Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@04:44:46 GMT

برداشت زودهنگام مرکبات به بازار لطمه می زند

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۴۷۱۹

برداشت زودهنگام مرکبات به بازار لطمه می زند

منصورعلی زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه برداشت مرکبات بزودی در استان آغاز می‌شود، برنامه ریزی برای خرید تضمینی مرکبات را از جمله اقدامات حمایتی بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه هنوز میزان قند میوه بویژه نارنگی‌ها کامل نشد، پیشنهاد شد فعلاً از برداشت خودداری کنند.

وی افزود: باید قند میوه کامل و رسیده شود تا بتوانیم برای صادرات آن برنامه ریزی کرد از این رو از کشاورزان درخواست داریم از برداشت زودهنگام میوه خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در شورای سیاست گذاری و حمایت از محصولات کشاورزی قیمت چهار هزار تومانی برای خرید تضمینی مرکبات درنظر گرفته شد که نسبت به سال قبل دو برابر شده است، گفت: به نظر می‌رسد در حوزه مرکبات نسبت به سال قبل کمتر مشکل داشته باشیم.

زارعی یادآور شد: سال قبل برخی از تجار و باغداران نسبت به ذخیره سازی مرکبات اقدام کرده بودند تا بعد از عید و اردیبهشت ماه به فروش برسانند که دچار مشکلاتی شدند.

نماینده مردم ساری و میاندرود همچنین به بازار برنج اشاره کرد و گفت: در سال جاری میزان تولید دو میلیون و ۱۰۰ هزار تن بوده و نیاز به واردات حدود ۹۰۰ هزار تن وجود دارد.

وی با بیان اینکه قیمت کنونی برنج در استان مناسب است، اظهار داشت: هنوز واردات برنج آزاد نیست و مقرر است تا پایان فصل برداشت و آبانماه از واردات جلوگیری شود.

زارعی با عنوان اینکه در حال حاضر برنج از دست کشاورزان خارج شده است، گفت: دولت سال‌های قبل اصرار داشت واردات برنج در فصل برداشت انجام شود و تاکنون ۶۰۰ هزار تن برنج وارد شده و این مقدار تأثیری در قیمت برنج داخلی نداشته است.

کد خبر 5303469

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مرکبات ویروس کرونا بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا واکسیناسیون کرونا شیوع کرونا کرمانشاه گرگان اردبیل خطبه های نماز جمعه عکس استانها اربعین حسینی ایلام زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلب ۳۵۰ میلیون یورویی صنعت روغن نباتی از دولت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شریفی، دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران با اشاره به تأخیر دولت در پرداخت ارز روغن‌های خام وارداتی گفت: هیچ ارزی به روغن‌های وارداتی که از ابتدای آبان ماه سال گذشته تا کنون وارد کشور شده تخصیص نیافته است و این طلب ۳۵۰ میلیون یورو می‌شود.

وی افزود: این تأخیر تخصیص ارز به واردات روغن خام در حالی است که با توجه به تأکیدات دولت مبنی بر فروش کالای وارداتی با ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی، این روغن‌ها با نرخ مصوب در بازار به دست مصرف کنندگان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اخیر، دولت با پرداخت به موقع ارز روغن خام وارداتی می‌تواند به تسریع در واردات، کاهش ریسک تجارت خارجی و تنظیم بازار روغن نباتی توسط بخش خصوصی کمک کند.

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در خصوص وضعیت تأمین روغن نباتی در کشور گفت: طی سال گذشته حدود ۱.۶ میلیون تن انواع روغن خام به ارزش حدود ۲.۲۵ میلیارد دلار وارد کشور شده است که از لحاظ وزنی ۱۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شریفی افزود: روند واردات و ذخایر روغن نباتی در شرایط نرمالی قرار دارد و هیچ کمبودی در زمینه تولید و توزیع انواع روغن نباتی در بازار وجود ندارد.

کد خبر 6080048

دیگر خبرها

  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • طلب ۳۵۰ میلیون یورویی صنعت روغن نباتی از دولت
  • خروج بازار برنج از رکود، با خرید توافقی
  • لزوم برداشت نارنج حاشیه باغات برای قطع پل ارتباطی میزبانی مگس میوه
  • جدیدترین قیمت شکر و برنج خارجی در بازار | برنج هندی و پاکستانی کیلویی چند شد؟
  • برنج‌کاران مازندران برای انجام نشاکاری عجله نکنند.
  • نظارت بر بازار حبوبات در حال انجام است
  • برنج و شکر با قیمت مصوب عرضه می‌شود/ توزیع کالاهای اساسی طبق روال سابق