Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مهدی علی‌مددی با اشاره تعهدهای صنعت نفت نسبت به تبدیل وضعیت پذیرفته‌شدگان آزمون قراردادی مدت موقت و تبدیل‌وضعیت مشمولان ایثارگر، اعلام کرد: با دستور وزیر نفت، کارگروهی تخصصی برای بررسی همه تعهدها و مسئولیت‌ها در حوزه منابع انسانی صنعت نفت ایجاد شده است که یکی از دستورکارهای این کارگروه، بررسی قراردادهای جذب نوین است که با قوانین و مقررات حاکم بر صنعت نفت مغایرت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر نفت با تأکید بر ضرورت پرهیز از تکثر قراردادها در حوزه منابع انسانی وزارت نفت، به فعالیت کارکنان صنعت نفت در قالب‌های قراردادی رسمی، مدت معین، مدت موقت و ارکان ثالث اشاره کرد و گفت: رویکرد اصلی ما این است که عمل به تعهدهای را با بهره‌مندی از قراردادهای موجود محقق کنیم تا حد امکان الگوی تازه‌ای به قراردادهای کنونی جذب نیروی انسانی وزارت نفت افزوده نشود.

تعهدات جذب نیرو لغو نشده است

علی‌مددی هدف از انجام بررسی‌های جامع توسط کارگروه تخصصی تعیین‌شده از سوی وزیر نفت را ایجاد محمل قانون‌مندی متکی بر ساختار بودجه‌ای مشخص و دارای ضمانت اجرایی برای سرمایه انسانی صنعت نفت عنوان کرد و افزود: تعهداتی که منافع سرمایه انسانی در آن لحاظ شده باشد، به هیچ عنوان لغو نمی‌شود و از این بابت به همه کارکنان اطمینان‌خاطر می‌دهیم که تعهدهای جذب پس از بررسی صحت شرایط افراد، تطبیق با نظام بودجه‌ای و ضوابط جاری، عملیاتی می‌شوند.

به گفته وی، به‌زودی پس از تکمیل بررسی‌ها در کارگروه‌های تخصصی و دریافت نظر نهایی وزیر نفت، نتایج احصا و برای اجرا ابلاغ می‌شود.

تکمیل فرآیند جذب مشمولان ایثارگر تا پایان سال

علی‌مددی درباره مشمولان ایثارگر توضیح داد: تعداد مشمولان بند «و» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه در وزارت نفت حدود ۵ هزار نفر هستند که به‌رغم محدودیت‌های بودجه‌ای، وزیر نفت با نگاهی مثبت، تبدیل وضعیت تمام مشمولان را لازم‌الاجرا خوانده‌اند. بخش عمده کارها برای تبدیل وضعیت این کارکنان انجام شده و به‌منظور تکمیل فعالیت‌ها، امروز (۲۴ شهریورماه) نشستی با مدیران منابع انسانی در سطح وزارت نفت خواهیم داشت و در تلاشیم با تدوین سازوکارها و رفع موانع پیش رو، این فرآیند را نیز تا پایان سال نهایی کنیم و به سرانجام برسانیم و به همه تعهدهای صنعت نفت در این موضوع عمل کنیم.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت درباره حدود ۱۷۰۰ نفر پذیرفته‌شده آزمون کارکنان قراردادی مدت موقت نیز گفت: در این زمینه بررسی‌ها در حال انجام است و پس از صحت‌سنجی شرایط افراد و نیازسنجی، پذیرفته‌شدگان برای مصاحبه دعوت می‌شوند تا فرآیند جذب آنان در قالب قرارداد مربوطه تکمیل شود.

برنامه‌ریزی برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با تأکید بر اینکه جذب نیروی مورد نیاز، محوریت نگاه وزارت نفت را در حوزه منابع انسانی شکل داده است، ادامه داد: با توجه به بازنشستگی بخش قابل‌توجهی از کارکنان صنعت نفت طی چهار تا پنج سال آینده، برنامه‌های مناسب دیگری نیز در خصوص جذب تدارک دیده‌ایم که در این زمینه، برگزاری آزمون استخدامی نیز دوباره در دستور کار قرار می‌گیرد تا بتوانیم با ایجاد انگیزه در فارغ‌التحصیلان دانشگاهیِ امیدوار به کار در صنعت نفت، از ظرفیت بازار کار جامعه علمی کشور در مسیر اعتلای این صنعت به‌نحو بهینه‌تری بهره‌مند شویم.

کد خبر 5305836

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت نفت صنعت نفت دانشگاه صنعت نفت قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی اقتصاد روسیه سید جواد ساداتی نژاد قیمت یورو طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار لوازم خانگی رستم قاسمی قیمت سکه بهار آزادی قیمت گذاری دستوری شاخص کل بورس قیمت جهانی طلا وزارت نفت وزارت راه و شهرسازی منابع انسانی تبدیل وضعیت وزارت نفت صنعت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم

محمدتقی جهان‌پورگفت: بر اساس برآوردهای سازمان نظام پرستاری در خصوص نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.

وی از اقدامات انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در خصوص استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقای کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیازهای گذشته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم