Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام موسی احمدی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز (چهارشنبه 24 شهریور ماه) گفت: مردم به آقای رئیسی رأی دادند تا رئیس دولتی باشد که در آن اخلاق و انصاف و کار و تلاش شبانه روزی برای مردم ملاک سنجش عملکرد مدیرانش باشد.

نماینده مردم عسلویه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینک بارقه‌های امید دوباره در میان مردم مخصوصا جوانان و همه علاقمندان به نظام ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم از فساد و تبعیض و بی‌عدالتی و فقر سخت ناخرسندند.

وی افزود: مردم از ما می‌خواهند که سیاست‌های داخلی را به گونه‌ای تنظیم کنیم که تولید و کار جایگاه دلالی و رانت را بگیرد. قانونمندی و شفافیت ملاک عمل باشد و در سیاست خارجی تصمیمات بر پایه عزت، حکمت و مصلحت و منافع عمومی باشد.

احمدی خاطرنشان کرد: امروز مردم ما از وضعیت معیشتی خود گله‌مندند، راه بهبود و رسیدن به وضعیت مطلوب جز از مسیر دانایی و دانش نمی‌گذرد. باید تولید داخلی تقویت شده و رونق گیرد و موانع تولید برداشته شود و در این مسیر باید دست مفسدان و محتکران را کوتاه و از منزلت مردم پاسداری کرد.

نماینده مردم عسلویه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مردم حوزه انتخابیه من سختی میزبانی صنعت را به جان خریدند و مشاغل سنتی خود را از دست دادند، روستاهایشان تخریب و گرانی و آثار منفی حضور صنعت بر آنها تحمیل شد، آیا سزاوار است امروز با وجود این پالایشگاه‌ها، مجتمع‌های پتروشیمی، هنوز دغدغه اصلی جوانان و فارغ‌التحصیلان حوزه انتخابیه من اشتغال باشد؟ آیا زیبنده است که بیمارستان کنگان که عنوان معین صنعت را یدک می‌کشد، از حداقل‌ها برخوردار نباشد.

وی ادامه داد: آیا باورکردنی است که پتروشیمی‌های سطح منطقه جوانان میزبان صنایع را در فرصت‌های شغلی علی رغم شایستگی آن طور که باید به کار نگیرند؟

احمدی در پایان با اشاره به دیگر مشکلات حوزه انتخابیه خود از مسئولان خواستار رسیدگی و حل آنها شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسی احمدی نماینده مردم عسلویه در مجلس نطق میان دستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس از به‌کارگیری و اشتغال ۲ هزار و ۴۰۲ نفر از جوانان استان بوشهر در صنایع و شرکت‌های مختلف منطقه ویژه پارس خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه، با اشاره به تأکید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس برای به‌کارگیری نیروهای بومی جویای کار و تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان، اظهار داشت: اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در تخصص‌ها و رشته‌های مختلف در صنایع و شرکت‌های پارس جنوبی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 2 هزار و 402 نفر از متقاضیان اشتغال در رشته‌های مختلف به‌کارگیری شد گفت: از این تعداد، 264 نفر مربوط به شهرستان عسلویه، 493 نفر شهرستان کنگان، 315 نفر شهرستان دیر و 295 نفر نیز از شهرستان جم بودند.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس با بیان این که تعداد 386 نفر از نیروهای جویای کار شهرستان‌های دشتی و تنگستان نیز در سال گذشته در شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه پارس مشغول به کار شدند، خاطرنشان کرد: تعداد 486 نفر از نیروی کار شهرستان دشتستان و 199 نفر از شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم نیز در سال گذشته در منطقه ویژه پارس اشتغال‌زایی شدند.

موسوی درمورد وضعیت کمپ‌های کارگری، آشپزخانه‌های صنعتی، سرویس‌های حمل و نقل و سایت‌های کارگاهی در سال قبل نیز گفت: در این سال از 260 شرکت مستقر در منطقه پارس جنوبی بازرسی و برای 195 مورد اخطاریه برای رفع نواقص صادر شد.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس همچنین از تعطیلی 5 کمپ کارگری و معرفی 15 شرکت به مراجع قضایی در سال گذشته خبر داد.

موسوی درمورد پرداخت مطالبات کارگری به 615 مورد بازرسی از شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: برای شرکت‌هایی که دارای تأخیر در پرداخت حقوق و مطالبات کارگران بوده‌اند تعداد 197 اخطاریه صادر و ارسال شده که در نهایت 34 شرکت متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی به مقایسه آمار حوادث ناشی از کار در 2 سال گذشته در منطقه ویژه پارس جنوبی اشاره کرد و ابراز داشت: در سال 1401 تعداد 168 پرونده درمورد حوادث ناشی از کار در واحد بازرسی کار مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس تشکیل شد که این میزان در سال گذشته به 148 مورد کاهش یافت.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس کاهش این پرونده‌ها را بیانگر اهتمام شرکت‌ها به افزایش نظارت واحدهای HSE و جدیت کارگران در رعایت موارد ایمنی دانست.

موسوی با قدردانی از تعامل و همکاری شرکت‌هایی که برای به‌کارگیری متقاضیان اشتغال بومی استان بوشهر اهتمام ویژه دارند، خواستار مساعدت همه دستگاه‌های مرتبط و شرکت‌های مستقر در منطقه در سال جاری برای تداوم روند به‌کارگیری نیروهای بومی شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل: آماده برگزاری دور دوم انتخابات هستیم
  • یافتن همسر مناسب مهمترین دغدغه جوانان در تشکیل خانواده
  • لزوم توجه جدی به دغدغه‌های مراجع عظام تقلید در بانکداری
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان