Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-19@21:40:23 GMT

سهم بانک‌ها در تعداد تراکنش‌ها چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۴۰۴۹

سهم بانک‌ها در تعداد تراکنش‌ها چقدر است؟

ایران اکونومیست- بانک‌های ملت، ملی، صادرات، سپه، پارسیان، کشاورزی، تجارت، سامان و رسالت بیشترین سهم را از تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت در مرداد ۱۴۰۰ داشته‌اند.

 بررسی آمار سهم بازار هر یک از بانک‌های پذیرنده از تعداد و مبلغ تراکنش‌های شبکه پرداخت در مردادماه ۱۴۰۰ حاکی از آن است که بانک ملت با سهم ۲۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۷ درصدی از تعداد تراکنش‌ها و سهم ۱۹.۷۱ درصدی از مبلغ تراکنش‌ها، همچنان با اختلاف زیاد، بالاترین سهم از پذیرش تراکنش‌های بازار را به خود اختصاص داده و در جایگاه نخست در بین تمام بانک‌های پذیرنده قرار گرفته است.

 

پس از بانک ملت به ترتیب بانک‌های ملی، صادرات، سپه، پارسیان، کشاورزی، تجارت، سامان و رسالت بیشترین سهم را از تعداد تراکنش‌ها و بانک‌های ملی، صادرات، کشاورزی، تجارت، سپه، سامان، رفاه و آینده بیشترین سهم را از مبلغ تراکنش‌های شبکه پرداخت داشته‌اند.

 

از سوی دیگر، بررسی سهم تعدادی بانک‌های پذیرنده از کل بازار تراکنش‌های هر یک از ابزارهای پذیرش نشان می دهد که بالاترین سهم تعدادی از تراکنش‌های ابزار کارتخوان فروشگاهی به ترتیب به بانک‌های ملت (۱۹.۸۶ درصد)، ملی( ۱۴.۸۱ درصد)، سپه (۱۰.۸۵ درصد) و صادرات (۸.۱۹ درصد) تعلق دارد.

بالاترین سهم تعدادی از تراکنش‌های ابزار پذیرش اینترنتی به بانک‌های پارسیان (۳۱.۳۱درصد)، ملی (۱۷.۷۸ درصد)، ملت (۱۳.۵۱ درصد) و سامان (۷.۹۷ درصد) اختصاص داشته ‌است.

 

بیشترین سهم تعدادی از تراکنش‌های ابزار پذیرش موبایلی به بانک‌های ملت ( ۴۲.۵۷ درصد)، آینده (۳۶.۸۱ درصد)، اقتصاد نوین (۱۴.۰۹ درصد) و ملی (۸.۶۵ درصد) تعلق دارد.

 

همچنین، بررسی سهم مبلغی بانک‌های پذیرنده از کل بازار تراکنش‌های هر یک از ابزارهای پذیرش حاکی از آن است که بالاترین سهم مبلغی از تراکنش‌های ابزار کارتخوان فروشگاهی به بانک‌های ملت (۱۹‌.۶۳ درصد)، ملی(۱۳.۷۴ درصد)، صادرات (۱۱.۶۷ درصد) و سپه (۹.۶۷ درصد) تعلق دارد.

بالاترین سهم مبلغی از تراکنش‌های ابزار پذیرش اینترنتی به بانک‌های ملت (۱۹.۷۷ درصد)، ‌ آینده (۱۶.۲۱درصد)، سامان (۱۱.۹۸ درصد) و خاورمیانه (۶.۷۴ درصد) اختصاص یافته است.

بالاترین سهم مبلغی از تراکنش‌های ابزارهای پذیرش موبایلی به بانک‌های ملت ( ۴۵.۸۲ درصد)، ‌ آینده (۲۵.۲۰ درصد)، اقتصاد نوین (۱۲.۱۲ درصد) و ملی (۵.۵۵ درصد) تعلق گرفته و این بانک‌ها به ترتیب در مکان‌های اول تا چهارم جای گرفته‌اند.

 

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تراکنش های ابزار بانک های پذیرنده تعداد تراکنش ها بانک های ملت بالاترین سهم بیشترین سهم سهم تعدادی سهم مبلغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی

امتداد -با طرح کهربای بانک مرکزی امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی گردیده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ‎ابزار‌های پرداخت و بروزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

وی بیان داشت: با طرح کهربای ‎بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های ‎پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استاندارد‌های روز میسر گردیده است.

قمری وفا در پایان تاکید کرد: هم‌اکنون ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

 گفتنی است پیش از این مهران محرمیان؛ معاون فناوری‌های نوین بانک‌مرکزی در گفتگو با ایبنا اعلام کرده بود که یکی از مهم­ترین اقدامات بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ تکمیل پروژه پرداخت­‌های مبتنی بر NFC است که در سال ۱۳۹۹ از آن رونمایی شد، ولی برای ارائه آن به مردم نیاز به همکاری بانک‌­ها بود.

پیش از این کارت­‌های پنج بانک به پروژه کهربا متصل شده­ بود و مشتریان شبکه بانکی می­‌توانستند از طریق موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاه‌­های پوز، بدون استفاده از رمز، با کاربری آسان‌تر و امنیت بیشتری پرداخت­‌های خود را انجام دهند.

با عملیاتی شدن این پروژه و حذف کارت­های بانکی به ­صورت فیزیکی آمار Skimming (کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌­های بانکی اشخاص) به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می­‌کند.

 با طرح کهربا مردم می‌توانند کارت بانکی را به داخل موبایل ببرند و با نزدیک کردن موبایل به پوز اقدام به خرید کنند، در این شرایط تجربه کاربری راحت‌تر و امنیت افزایش می‌یابد. 

 

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کاهش کلاهبرداری و ارتقای امنیت با اجرای طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی
  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی
  • (ویدئو) چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
  • چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
  • خدمت جدید؛ تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت بانکی در ۶ بانک
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی فعال شد