Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگو و نائب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: دولت قبل پشت درهای بسته تصمیماتی گرفت و در نهایت وضعیت تورم و نارسایی کالایی کشور به جایی رسید که هر هفته یک بحران و چالش درباره گوشت، مرغ، پوشک، لبنیات و … روبرو بودیم. خبرگزاری میزان - طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، مجتبی صفایی با بر شمردن دو راهکار برای افزایش بیلان اقتصادی دولت گفت: اگر دولت سیزدهم بخواهد در پایان مسئولیت چهارساله خود بیلان خوبی داشته باشد، حتما می‌بایست در ارتباط با بخش‌خصوصی اقدامات جدی و موثری داشته باشد و در این راستا دو محور را دنبال کند: اول؛ کسب نظر و تعامل با بخش‌خصوصی و دوم؛ برون سپاری و واگذاری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی  با مروری بر میزان و نحوه استفاده دولت دوازدهم از ظرفیت‌های اصناف و بخش خصوصی گفت: مهمترین بهره‌ای که هر دولت می‌تواند از ظرفیت اصناف کشور ببرد این است که در هر تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی که درباره اصناف است، حتماً نظرات اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف را بگیرد. کاری که دولت قبل ادعا می‌کرد انجام می‌دهد، اما در عمل این طور نبود.

سخنگو و نائب رئیس اتاق اصناف ایران اظهار کرد: دولت قبل پشت در‌های بسته تصمیماتی گرفت و در نهایت وضعیت تورم و نارسایی کالایی کشور به جایی رسید که هر هفته یک بحران و چالش درباره گوشت، مرغ، پوشک، لبنیات و … روبرو بودیم.

صفایی تاکید کرد: در راستای عدم تکرار این تجربیات، اولین خواسته ما از دولت سیزدهم، احیای ماده ۲ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، مبنی بر تکلیف دولت بر استفاده از نظر کتبی اتاق‌ها و تشکل‌های ذی‌ربط در مراحل بررسی موضوعات مربوط به محیط کسب و کار‌ها و اصلاح و تدوین مقررات و آیین‌نامه‌ها است.

وی گفت: در بخش‌خصوصی دغدغه‌هایی وجود دارد که معمولا در بخش دولتی دیده نمی‌شود. بخش‌خصوصی به دنبال افزایش بهره‌وری، چابک‌سازی و به‌روزرسانی است، اما بخش دولتی به دلیل اینکه حقوق پایان ماهش را دارد، در بسیاری از مواقع، خلاقیت لازم را ندارد.

نائب رئیس اتاق اصناف ایران اظهار کرد: همچنین زمانی که دولت می‌خواهد بخشنامه‌ای صادر کند و در آن، بخش‌خصوصی را مخاطب قرار دهد و یا در اجرا از ظرفیت بخش‌خصوصی استفاده کند، می‌طلبد که حتما نظر ایشان به عنوان مجریان و مجربان آن بخش را بگیرد. هیچ وقت کسی از مشورت، ضرر نمی‌کند. بسیاری از آسیب‌های اقتصادی نیز به واسطه تصمیماتی بوده که دولت‌های پیشین، پشت در‌های بسته گرفته‌اند و گاهی هم این تصمیمات برای عده‌ای ایجاد رانت کرد. همان افراد نگذاشتند تا بخش‌خصوصی واقعی امور کشور را در دست بگیرد.

صفایی ادامه داد: دولت سیزدهم باید متفاوت از دولت‎‌های قبل عمل کند و در برون‌سپاری‌ها، بر افرادی که اهلیت دارند تمرکر کند.

وی بیان کرد: تا امروز، رئیس جمهور مکرر گفته‌اند که از ظرفیت بخش‌خصوصی استفاده خواهند کرد و در طرح ساخت یک میلیون مسکن به طور سالانه هم اشاره داشته‌اند که این ساختمان‌ها را یا خود دولت می‌سازد و یا برون‌سپاری خواهد کرد. این تصمیم درستی است چراکه تجربه نشان داده، هر جا دولت به بخش‌خصوصی اعتماد کرده نتیجه مثبتی هم گرفته است.

صفایی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این طرح نه تنها به توفیق دولت در اجرا کمک خواهد کرد، بلکه به احیای کسب و کار‌ها و اشتغالزایی نیز منجر خواهد شد. به عنوان نمونه، ساخت یک میلیون مسکن در هر سال تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان مصالح را احیا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نکات مهم در اجرای این طرح آن است که از تولیدات داخلی با کیفیت استفاده شود. گا‌ها آنجا که افزایش کمیت مطرح شده، پیمان‌کاران به دنبال کاهش هزینه‌ها رفته‌اند و این روش در کیفیت کالا تاثیر سوء گذاشته است؛ لذا باید از مصالح با کیفیت تولید داخل استفاده شود تا صنوفی که طی سال‌های اخیر با رکود در ساخت و ساز آسیب جدی دیده‌اند، دوباره فعال شوند.   بیشتر بخوانید:  طرح حضور فعال واحد‌های صنفی برای ساخت یک میلیون مسکن   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی اصناف دولت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اصناف دولت اتاق اصناف ایران بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از دو روز دیگر

علیرضا پیمان پاک اظهار داشت: پرداخت ارز امسال به واردکنندگان کالا‌های اساسی از یک تا دو روز آینده آغاز می‌شود و نگرانی بابت تامین ارز کالا‌های اساسی نداریم.

به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت: پرداخت ارز امسال به وارد کنندگان کالا‌های اساسی از یک تا دو روز آینده آغاز می‌شود و نگرانی بابت تامین ارز کالا‌های اساسی نداریم و تمام منابع ارزی در دسترس است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ از بابت تامین ارز مورد نیاز کالا‌های سال بسیار خوبی بود و به شکل مرتب و مناسبی انجام می‌شد، اما همواره تاخیری در پرداخت ارز کالا‌های اساسی وارداتی وجود دارد.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: در برخی از کالا‌ها در حال حرکت به این سمت هستم که ارز آن‌ها به موقع تامین شود و در برخی از کالا‌ها تامین ارز با فاصله انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: در سال جاری نیز روند تامین ارز به طور مستمر و با هماهنگی بانک مرکزی در حال جریان است و تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • سفر شاگردان الهامی به قائمشهر برای مصاف با تراکتور
  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد
  • کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی
  • آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از دو روز دیگر
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • تخصیص ۱۱ میلیارد دلار ارز با نرخ نیما برای واردات کالاهای اساسی