملی رونمایی شد و این در حالی است که هنوز این قطار وارد خطوط متروی تهران نشده است. در حال حاضر نیز ظاهرا مسئولان شهرداری به دنبال رونمایی سریع از این قطار هستند، اما از دوستان می‌خواهیم که این رویکرد را کنار بگذارند و در موضوع تولید قطار ملی و سایر مسائل فنی، به‌دنبال انجام دقیق‌تر و تخصصی‌تر کار باشند.

دیگر خبرها

  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • شرایط و نحوه دریافت وام ۳۰۰ میلیونی بانک ملی طرح مهربانی
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • نحوه دریافت وام ۵۰۰ میلیونی بانک ملت اعلام شد +مبلغ اقساط
  • فرهنگ سازی برای جامعه ۱۵ میلیونی کارگری/شعار روز کارگر امسال مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی