Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس اتاق اصناف اصفهان با بیان اینکه با هوشمندسازی رعایت پروتکل های کرونایی دیگر تعطیلی اصناف نخواهیم داشت، گفت: در دوران کرونا از سوی دولت هیچ کمکی به اصناف نشده و اصناف دست شان در جیب خودشان بوده و به نوعی هزینه تعطیلی ها را خودشان پرداخت کردند.

رسول جهانگیری در گفت‎‌وگو با ایسنا، درباره کاهش رعایت پروتکل ها از سوی مردم و اصناف، اظهار کرد: طی چند ماه اخیر در خصوص کرونا ساده انگاری شد که با افزایش شیوع آن در اصفهان و سپس ترس و نگرانی مردم، امروز آمارهای ابتلا به این بیماری دوباره روند کاهشی به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قرار است آرام آرام رعایت پروتکل ها به سمت هوشمندسازی حرکت کند و دیگر تعطیلی اصناف نخواهیم داشت، توضیح داد: در طرح هوشمند سازی رعایت پروتکل ها قرار است افرادی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند رصد شوند و تنها با خود آنها برخورد شود.

رئیس اتاق اصناف اصفهان با اشاره به اینکه اصناف نیز همانند هر قشری از جامعه امروز درگیر کرونا، آثار آن و فوتی های درگیر این ویروس هستند، گفت: آماری از مرگ و میر اهالی ۲۵۰ هزار واحد صنفی استان و ۱۱۰ هزار شهرستان اصفهان ناشی از ویروس کرونا در دست نداریم.

وی تاکید کرد: البته برخی صنوف همچون رانندگان تاکسی، تاکسی تلفنی ها، وانت تلفنی ها، پیک موتوری ها، آموزشگاه های رانندگی و مشاغلی که ارتباط مستقیم با مردم دارند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند.

جهانگیری با اشاره به درخواست های مختلف برای واکسیناسیون صنوف مختلف، اظهار داد: مدتی به دلیل شرایط کشور واکسیناسیون تعطیل شد که دوباره از سر گرفته شد و با توجه به اینکه شرایط تزریق واکسن خوب نبود، پاسخی به درخواست اتاق اصناف برای واکسیناسیون صنوف مختلف داده نشده است.

وی البته گفت: با پیگیری های مختلف بازرسان اتاق اصناف اصفهان در ابتدای این ماه واکسینه شدند، و البته با شرایط پیش آمده هر حرفه و شغلی برای در اولویت قرار گرفتن در نوبت واکسن تلاش می کند.

رئیس اتاق اصناف اصفهان ابرازامیدواری کرد: با ورود محوله های واکسن به کشور، تا دو ماه آینده بخش زیادی از جامعه از جمله اصناف اصفهان واکسینه شوند.

وی همچنین در مورد اینکه خسارت ۳۷ هزار میلیارد تومانی کرونا به درآمد استان و اصناف، گفت: این خسارت برای برخی مشاغل صددرصدی و برای برخی بسیار کمتر بوده است و نمی توان عدد دقیقی از خسارت اصناف اصفهان از کرونا را اعلام کرد.

جهانگیری تاکید کرد: در دوران کرونا از سوی دولت هیچ کمکی به اصناف نشده و اصناف دست شان در جیب خودشان بود و به نوعی هزینه تعطیلی ها را خودشان پرداخت کردند.

وی درباره تخصیص تسهیلات کرونایی به اصناف، توضیح داد: تسهیلات وعده داده شده در مجموع قابل عنوان نبود، از سوی دیگر شرایط دریافت این اعتبارات آنقدر سخت بود که بعدها با وجود تعدیل شرایط، این تسهیلات به نوعی به اصناف داده نشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اصناف کروناویروس پروتکل های بهداشتی بازار خسارت اتاق اصناف اصفهان رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است

عباس آرگون گفت: امروز ایران عضو پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا است. اغلب کشورهای عضو این پیمان‌ها و گروه‌ها شنبه و یکشنبه تعطیل هستند، سوالی که پیش می‌آید این است که با تعطیلی پنجشنبه به چه نحوی می‌خواهیم با این کشورها ارتباط برقرار کنیم؟

عباس آرگون عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در مورد افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) به تعطیلات پایان هفته گفت: هیات رئیسه اتاق بازرگانی یکشنبه هفته جاری جلسه‌ای با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشت؛ برآیند ما از این جلسه این بود که هنوز این کمیسیون به جمع بندی نهایی نرسیده و در حال بررسی است.

این فعال اقتصادی ادامه داد: دلیل اصلی بخش خصوصی برای اینکه این تعطیلات به جای پنجشنبه، شنبه باشد این است که بتواند از ظرفیت تعامل با دنیا بهره گیرد. یعنی اگر روز پنجشنبه تعطیل شود تعامل اقتصادی کشورمان با دنیا به سه روز تقلیل پیدا می‌کند.

آرگون ادامه داد: همانطور که مستحضر هستید اگر پنجشنبه و جمعه ما تعطیل باشیم، شنبه و یکشنبه هم دیگر کشور‌ها تعطیل هستند عملا فرصت ارتباط اقتصادی دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار داشت: طبق مطالعاتی که در اتاق داشتیم حدود ۹۰ درصد کشور‌ها روز‌های شنبه و یکشنبه تعطیل هستند الباقی کشور‌ها نیز که اکثرا اسلامی هستند جمعه و شنبه تعطیل هستند. اگر جمع بندی این باشد که پنجشنبه در کشور ما تعطیل باشد، اولین کشوری خواهیم بود که به طور رسمی این روز را تعطیل کرده‌ایم.

آرگون ادامه داد: مدافعان تعطیلی پنجشنبه اینگونه مطرح می‌کنند که ارتباطات سازمانی و اداری داخلی پایدار خواهد ماند اما باید به این نکته توجه داشت که بانک‌ها و سازمان‌های بین‌المللی طبق روال گذشته خود عمل می‌کنند و در این موقعیت فعالان اقتصادی که می‌خواهند ارتباطات فراسرزمینی داشته باشند متضرر می‌شوند.

وی تصریح کرد: البته فقط از ناحیه بانک‌های خارجی فعالان اقتصادی متضرر نمی‌شوند، از تعطیلی گمرکات کشور‌های دیگر، ادارات بیمه، ترانزیت و تمام زیر ساخت تجارت جهانی نیز متاثر و متضرر می‌شوند. ‎

این فعال اقتصادی گفت: تعطیلی روز پنجشنبه به مثابه محروم سازی اقتصاد و فعالان اقتصادی کشور از امکان ارتباطات بین المللی و اقتصادی است. در هر صورت نیاز است که ما یک هماهنگی با تقویم جهانی داشته باشیم.

عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: امروز ایران عضو پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا است. اغلب کشور‌های عضو این پیمان‌ها و گروه‌ها شنبه و یکشنبه تعطیل هستند، سوالی که پیش می‌آید این است که با تعطیلی پنجشنبه به چه نحوی می‌خواهیم با این کشور‌ها ارتباط برقرار کنیم؟ تصمیم‌سازان به این موضوع فکر کرده‌اند؟

وی افزود: واقعیت اینجاست، به غیر از فعالان اقتصادی مردم هم با تعطیلی شنبه موافق‎تر هستند. به عقیده من اصل افزایش تعطیلات اقدام مناسبی است و می‌تواند به صنعت گردشگری کمک کند و تقاضا را در بخش خدمات تحریک کند.

آرگون گفت: آنچه امروز اهمیت دارد میزان کارایی و بهره‌وری است و دیگر میزان حضور افراد در محل کار در اولویت نیست. دنیا هم به همین سمت در حال حرکت است. با کاهش ساعت کار مصرف انرژی، ترافیک و آلودگی نیز کاهش پیدا می‌کند.

 

بنابراین گزارش، اتاق بازرگانی تهران پیشتر در بیانیه‌ای اعتراض خود را به تعطیلی پنجشنبه اعلام کرده بود. در بیانیه پارلمان بخش خصوصی آمده بود: «اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روز‌های کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روز‌های پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگنا‌های داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصاً در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.»

دیگر خبرها

  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • بالاخره «پنج‌شنبه» تعطیل می‌شود یا «شنبه»؟/ خبر مهم یک نماینده درباره تغییر در تعداد تعطیلات آخر هفته
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند
  • افتتاح دفتر نمایندگی بازرسی و نظارت فولاد شهر
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم