Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-18@09:48:41 GMT

کابینه طالبان: کمک‌های بشردوستانه به پنجشیر ارسال شود

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۷۲۵۸

کابینه طالبان: کمک‌های بشردوستانه به پنجشیر ارسال شود

کابینه طالبان در نشست تازه خود تصویب کرد که ضمن فعال شدن شبکه‌های مخابراتی در پنجشیر، کمک‌های بشردوستانه نیز به این ولایت ارسال شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، کابینه طالبان در نشستی به ریاست «محمدحسن آخوند» تصویب کرد که شبکه‌های مخابراتی در پنجشیر فعال شوند و نیز کمک‌های بشردوستان نیز به این ولایت ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست همچنین دستورکاری برای چگونگی حضور خبرنگار در ولایت پنجشیر نیز صادر شده است.

اعضای کابینه‌ طالبان همچنین تاکید کردند که برای حفاظت جان تاجران، صرافان و کارشناسان و کادرهای شناخته‌شده نیز اقدامات لازم امنیتی انجام شود.

طالبان کابینه‌ سرپرست‌ را در 16 شهریور اعلام کرد که بر اساس آن،محمدحسن آخوند به‌عنوان نخست وزیر و ملا عبدالغنی برادر و مولوی عبدالسلام حنفی نیز به عنوان معاونان وی تعیین شدند.

به گزارش اطلاعات روز، کابینه‌ طالبان درحالی به ارسال کمک‌های بشردوستانه به پنجشیر تصمیم گرفته است که پس از سقوط کابل، جبهه‌ مقاومت پنجشیر مدعی شده بودک ه طالبان تمام راههای منتهی به این ولایت را به روی کمک‌ها بسته است.

التهاب در دره‌ی پنجشیر؛ روایت دو روز حضور میدانی تسنیم در خبرسازترین ولایت افغانستانطالبان: دولت جدید به‌زودی معرفی می‌شود/ افغانستان خانه سران پنجشیر استربانی: طالبان تا رسیدن به یک راه‌حل معقول از حمله به پنجشیر خودداری کند

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان 15 شهریورماه در بیانیه‌ای گفته بود که «آخرین تلاش‌های ما در راستای امنیت کامل افغانستان نتیجه داد و با حمایت گسترده مردم، ولایت پنجشیر به‌طور کامل به تصرف طالبان درآمد».

وی تصریح کرده بود که «به مردم شریف پنجشیر اطمینان کامل می‌دهیم که هیچ برخورد تبعیض‌آمیزی انجام نخواهد شد، همه آنها برادران ما هستند و برای یک کشور و یک هدف مشترک خدمت خواهیم کرد».

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان در ۴۸ ساعت گذشته بر تنش‌ها در خاورمیانه متمرکز شده است

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، بیشتر جهان بر تشدید تنش‌ها در خاورمیانه متمرکز بوده و در حال فراموش کردن مردم سودان است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در سازمان ملل افزود: امروز سالگرد شروع جنگ بین نیرو‌های مسلح سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع در سودان است. این جنگ بیش از یک درگیری بین دو طرف متخاصم است. این جنگی است که علیه مردم سودان به راه افتاده است.

او تصریح کرد: این جنگی است که در آن هزاران غیرنظامی کشته و ده‌ها هزار نفر دیگر مادام العمر معلول شده اند. این جنگ علیه ۱۸ میلیون نفری است که با گرسنگی شدید روبرو هستند، و جوامع این کشور اکنون به تهدید وحشتناک قحطی در ماه‌های آینده مواجه هستند.

دبیرکل سازمان ملل اضافه کرد: این جنگ علیه روستاها، خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس و سیستم‌های حیاتی است که در کانون‌های درگیری به ویرانه تبدیل شده‌اند و این جنگ علیه حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین المللی در سودان است.

او گفت: حملات بی ملاحظه که باعث کشته شدن، مجروح شدن و وحشت غیرنظامیان می‌شود، می‌تواند جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت باشد.

گوترش افزود: کاروان‌های امداد رسانی در سودان هدف قرار گرفته اند. فعالان بشردوستانه و انبار‌ها مورد حمله قرار گرفته اند. زنان و دختران در معرض خشونت‌های جنسی بی پایان قرار دارند. در همین حال، تأثیر درگیری از مرز‌ها فراتر رفته است.

وی یادآور شد: بیش از ۸ میلیون نفر از مردم سودان در جستجوی امنیت خانه‌های خود را ترک کرده اند. ۱.۸ میلیون نفر به کشور‌های همسایه گریخته اند. یک سال از این جنگ می‌گذرد و حدود ۲۵ میلیون نفر که نیمی از جمعیت سودان هستند به کمک حیاتی نیاز دارند.

دبیرکل سازمان ملل ادامه داد: مردم سودان به شدت به حمایت و سخاوت جامعه جهانی برای کمک به آن‌ها برای عبور از این کابوس نیاز دارند.

او گفت: بودجه ۲.۷ میلیارد دلاری طرح واکنش بشردوستانه برای سودان تنها ۶ درصد تامین شده و طرح ۱.۴ میلیارد دلاری کمک به پناهندگان منطقه‌ای بحران سودان تنها ۷ درصد تامین شده است.

گوترش تصریح کرد: همه طرف‌ها باید دسترسی کامل بشردوستانه را تضمین کنند تا کمک‌های حیاتی بتوانند به افراد مورد نیاز برسند. آن‌ها باید به درخواست شورای امنیت سازمان ملل برای تضمین دسترسی سریع، ایمن و بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه و محافظت از غیرنظامیان توجه کنند.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: ما به یک فشار جهانی هماهنگ برای برقراری آتش بس در سودان و سپس یک روند صلح جامع نیاز داریم.

دیگر خبرها

  • معاون نخست وزیر طالبان: سد «کجکی» پر از آب شده است
  • سنگ اندازی اسرائیل در روند کمک رسانی‌ها یک گام به جلو و دو گام به عقب است
  • کمک‌های هلال احمر بدون هیچ چشم‌داشتی بصورت شبانه‌روز انجام می‌شود
  • سفر معاون اقتصادی ریاست الوزراء طالبان به ارزگان
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان
  • افزایش شمار جانباختگان سیل در افغانستان به ۶۶ نفر
  • سد کجکی افغانستان لبریز شد
  • جهان در ۴۸ ساعت گذشته بر تنش‌ها در خاورمیانه متمرکز شده است
  • کاخ سفید: ورود کمک‌ها به غزه به طور قابل توجهی افزایش یافته است
  • افتتاح خانه تجارت قزاقستان در هرات