Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات کشاورزان دشتستان اظهار داشت: شهرستان دشتستان به عنوان قطب کشاورزی استان بوشهر محسوب می‌شود و خرما یکی از مهمترین محصولات این شهرستان است.

وی تأمین آب را یکی از مهمترین نیازها و مطالبات کشاورزان دشتستان عنوان کرد و افزود: به دلیل خشکسالی‌های پیاپی و افت سفره‌های زیرزمینی آب در دشتستان کشاورزان با مشکلات جدی روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه کمبود آب باعث بروز مشکلاتی در تولید محصولات کشاورزی شده است بیان کرد: باید راهکارهای مناسب برای رفع کمبودهای منابع آبی در اراضی کشاورزی اتخاذ شود.

وی ساخت سدهای کوچک و زود بازده را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: تغییر سیستم‌های آبیاری و استفاده از روش‌های آبیاری نوین می‌تواند نقش مهمی را در تأمین آب کشاورزی داشته باشد.

آیت‌الله صفایی بوشهری خواستار اتخاذ تدابیر مناسب برای خرید تضمینی خرما از نخلداران دشتستان شد و ادامه داد: چند سال است که کشاورزان منطقه دشتستان دارای مشکلات خرید تضمینی خرما هستند.

وی مدیریت بازرگانی قوی در حوزه ملی و فراملی برای رفع مشکلات کشاورزان را ضروری دانست و گفت: کشاورزان سختی‌های زیادی را متحمل می‌شوند و مسئولان باید قدر این تلاش‌ها را بدانند و به کشاورزان کمک کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بر لزوم برای استقرار صنایع فرآوری خرما در دشتستان تاکید کرد و افزود: این اقدامات نقش مهمی در رفع مشکلات کشاورزان این خطه خواهد داشت.

کد خبر 5305722

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه بوشهر شهرستان دشتستان بوشهر دشتستان خرما نخلستان ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر واکسیناسیون کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه اردبیل اربعین حسینی زلزله شیوع کرونا واکسیناسیون ایلام خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی بیش از ۱۱ هزار تن گندم در هرمزگان

محمد رضا ماندگاری رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم ۱۱ هزار و ۴۰۰ تن محصول توسط شبکه‌های خرید به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری و۱۰ هزار و ۳۰۰ تن آن به سیلو‌ها و انبار‌های استان حمل و بارگیری شده است.

 

وی افزود: به علت برداشت نشدن محصول در سه مرکز احمدی، فارغان و طاشکوییه شهرستان حاجی آباد، اکنون هشت مرکز از ۱۱ مرکز خرید تضمینی گندم در استان فعال است.

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت: شبکه تعاون روستایی امسال آمادگی لازم برای خرید حجم بالای گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان را دارد.

ماندگاری افزود: از آنجایی که دسترسی کاربران برای ثبت آمار کشاورزان هنوز انجام نگرفته، هیچ پرداختی بابت بهای گندم به گندمکاران نداشته ایم.

وی گفت: برداشت و خرید گندم از برخی شهرستان‌های استان توسط تشکل‌های تحت پوشش به عنوان مباشر اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی آغاز شده است.

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان افزود: همه مراحل خرید طبق دستورالعمل‌ها و با دقت کامل انجام می‌گیرد و تمامی مراکز هیچ مشکل یا کمبودی برای تحویل محصول کشاورزان ندارند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم از ۲۰ اردیبهشت آغاز می شود
  • آغاز خرید تضمینی گندم از ۲۰ اردیبهشت
  • رشد چشمگیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • خرید تضمینی بیش از ۱۱ هزار تن گندم در هرمزگان
  • رشد چشم‌گیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی