Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،  دکتر علیرضا زالی روز پنجشنبه  در آیین بهره برداری از مرکز شبانه روزی واکسیناسیون شهید مدافع سلامت عصمت سربیشه‌ای با اشاره به وضعیت بیماری در تهران افزود: خوشبختانه شاهد روند کاهشی بیماری در کشور و پایتخت هستیم. در ۲۴ ساعت گذشته در مجموع ۶ هزار و ۹۰۰ بیمار بستری کرونایی در تهران داشتیم که نسبت به قبل تقلیل یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر زالی همچنین از بستری  یک هزار و ۵۰ بیمار جدید در بیمارستان‌ها، بستری ۱۴۳  بیمار جدید در بخش ویژه خبر داد و اظهار داشت: اکنون یک هزار و ۷۰۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند و این آمار نیز روبه کاهش است.

وی از راه اندازی بیش از ۲۱۰ مرکز مختلف واکسیناسیون در پایتخت کشور خبر داد و اظهار داشت: اکنون بیش از ۲۱٠ مرکز تجمیعی و غیر تجمیعی در تهران راه‌اندازی شده و به صورت دو شیفته و سه شیفته در حال خدمت رسانی به شهروندان تهرانی هستند، معتقدیم حفظ سلامتی مردم در هنگام تزریق واکسن جزو اولویت‌های ستاد کرونا است به همین منظور بیشتر مراکز واکسیناسیون پایتخت به صورت دو شیفته در شیفت صبح و بعدازطهر فعالیت می‌کنند، اما برای تسریع فرایند واکسیناسیون تهران باید در روزهای آتی حداقل ۹۵ مرکز واکسیناسیون دیگر را راه اندازی کنیم.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با اشاره به وضعیت تزریق واکسن در پایتخت گفت: تا عصر روز گذشته (۲۴ شهریورماه) ۶ میلیون و ۸۲۵ هزار دوز واکسن از همشهریان تهرانی دز اول واکسن که دو میلیون و ۹۳٠ هزار نفر آنها هر دو دز واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده اند. همچنین در تهران روز گذشته ۲۵۸ هزار دز واکسن تزریق شده است.

وی در ادامه از زحمات نیروی زمینی سپاه و تمامی دستگاهها و نهادها و مدافعان سلامت در راستای تسریع واکسیناسیون قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد که با همت همه عزیزان بتوانیم هرچه سریعتر شاهد تحقق اهداف اجرای طرح واکسیناسیون در کشور باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: مرکز واکسیناسیون شهید مدافع سلامت شهیده عصمت سربیشه‌ای  روزانه حدود ۳ هزار و ۵۰۰ دوز واکسن تزریق می‌کند که از امروز فعالیت این مرکز ممتاز به صورت شبانه‌روزی می‌شود، این مرکز واکسیناسیون به عنوان یکی از مراکز بسیار ممتاز در رعایت کرامت شهروندی، سرعت عمل و انجام فرایندهای مبتکرانه  استکه دارای پتانسیل بالا و قابلیت افزایش واکسیناسیون تا ۱۰هزار دوز واکسن در روز  است.

دکتر زالی با اشاره به همگرایی بین بخشی موجود در این مرکز گفت: همدلی، همگرایی، وفاق وتفاهم اجرایی و کلامی رمز پیروزی ما در این روزهای سخت برای مقابله با کروناست که در عرصه واکسیناسیون بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.  

تزریق روزانه ۲۰ هزار دز واکسن کرونا در مراکز سپاه 

سردار احمد اخوان مهدوی فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه کل پاسداران نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا از همکاری و تعامل و تلاشهای جهادی مدافعان سلامت و تمامی نهادها و سازمانها در راستای مقابله با کرونا دراین پاندمی قدردانی کرد.

وی با اشاره به استفاده از تمام امکانات بهداری نیروی زمینی سپاه برای مقابله با بیماری کرونا در کشور خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۲٠ هزار دز واکسن کووید۱۹  در مراکز واکسیناسیون نیروی زمینی سپاه تزریق می‌شود و تا ۵۰ هزار واکسن را نیز می توانیم روزانه در این مراکز تلقیح کنیم.

سردار اخوان مهدوی افزود: تلاش‌های شبانه روزی، مجاهدانه با توکل و اخلاص راه برون رفت از مشکلات موجود است که این راهبرد در کلانشهر تهران نیز با فرماندهی دکتر زالی هدایت می شود و ما نیز این راهبرد را  ۱۰۰ درصد عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به راه اندازی ۲۴ بیمارستان سیار توسط نیروی زمینی سپاه برای خدمت رسانی به مردم گفت: این مرکز شانزدهمین مرکز جامع واکسیناسیون است که توسط  نیروی زمینی سپاه در کشور راه اندازی شده است و انشالله در هفته آینده نیز چهارمین مرکز واکسیناسیون در کلانشهر تهران را راه اندازی خواهیم کرد.

 وی آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه را برای همکاری در تسریع فرایند واکسیناسیون در سایر نقاط تهران اعلام کردو گفت: اعتقاد ما این است که برای ارایه خدمت صادقانه به مردم همه باید بسیج شویم و مهمترین مولفه در ارایه خدمت به مردم در این مراکز جامع واکسیناسیون رعایت تکریم شهروندی است. بنابراین در این مرکز نهایت سازماندهی، برنامه ریزی و رعایت تکریم شهروندی انجام می شود.

سردار اخوان مهدوی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۵۰۰ نفر از کادر تخصصی را سازماندهی کردیم که یک هزار نفر آنان برای یاری کادر بهداشت و درمان به استانهای مختلف اعزام شدند و امیدواریم به زودی شاهد ریشه کنی این بیماری باشیم./ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: زالی کرونا مرکز واکسیناسیون نیروی زمینی سپاه راه اندازی دز واکسن یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد