Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ همدان، بعد از ظهر امروز سومین جلسه رسمی بررسی مکان انتقال آرامستان  تویسرکان با حضور اعضای شورای شهر، روسای دستگاه‌های اجرایی و فرماندار و معاون عمرانی آن برگزار شد.

در این جلسه مسوولان دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورا نظرات خود را نسبت به مکان انتقال آرامستان بیان کردند؛ اما باز هم جلسه به نتیجه مطلوب ختم نشد!

جالب آنکه علیرغم تاکید فرماندار طی هفته قبل مبنی بر لزوم ارائه نظر کارشناسی و مکتوب در خصوص مکان‌های پیشنهادی آرامستان تا بیستم شهریور، اما برخی مسوولان کاری انجام نداده بودند و عملا با دست خالی در جلسه حاضر شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه رئیس اداره محیط زیست تویسرکان که کمتر از یک‌ماه منصوب شده، با طرح این سوال که محل مورد نظر آرامستان در طرح تفضیلی شهر کجاست؟ اظهار کرد: چندان شناختی از شهرستان نداشتم؛ اما یکی از گزینه‌های پیشنهادی ما در مسیر جاده تویسرکان به کنگاور اراضی بالادست روستای آریکان است.

ماهری مزایای این مکان را براساس بازدید میدانی بیشتر از معایب آن دانست.

پس از آن حمید محمد‌ظاهری رئیس اداره راه و شهرسازی تویسرکان عنوان کرد: طرح تفضیلی تویسرکان برای سال ۸۴ است و طبق قانون باید آرامستان ۱۰ کیلومتر از محدود شهر فاصله داشته باشد.

روح‌الله عبدالهی رئیس منابع طبیعی تویسرکان نیز با بیان اینکه اراضی کلنجان به وسعت بیش از ۱۲ هکتار به شهرداری واگذار شده است، در خصوص اراضی منابع طبیعی منطقه امامزاده ناصر(ع) گفت: اراضی جنگل‌کاری شده در این منطقه را به هیچ وجه نمی‌توانیم به آرامستان اختصاص دهیم اما در خصوص اراضی منابع ملی درخواست واگذاری صورت گرفته است.

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تویسرکان نیز با بیان اینکه پیرو بازدید ما از اراضی محل منطقه امامزاده ناصر(ع) انتقال آرامستان با رعایت حریم راه، نوار تاسیسات، احداث رمپ ورود و خروج و پارکینگ بلامانع است تاکید کرد: به طور حتم توسعه این مسیر برای انتقال آرامستان به شاهزاده ناصر(ع) باعث توسعه تویسرکان می‌شود.

ترکاشوند، رئیس منابع آب شهرستان تویسرکان نیز با اشاره به اینکه مقرر شد کروکی اراضی مورد نظر در منطقه امامزاده ناصر(ع) به اداره منابع آب داده شود، اما ارائه نشده است گفت: طبق ضوابط و آیین‌نامه‌ ۱۵۰ متر باید آرامستان از مسیر آب فاصله داشته باشد.

یک عضو شورای شهر تویسرکان نیز با بیان اینکه در هر کاری انتقاد و ایراد وجود دارد افزود: باید برای به نتیجه رسیدن مکان آرامستان روی چند نقطه‌ مشخص شده تمرکز کنیم و کارشناسی تصمیم بگیریم.

حسین محمدظاهری با تاکید بر پرهیز از تعلل برای تعیین گزینه‌های نهایی انتقال آرامستان و انتخاب مکان مناسب گفت: فراخوان داده شود و نظر مردم هم باید بررسی شود.

وی با تاکید بر اینکه به طور حتم توسعه مسیر منطقه امامزاده ناصر(ع) هزینه دارد بیان کرد: باید تصمیم‌گیری‌ها از همه جوانب بررسی شود تا اشتباهات گذشته چون نارضایتی اهالی مسکن مهر رقم نخورد.

دیگر عضو شورای شهر تویسرکان با بیان اینکه منطقه امامزاده ناصر(ع) برای انتقال آرامستان کارشناسی شده نیست گفت: امامزاده کوه با شهر فاصله دارد و با دید کارشناسانه این محل جای توسعه دارد و همه تاسیسات مورد نیاز هم تامین است.

علی‌اشرف پیری با اشاره به مناسب بودن اراضی کلنجان برای انتقال آرامستان نسبت به منطقه امامزاده ناصر(ع) اضافه کرد: امیدواریم مکان انتقال آرامستان به نحوی انتخاب شود که رضایتمندی مردم هم به دنبال داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تویسرکان افزود: اگر هزینه برآورد راه دسترسی ۳۰ میلیارد برای امسال است یقینا با طولانی شدن روند تصمیم‌گیری در خصوص آرامستان هزینه‌ها هم افزایش می‌یابد.

حسین بابایی با تاکید بر تصمیم‌گیری نهایی بین دو مکان امامزاده ناصر(ع) و ۱۲ هکتار اراضی کلنجان البته با دلایل مستدل گفت: باید با دقت، به موقع و با استدلال‌ کارشناسی شده در انتخاب مکان انتقال آرامستان تصمیم قطعی گرفته شود تا مورد مذمت آیندگان قرار نگیریم.

 فرماندار تویسرکان پس از شنیدن دیدگاه‌های جمع حاضر با تاکید بر اینکه بنده به کار کارشناسی شده درباره انتخاب محل انتقال آرامستان معتقدم اظهار کرد: هر پروژه‌ای که توسعه به دنبال دارد به طور قطع هزینه‌بر خواهد بود.

سید رسول حسینی  ادامه داد: برای مثال احداث ایستگاه راه آهن باباکمال ضمن هزینه بالا با ایجاد راه دسترسی اراضی در این مسیر ارزش پیدا می‌کند، بنابراین ما باید با دقت نظر بر این موضوع اقدام کنیم.

وی تأکید کرد: بنده انتقال آرامستان به خارج از محدوده شهر را پیگیری می‌کنم چون نشاط اجتماعی تحت شعاع گرفته و افسردگی بر شهر مسلط خواهد شد.

فرماندار تویسرکان با مسوولان دستگاه‌های اجرایی اتمام حجت کرد و گفت: باید روز شنبه نظرات قطعی خود را به صورت مکتوب در خصوص چهار مکان‌ مشخص شده انتقال آرامستان ارائه دهید، در غیر این صورت کار پرونده آرامستان را تعطیل می‌کنیم.

وی با بیان اینکه باید آرامستان‌ها در ۱۰ کیلومتری خط حریم شهر ایجاد شوند در غیر این صورت منطقی نیست گفت: پس از اعلام نظرات مکتوب دستگاه‌ها با رسانه‌ها در این خصوص مصاحبه خواهم کرد.

انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: انتقال آرامستان تویسرکان شورای شهر تویسرکان امامزاده ناصر ع تویسرکان تویسرکان نیز دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۳ هزار و ۹۳۷ انشعاب غیرمجاز در استان بوشهر

ابوالحسن عالی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال گذشته در مجموع ۳ هزار و ۹۳۷ انشعاب غیرمجاز در استان بوشهر ساماندهی شد که از این شمار یک‌هزار و ۷۰۵ انشعاب تبدیل به مجاز و ۲ هزار ۲۳۲ انشعاب نیز قطع شدند.

وی بیان کرد: در استان بوشهر اکنون ۷۰۲ انشعاب غیرمجاز نیز در مرحله قضایی قرار داشته که بزودی تعیین تکلیف خواهند شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: شهرستان‌های عسلویه، دشتستان، بوشهر، گناوه و کنگان به ترتیب بیشترین انشعاب آب غیرمجاز آب را دارند.

عالی ادامه داد: انشعابات غیرمجاز یک نوع پایمال حق و حقوق مشترکان قانونمند بوده بر همین اساس برخورد با این اقدام غیرقانونی با جدیت دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: براساس برآورد‌ها حجم آب مصرفی شناسایی شده از این انشعابات غیرمجاز چند هزار مترمکعب بوده و ساماندهی این تعداد انشعاب به مثابه احداث یک سایت آب شیرین کن به ظرفیت حداقل ده هزار متر مکعب و با صرف سرمایه حداقل ۳۰۰ میلیارد تومانی می‌باشد و از طرف دیگر تهدیدی آشکار برای تامین آب مشترکان قانون‌مدار هم استانی است.

عالی افزود: کمبود منابع آبی به دلیل خشکسالی‌های متعدد برخورد با انشعابات غیرمجاز را تبدیل به یک اولویت اجتناب ناپذیر کرده است.

وی یادآور شد: در استان بوشهر بیشترین شمار انشعابات غیرمجاز مربوط به سکونتگاه‌های غیررسمی و بویژه در حاشیه شهر‌ها و روستا‌ها است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • تعیین تکلیف ۳ هزار و ۹۳۷ انشعاب غیرمجاز در استان بوشهر
  • ۷۵ درصد اراضی آذربایجان غربی در سه سال اخیر تعیین تکلیف شد
  • استقلال تکلیف نکونام را تعیین کرد
  • تعیین تکلیف ۷۵درصد اراضی آذربایجان غربی در کمیسیون رفع تداخلات
  • تعین تکلیف و رفع تداخل بیش از  ۲۸۰ هزار از اراضی استان کرمان