Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@01:21:42 GMT

در هر دوره سنی چه نوع غذایی بخوریم؟

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۰۶۱۵

در هر دوره سنی چه نوع غذایی بخوریم؟

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یمن دایرکت، رژیم غذایی سالم می‌تواند به شما در جوان ماندن کمک کند، به همین دلیل است که مارگاریتا کورولوا متخصص تغذیه لیست محصولات غذائی "جوان کننده" خود را به اشتراک گذاشته است.

این متخصص می‌گوید: زیبایی ظاهری یک فرد که همه برای آن تلاش می‌کنند، بخشی جدایی ناپذیر از سلامت بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارگاریتا کوولو تأکید کرد: جوانی به حفظ رژیم غذایی متعادل کمک می‌کند، بنابراین زیبایی ظاهری با داشتن بدنی سالم و از طریق مجموعه‌ای از عواملی که از محصولات غذائی دریافت می‌کنیم به دست می‌آید.

او توضیح داد که رژیم غذایی مناسب زمانی حاصل می‌شود که چربی‌ها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها متعادل باشند، بنابراین گوشت، ماهی و سبزیجات به جوان و سالم ماندن بدن کمک می‌کند.

کورولوا خوردن انواع کلم و تربچه را توصیه کرد؛ زیرا سموم را از بدن خارج می‌کند و منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. توت‌ها همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان خوب توصیف شده اند.

وی افزود: روغن‌های سالم حاوی اسید‌ها، مانند کره بادام زمینی، و همچنین چربی‌های سالم موجود در آووکادو نیز مفید هستند.

این متخصص تغذیه آسیب ناشی از غذای اشباع از چربی، نمک و شکر را به یاد آورد.

به گفته وی، برای حفظ جوانی و زیبایی بهتر است غذا‌های فست فودی را کاملاً کنار بگذارید.

کورولوا همچنین تصریح کرد که الگو‌های غذایی در سنین مختلف باید متفاوت باشد. به عنوان مثال، در سی سالگی، هنگامی که متابولیسم افراد در حال کند شدن است، لازم است از رژیمی پیروی کنیم که از نظر تغذیه‌ای کمتر و ساده‌تر از ۲۰ سالگی باشد.

بیشتر بخوانید

کاهش وزن سریع با یک ترفند‌ طلایی

خانم‌ها آووکادو بخورند تا گرفتار چربی شکمی نشوند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوع تغذیه کربوهیدرات ها رژیم غذایی سالم دوره های سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۰۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خوردن خوراکی و نوشیدنی‌های صنعتی بجای وعده غذایی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، عوارض خوردن خوراکی های کارخانه ای را پیش از این کامل برایتان شرح دادیم و دانستید که مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی، برایتان به شدت بهتر و به صرفه تر است. حالا چنانچه شما هم از آن دست افرادی هستید که زمان کافی برای حاضر کردن صبحانه، نهار یا شام سالم ندارید و خوراکی را با وعده غذایی اصلی جایگزین می کنید، لازم است در این مورد بیشتر فکر کنید.

بیشتر بخوانید: بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز

خوردن خوراکی به جای غذا، راحت ترین کار است، چراکه به آسانی می توانید آن را تهیه کنید و دهها مورد دیگر که به عنوان دلیل ترجیح دادن هله هوله به جای غذای اصلی، در ذهنتان نقش میبندد؛ اما با وجود این همه نکته مثبت، چه چیزی باعث می شود که بگویند نباید آنها را جایگزین وعده اصلی خود کنید؟ عوارض جانبی به شدت منفی! این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک را بخوانید تا اطلاعات بیشتری درباره چگونگی داشتن تغذیه سالم کسب کنید. با جایگزین کردن خوراکی یا نوشیدنی با غذا، ممکن است اتفاقی بیفتد که حتی به آن فکر هم نکرده بودید.

از دست دادن فیبر و دیگر ریز مغذی ها

بسیاری از خوراکی هایی که جایگزین وعده اصلی می کنید فاقد مقدار کافی فیبر هستند که بسیار برای سلامت روده، هاضمه و قلب مهم است. علاوه بر این، ممکن است فاقد سایر مواد مغذی مفید مانند آنتی اکسیدان ها باشد که از خوردن غذا های کامل دریافت می کنید.

باعث به وجود آمدن اضافه وزن

یکی دیگر از عوارض جانبی جایگزین کردن وعده های غذایی اصلی با خوراکی ها، افزایش وزن است. "از آنجا که بسیاری از خوراکی ها کالری بسیار کمی دارند، پس از خوردن یکی از آن ها هنوز احساس گرسنگی می کنید و در نهایت غذای پر کالری می خورید. همه آن ها کم تر از ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری دارند و به همین خاطر خوراکی های جایگزین غذا راه حل طولانی مدت و موثری برای کاهش وزن نیستند.

محروم کردن خود از مواد شیمیایی مفید گیاهی

غذا های گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند که رنگ این گیاهان را تولید می کنند و همچنین مزایای زیادی برای سلامتی دارند. غذا های جایگزین وعده غذایی با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده اند تا به نیازهای تغذیه ای کمک کنند، اما مزایای مشابه خوردن انواع میوه ها و سبزیجات کامل را ندارند. البته در برخی از جایگزین های غذایی به علت توجه به این مسئله مواد افزودنی اضافه شده است.

هیچ آزمایش ایمنی یا فرآیند دقیقی که از طرف سازمان غذا و دارو این خوراکی ها را تایید کند، وجود ندارد. همچنین عوارض جانبی این خوراکی ها روی بسته بندی ذکر نشده است. در نتیجه، ممکن است نسبت به مواد نگهدارنده شیمیایی ( بنزوات سدیم )، حجم دهنده ها ( کاراگینان، یک ماده التهابی ) یا تثبیت کننده ها ( صمغ زانتان ) واکنش منفی نشان دهید.

کد خبر: 1225241 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • هفت ماده غذایی مفید برای مبتلایان به نارسایی قلبی
  • روش تخلیه قند اضافه از بدن در ۳ روز
  • نسل‌ جوان مغز بزرگ‌تر و سالم‌تری دارد
  • چربی‌سوزی مؤثر با این ۵ ماده غذایی
  • آیا غذاهای سالم با التهاب مفاصل مرتبط است؟
  • عوارض خوردن خوراکی و نوشیدنی‌های صنعتی بجای وعده غذایی
  • میزان ویتامین E موردنیاز بدن در سنین مختلف
  • تغذیه سالم در سفر‌های نوروزی
  • میوه را کی بخوریم؛ با شکم خالی یا پر؟
  • آیا روغن زیتون می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟