Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-24@19:57:43 GMT

آسان ترین روش مهاجرت به ترکیه کدام است؟

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۲۳۶۴

ترکیه یکی از کشورهای زیبا و توریستی خاورمیانه، و مقصد محبوب ایرانیان مهاجر متقاضی اقامت است. به ویژه طی چند سال اخیر که اغلب افراد تحصیل کرده و متخصص با مشکل اشتغال یا ادامه تحصیل مواجه شده اند، تقاضا برای مهاجرت به این کشور نیز رو به افزایش است، و افراد بیشتری به دنبال آگاهی از شرایط مهاجرت به ترکیه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما هم به فکر مهاجرت به ترکیه هستید و نمی دانید از چه روشی می توانید اقدام به اینکار کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا با شرایط مهاجرت به ترکیه آشنا شوید.

مزایای مهاجرت و اقامت در ترکیه

بسیاری از مردم برای ادامه تحصیل، گردش، کار یا حتی زندگی به فکر مهاجرت به ترکیه هستند و برخی دیگر هم می خواهند با خرید ملک در این کشور سرمایه گذاری کنند، و از مزایای حق شهروندی و پاسپورت ترکیه استفاده کنند. ولی مهاجرت کردن به ترکیه و اقامت در این کشور (چه بصورت دائمی و چه بصورت موقت)، فارغ از بحث کار، تحصیل و اشتغال، مزایای دیگری نیز دارد:

مزایای اقامت در ترکیه

افتتاح حساب بانکی در کشور ترکیه و امکان مبادله با بانک های اروپایی هزینه های پایین و مناسب زندگی و تفریح در ترکیه بهره مندی از خدمات درمانی و بهداشتی مناسب در سطح اروپا امکان استفاده از تسهیلات دانشگاهی با بازپرداخت کم امکان سفر به کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا موقعیت جغرافیایی ترکیه و آب و هوای مطبوع و بسیار معتدل آن

مزایای مهاجرت و زندگی در ترکیه

مطلوب بودن شرایط آب و هوای ترکیه فرصتی برای سازماندهی مشاغل شخصی و کارآفرینی گردشگری، حمل و نقل و ارتباطات مناسب بین شهرها و کشورهای اروپایی قیمت مناسب و تنوع بسیار بالای محصولات و فروشگاه ها محصولات غذایی و گیاهی تازه در تمام فصول سال با قیمت اندک وجود خدمات و مراقبت های پزشکی با کیفیت عالی امکان تهیه مسکن ارزان قیمت و سیستم ساده دریافت اجاره مسکن

روش های مهاجرت به ترکیه

کشور ترکیه با توجه به جذابیت های توریستی و شباهت دینی و فرهنگی به ایران، تقریبا اولین مقصد مهاجرت یا اقامت ایرانیان محسوب می شود، و شرکت های خدمات مهاجرتی متعددی در این زمینه فعالیت می کنند. یکی از این شرکت ها تکینکوگروپ است؛ تیمی باتجربه و متخصص در زمینه اقامت و مهاجرت ترکیه. این کار از طریق مشاوره تخصصی به هر فرد، و معرفی راهکار مناسب با شرایط مالی و تحصیلی وی انجام می شود. زیرا روش های اقدام برای مهاجرت به ترکیه بسیار متنوع و متفاوت است، و هر فرد باید با توجه به وضعیت مالی و درآمدی یا تحصیلی خود، از یک روش خاص استفاده کند. این روش ها عبارتند از:

مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند ترک مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی مهاجرت از طریق کار و استخدام در شرکت های ترک مهاجرت از طریق اجاره خانه یا آپارتمان مهاجرت از طریق خرید ملک و مستغلات مهاجرت با استفاده از کارآفرینی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مهاجرت از طریق شرکت در دوره های آموزشی و زبان ترکی مهاجرت از طریق اخذ شهروندی مهاجرت از طریق تحصیل فرزندان

آسان ترین روش های مهاجرت به ترکیه

همان طور که پیش تر گفتیم، روش های مختلفی برای مهاجرت به ترکیه یا اخذ اقامت این کشور وجود دارد، ولی هر کدام از این روش ها سختی ها و گره های قانونی خاص خود را دارند، که عبور از آنها شاید برای همه مقدور نباشد. اما دو روش وجود دارد که اقدام کردن از طریق آنها، نسبت به سایر روش ها زودتر به نتیجه می رسد؛ خرید ملک و ثبت شرکت. این دو روش نسبت به روش های قبلی راحت تر هستند، و فرآیند گرفتن اقامت در آنها سریعتر انجام می شود. در ادامه مطلب با این دو روش بیشتر آشنا شوید:

خرید ملک در ترکیه، روشی آسان برای مهاجرت به ترکیه

یکی از آسان ترین روش های مهاجرت به ترکیه، خرید ملک است. با خرید ملک شهروندان کشورهای دیگر می توانند به راحتی موفق به گرفتن اقامت این کشور شوند. در واقع هر فرد با هر رقم بودجه ای می تواند در این کشور ملک بخرد، و با ثبت قانونی آن اقدام به دریافت اقامت در این کشور شود. قیمت ملک در ترکیه در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی پایین تر است، بنابراین آپارتمان های لوکس یا ویلا در شهرهای زیبای این کشور دارای قیمت مناسبی هستند. املاک این کشور از نظر کیفیت ساخت و زیبایی سازه نیز بسیار عالی هستند. البته باید توجه کنید که قیمت خانه در ترکیه با توجه به این که کدام شهر را برای خرید ملک انتخاب کرده اید، متفاوت است!

دریافت مهاجرت با ثبت شرکت در ترکیه

از دیگر روش های دریافت مهاجرت ترکیه، ثبت شرکت در این کشور می باشد. زیرا مهمترین چیزی که باید در مورد آن اطلاعات داشته باشید این نکته است که اگر بخواهید به عنوان یک تبعه خارجی در ترکیه هر نوع کسب و کاری را راه اندازی کنید، حتما باید ثبت شرکت کنید. با ثبت شرکت در ترکیه می توانید مهاجرت یکساله ترکیه را برای خود و اعضای خانواده تان درخواست دهید. البته فرآیند ثبت شرکت و اخذ مهاجرت دو پروسه جداگانه می باشد، یعنی به صرف ثبت شرکت نمی توانید برای مهاجرت در ترکیه اقدام کنید. بعد از پایان مراحل ثبت شرکت در ترکیه شما باید برای اخذ اقامت از طریق اداره مهاجرت اقدام کنید. مراحل ثبت شرکت معمولا بین 3 الی 6 روز کاری زمان می برد و بعد از آن مدارک شرکت در اختیار شما قرار داده می شود.

اگر قصد مهاجرت یا اقامت در ترکیه را دارید، پیشنهاد ما به شما تکینکوگروپ است. این مجموعه با ۱۵ سال سابقه فعالیت در امر ساخت و ساز و مشاوره ملکی، آماده ارائه انواع خدمات اقامتی و مهاجرتی به ترکیه است. همچنین برای افرادی که قصد سرمایه گذاری به جهت اخذ پاسپورت کشور ترکیه را دارند، در خرید ملک، اخذ سند مالکیت و اخذ پاسپورت کشور ترکیه، در تمامی مراحل خدمات ویژه ای دارد.

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران ترکیه حمل و نقل خانواده مهاجرت مهاجرت به ترکیه مهاجرت از طریق برای مهاجرت ثبت شرکت کشور ترکیه خرید ملک روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳

آفتاب‌‌نیوز :

در این متن، به بررسی هزینه‌های ثبت شرکت ۱۴۰۳ می‌پردازیم تا شما بتوانید بهترین تصمیم را به دقت در خصوص ثبت شرکت خود بگیرید. در این زمینه وجود یک موسسه حقوقی که در فرایند ثبت شرکت به شما کمک کند، بسیار مهم است. مجموعه آوا حساب با سال‌ها سابقه در زمینه امور مالیاتی و خدمات ثبتی در روند ثبت برند و شرکت و بررسی هزینه‌های آن، همراه شماست.

صفر تا صد هزینه‌های ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳

هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳ ممکن است شامل چندین موارد مختلف باشد که عموماً شامل موارد زیر می‌شود. به علاوه، این هزینه‌ها ممکن است در طول زمان و به دلیل تغییرات قوانین و مقررات نیز متغیر باشند. بنابراین، برای دقیق‌ترین اطلاع از مراحل ثبت شرکت و هزینه‌های آن در سال مورد نظر، می‌توانید به آوا حساب مراجعه کنید.

هزینه صدور گواهی عدم سوء پیشینه

هزینه صدور گواهی عدم سوء پیشینه، یکی از مهمترین هزینه‌های مرتبط با ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳ است. این گواهی برای تمام اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت لازم است و نشان می‌دهد که این افراد فاقد سوابق کیفری هستند. این موضوع برای حفظ اعتماد عمومی به شرکت و اطمینان از شفافیت و اخلاقیات کاری آن اهمیت دارد. برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه، اعضای هیئت مدیره دو راه دارند:

دریافت از طریق سامانه ثنا: در این روش، اعضای هیئت مدیره می‌توانند به صورت آنلاین از طریق سامانه ثبت مرکزی کسب و کار‌های ایران (سامانه ثنا) درخواست صدور گواهی عدم سوء پیشینه را ثبت کنند. هزینه دریافت این گواهی که حدوداً ۲۰ هزار تومان است، باید به طور مستقیم به صندوق دولت پرداخت شود.
دریافت از دیگر مراجع: اعضای هیئت مدیره می‌توانند از طریق مراجع مختلف دولتی مانند پلیس، دادگستری و... نیز درخواست صدور گواهی عدم سوء پیشینه کنند، اما این روش به مراجعه حضوری و پرداخت هزینه دریافت گواهی به صورت نقدی نیاز دارد.

هزینه تعیین نام شرکت

هزینه تعیین نام شرکت، یکی دیگر از هزینه‌های مرتبط با ثبت شرکت است که باید مورد توجه قرار گیرد. انتخاب نام مناسب برای شرکت، از جمله مراحل اساسی در فرآیند ثبت شرکت محسوب می‌شود که بر اساس قوانین و مقررات مربوطه انجام می‌شود. در حال حاضر، این امر نیز همچون سایر مراحل ثبت شرکت، به صورت آنلاین و از طریق پلتفرم اینترنتی سازمان ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی کشور انجام می‌شود. به منظور تعیین نام شرکت، می‌توانید از طریق سایت irsherkat.ssaa.ir که به عنوان پلتفرم رسمی سازمان ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی کشور فعالیت می‌کند، درخواست خود را ثبت کنید. هزینه تعیین نام شرکت که مبلغ پنجاه هزار تومان است، باید به صورت آنلاین و از طریق سیستم پرداخت موجود در وب‌سایت مذکور پرداخت شود.

هزینه حق الثبت شرکت

هزینه حق الثبت شرکت که به عنوان یکی از هزینه‌های لازم برای ثبت شرکت در مراجع ثبت شرکت‌ها دریافت می‌شود، مبلغ اندکی را تشکیل می‌دهد. این هزینه به منظور پوشش هزینه‌های مربوط به فرآیند ثبت شرکت و انجام امور اداری مرتبط با آن محاسبه می‌شود. در حال حاضر هزینه حق الثبت شرکت، معمولا حدود ده هزار تومان است. این مبلغ نسبتاً کمترین هزینه‌ای است که باید بابت ثبت شرکت پرداخت شود، اما باید توجه داشت که این مبلغ ممکن است بر اساس قوانین و مقررات مربوطه و نوع شرکت مورد ثبت، متغیر باشد.

هزینه ابطال تمبر سرمایه شرکت

هزینه ابطال تمبر سرمایه شرکت، یکی از مهمترین هزینه‌های مرتبط با ثبت شرکت است که باید پس از اتمام مراحل ثبت شرکت و صدور آگهی تاسیس، توسط موسسین شرکت پرداخت شود. این هزینه برای ابطال تمبر سرمایه شرکت یا حق تمبر ثبت شرکت به سازمان امور مالیاتی کشور واریز می‌شود. مبلغ این هزینه به میزان نیم در هزار سرمایه شرکت تعیین می‌شود. به عبارت دیگر، موسسین شرکت باید مقداری از سرمایه شرکت را به عنوان هزینه ابطال تمبر سرمایه پرداخت کنند.

هزینه پست مدارک شرکت

هزینه پست مدارک شرکت برای ثبت شرکت از طریق سامانه ثبت شرکت‌ها، که به نشانی irsherkat.ssaa.ir در دسترس است و پس از تایید درخواست از سوی مسئول مربوطه صورت می‌گیرد، به عهده موسسین شرکت است. آن‌ها موظفند تمامی مدارک لازم را جهت ثبت شرکت از طریق پست به آدرس مرجع ثبت شرکت‌ها ارسال نمایند. هزینه ارسال مدارک از طریق پست، معمولاً در حدود ۳۵ هزار تومان تعیین می‌شود.

هزینه چاپ آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار

هزینه چاپ آگهی تاسیس شرکت در روزنامه‌های رسمی و کثیرالانتشار یکی از مراحل اساسی در ثبت شرکت است. آگهی تاسیس باید به طور رسمی در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار منتشر شود. هزینه چاپ آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی در سال ۱۴۰۲ از مبلغ ۲۶۸ هزار تومان شروع می‌شود و با افزایش تعداد کلمات آگهی، مبلغ هزینه نیز افزایش می‌یابد. هزینه چاپ آگهی تاسیس در روزنامه کثیرالانتشار نیز بسته به نوع و انتخاب روزنامه مختلف متغیر است.

هزینه ثبت شرکت‌های سهامی در سال ۱۴۰۳

برای شرکت‌های سهامی عمومی: حداقل سرمایه برای ثبت این شرکت‌ها ۵۰۰ هزار تومان است. مبلغی معادل ۲۰% از این سرمایه باید توسط موسسین تعهد شود و حداقل ۳۵% از آن باید به صورت علی‌الحساب در حسابی به نام شرکت در شرف تاسیس سپرده‌گذاری شود.

برای شرکت‌های سهامی خاص: حداقل سرمایه برای ثبت این شرکت‌ها یک پنجم سرمایه شرکت‌های سهامی عمومی است، یعنی ۱۰۰ هزار تومان. موسسین با پرداخت حدود ۳۵% از این سرمایه می‌توانند شرکت را ثبت کنند.

هزینه ثبت شرکت غیرسهامی در سال ۱۴۰۳

شرکت‌های غیر سهامی شامل شرکت‌های با مسئولیت محدود، تضامنی، نسبی، تعاونی و مختلط هستند و میزان سرمایه مورد نیاز برای ثبت آن‌ها توسط موسسین مشخص می‌شود.

برای شرکت‌های تعاونی: حداقل سرمایه برای ثبت شرکت تعاونی عام ۱۰ میلیون تومان و برای شرکت تعاونی خاص ۱ میلیون تومان است. حداقل یک سوم این مبلغ باید هنگام ثبت شرکت به حساب شرکت واریز شود.

سایر شرکت‌های غیر سهامی: قانون گذار مقرره‌ای برای تعیین حداقل سرمایه برای تاسیس آن‌ها تعیین نکرده و توسط موسسین مشخص می‌شود.

دیگر خبرها

  • دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو / کدام بازیگر زن تتلو را در ترکیه تحریک کرد؟
  • «س.ق» یا «پ.ص» ؛ کدام بازیگر زن باعث اغفال امیر تتلو در ترکیه شد؟
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت همچنان ادامه دارد
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت همچنان ادامه دارد/ ۶.۵ میلیون موتورسوار گواهینامه ندارند
  • حمایت از عملیات وعده صادق در ترکیه
  • هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت