Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نشریه فارن پالیسی، بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفت و گویی با این نشریه درباره توافق هسته ای ایران گفت، اسرائیل مایل به پدیرفتن بازگشت به یک توافق هسته ای مذاکره شده از سوی آمریکا با ایران خواهد بود اما مقامات اسرائیلی از طرف دیگر به واشنگتن فشار می آورند تا یک «نمایش قدرت» جدی را در صورت شکست خوردن مذاکرات با ایران از خود نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


فارن پالسی نوشت این گفت و گوی اختصاصی با گانتس به نظر می رسد بازتاب دهنده تغییری در سیاست اسرائیل است که در دوره بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به شدت مخالف توافق هسته ای سال 2015 بود و تنها هدفش کارشکنی در آن بود. 

گانتس در پاسخ به سوالی درباره اقدامات انجام شده از سوی دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای بازگشت به توافق با ایران، اظهار کرد: رویکرد فعلی آمریکا مبنی بر بازگرداندن برنامه هسته ای ایران به درون جعبه را می پذیرم.

او افزود که اسرائیل مایل است در صورت شکست خوردن مذاکرات، شاهد «طرح B پایدار» باشد که شامل فشار اقتصادی گسترده بر ایران می شود. 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین به  «طرح C» اسرائیل اشاره کرد که شامل اقدام نظامی خواهد بود. 

گانتس نسبت به اقبال دیپلماسی در بازگردانی موفقیت آمیز پیشرفت های برنامه هسته ای ایران بدبین بود. او مطرح کرد که اسرائیل اعمال فشار دیپلماتیک و اقتصادی بر تهران از سوی آمریکا، اروپا، روسیه و به طور ویژه چین را یک برنامه جایگزین «پایدار» در نظر می گیرد. 

او در این باره با اشاره به روابط تجاری ایران و کشورهای آسیایی گفت: ما باید با چین هم در این زمینه ارتباط برقرار کنیم. آسیا هم باید نقش داشته باشد. اسرائیل به تنهایی توان هدایت طرح B را ندارد، ما نمی توانیم مقرارتی در زمینه تحریم های اقتصادی بین المللی وضع کنیم. این کار باید به رهبری آمریکا انجام شود. ایران باید از جدی بودن آمریکا و شرکایش بترسد. 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران، هشدار داد که در صورت عبور برنامه هسته ای ایران از محدودیت های موجود و دستیابی آن به توان هسته ای، یک رقابت تسلیحاتی هسته ای در منطقه شکل خواهد گرفت و  «دیگر کشورها ساکت نخواهند نشست، آن را[تسلیحات اتمی] مستقیما و آماده از پاکستان یا هر کسی که بتوانند خریداری می کنند». 

او با ادعای این که خروج آمریکا از افغانستان پتانسیل این را دارد که در دراز مدت موجب «جسورتر شدن» ایران و آنچه نیروهای نیابتی ایران خواند، بشود، در این باره گفت: تصمیم آمریکا برای خروج کاملا قابل درک بود، چون در غیر این صورت، ممکن بود تا ابد آنجا بماند. 

گانتس همچنین در این زمینه گفت که ایران نباید اجازه این را پیدا کند که از این خروج نتیجه بگیرد:  «تمام کاری که باید کرد این است که قوی و راسخ باشیم و آن وقت غرب شکست می خورد». 

311311

کد خبر 1555044

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بنی گانتس ایران و اسرائیل برنامه هسته ای ایران رژیم صهیونیستی توافق هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار بزرگ لهستان درباره حمله نظامی روسیه به همسایگان

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

هشدار بزرگ لهستان درباره حمله نظامی روسیه به همسایگان

رئیس‌جمهور لهستان مدعی شد اگر روسیه بتواند اوکراین را در میدان نبرد شکست دهد، «احتمال زیادی» وجود دارد که روسیه علیه سایر کشورهای اروپایی «احتمالا حتی متحدان ناتو» حرکت کند.

 اظهارات «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان یک روز پس از تصویب بسته کمک خارجی ۹۵ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا که شامل ۶۰ میلیارد دلار کمک جدید به اوکراین است، مطرح شد.

پیش‌بینی می‌شود لایحه مرتبط با این بسته کمکی سه‌شنبه به تصویب مجلس سنا برسد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که به سرعت برای انتقال سلاح و مهمات به کی‌یف اقدام خواهد کرد. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هشدار می‌دهد که کشورش بدون کمک ممکن است در جنگ شکست بخورد.

آندژی دودا در برنامه «ساندی مورنینگ فیوچرز» کانال فاکس‌نیوز گفت: «این امپریالیسم سیری‌ناپذیر روسیه است. اطمینان از اینکه اوکراینی‌ها می‌توانند از خود دفاع کنند، حتمی و ضروری است.»

ناتو در حال حاضر هزینه‌های نظامی را برای اعضای خود، ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی تعیین کرده است، اما آندژی دودا گفت که مجموع آن باید به ۳ درصد افزایش یابد. او اذعان کرد که تسلیح مجدد نظامی در سراسر اروپا، خاطرات جنگ سرد را برای برخی از مردم تداعی می‌کند.

رئیس‌جمهور لهستان مدعی شد: «راه دیگری وجود ندارد. هزینه‌های دفاعی باید در حال حاضر افزایش یابد. درست همانطور که در دوران جنگ سرد بود، این راهی برای حفظ صلح در اروپا و راهی برای متوقف کردن امپریالیسم روسیه است.»

دودا گفت لهستان بیش از ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور نظامی می‌کند و بیشتر آن صرف خرید تسلیحات ساخت آمریکا مانند سامانه موشکی پاتریوت می‌شود. خلبانان نیروی هوایی لهستان در ایالات متحده هستند و در حال یادگیری نحوه پرواز با جت‌های جنگنده اف-۳۵ لایتنینگ ۲ (F-۳۵ Lightning II) هستند که به تازگی خریداری کرده‌اند. او گفت: «ما واقعا از آن خوشحالیم.»

رئیس‌جمهور لهستان همچنین در مصاحبه دیگری گفت اگر ناتو تصمیم بگیرد جناح شرقی خود را تقویت کند، لهستان «آماده» میزبانی سلاح‌های هسته‌ای در خاک خود است.

او افزود: «اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای در خاک ما بگیرند تا امنیت جناح شرقی ناتو را تقویت کنند، ما برای آن آماده هستیم. اشتراک‌گذاری هسته‌ای موضوع گفت‌وگوهای لهستان و ایالات متحده برای مدتی بوده است. من قبلا چندین بار در این مورد صحبت کرده‌ام.»

 

 

دیگر خبرها

  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • ادعای جدید گروسی درباره نزدیک بودن ایران به ساخت بمب اتم/ برگزاری رزمایش «ماشه هسته‌ای» کره شمالی/ ازسرگیری مذاکرات برای برقراری صلح در یمن/ آغاز رزمایش «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • گروسی به ایران می آید؟ | پیام جدید مدیرکل آژانس به تهران | واکنش به تهدید حملات هسته‌ای
  • هشدار بزرگ لهستان درباره حمله نظامی روسیه به همسایگان