Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سخنرانی خطاب به این اجلاسی که در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شده، گفت، خروج شتابزده نیروهای آمریکایی و همپیمان با ناتو از افغانستان، بیشتر شبیه به یک فرار بود.

پوتین تاکید کرد: ماموریت فوری پیش روی سازمان ما در پیش گرفتن سیاستی واحد و هماهنگ بر مبنای ارزیابی ریسکهای جدی مربوط به تنشهای فزاینده در افغانستان بعد از خروج شتابزده سربازان آمریکا و ناتو از این کشور که بیشتر شبیه به یک فرار محض بود، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس جمهور روسیه، تحولات افغانستان به وضوح بر منافع امنیتی کشورهای سازمان همکاری شانگهای تاثیر می‌گذارند. او همچنین متذکر شد که تعدادی از اعضای این سازمان دارای مرز مشترک با افغانستان هستند. او تاکید کرد: من فکر می‌کنم در درجه اول ما نیاز به استفاده از پتانسیل سازمان برای تسهیل اجرای یک فرآیند صلح بین افغانی فراگیر در تمامی جوانب ممکن و همزمان دست زدن به تمامی تلاشهای برای مسدود کردن تهدیدات تروریسم، قاچاق مواد مخدر و افراطگری مذهبی که از این کشور بر می‌آیند، داریم.

او خواستار تشویق مقامهای جدید افغانستان به اجرای وعده‌هایشان شد. پوتین خاطرنشان کرد: تغییر دولت در افغانستان عملا بدون خونریزی رخ داد که بی تردید یک امر مثبت است. طالبان حالا کنترل تقریبا تمامی افغانستان را در دست دارد بنابراین مقامهای جدید افغانستان باید در زمینه اجرای وعده‌هایشان برای ایجاد صلح، عادی سازی زندگی عمومی و تضمین امنیت برای همه تشویق شوند.

پوتین تاکید کرد: این یک اتفاق سمبلیک است که اجلاس مربوط به بیستمین سالگرد تاسیس سازمان همکاری شانگهای در شهر دوشنبه، شهری که در آن رهبران کشورهای Shanghai Five از تشکیل یک سازمان منطقه‌ای برای همکاری چند جانبه در ژوئیه ۲۰۰۰ حمایت کردند، برگزار می‌شود.

به گفته پوتین سازمان همکاری شانگهای در طول ۲۰ سال موجودیتش موفق کار کرده است. او ادامه داد: سازمان همکاری شانگهای به درستی یکی از با نفوذترین مراکز معماری چند قطبی همکاری بین‌المللی در نظر گرفته می‌شود و در تضمین امنیت در حوزه اوراسیا و رشد اقتصادی-اجتماعی پایدار آن و همینطور در تلاشها برای حفظ صلح و ثبات کلی مشارکت می‌کند.

به گفته پوتین، روسیه نیازمند همکاری با دولت طالبان در افغانستان است. او بیان کرد: روسیه از برگزاری یک کنفرانس سازمان ملل درخصوص افغانستان حمایت کرده و قدرتهای جهانی باید از انسداد خارج کردن دارایی‌های افغانستان را در نظر داشته باشند.

پوتین همچنین تاکید کرد تحولات افغانستان شرایط را برای از سرگیری کار گروه تماس افغانستان در سازمان همکاری شانگهای فراهم کرده است.

او گفت: ما از سرگیری فعالیتهای گروه تماس افغانستان در سازمان همکاری شانگهای را که پیشتر منحصرا برای همکاری با شرکای افغان ایجاد شده بود در نظر داریم.

به گفته پوتین در اجلاس ۱۶ سپتامبر کمیته امنیت مشترک وابسته به سازمان پیمان امنیت مشترک الگوی اقدامات مشترک با هدف پاسخ فوری به تهدیدات برآمده از افغانستان به طور جامع مورد بحث قرار گرفتند.

به گفته پوتین مسکو علاقمند است اطمینان حاصل کند که دیگر اعضای سازمان همکاری شانگهای تصمیمات اتخاذ شده در این نشست را درک و حمایت می‌کنند./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: پوتین گفته پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند

به گزارش قدس آنلاین، ولادیمیر پوتین در پیام تصویری خود به این نشست که روز چهارشنبه با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد، افزود: مسکو آماده است تا برای تشکیل نظم جهانی چندقطبی و تقویت امنیت جهانی با همه کشورهایی که به این موضوعات علاقه دارند همکاری کند.

وی خاطرنشان کرد: در کنفرانس کنونی، نمایندگان کشورهای مختلف، وضعیت جهان را تجزیه و تحلیل خواهند کرد، موضوعات کلیدی ثبات جهانی و منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد و در مورد چگونگی واکنش موثرتر به چالش‌های مهم و خطرناک مدرن تبادل نظر خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری روسیه ابراز اطمینان کرد که این نشست، به تقویت همکاری ها، به نفع دولت ها و مردمان مختلف و در راستای صلح و ثبات در کره زمین کمک خواهد کرد.

وی در ادامه حفظ ارزش های سنتی را شرط اصلی استقلال و امنیت دولت دانست و گفت: مهم‌ترین شرط برای تقویت حاکمیت و امنیت کشورها، حفظ و حراست از ارزش‌های معنوی و اخلاقی سنتی است.

پوتین تاکید کرد: همانطور که تجربه تاریخی نشان می دهد، کشورهایی که هویت ملی و اصالت مردم خود را حفظ می کنند، یاد نیاکان خود را گرامی می دارند و در عین حال به فرهنگ ها و سنت های دیگر احترام می گذارند، به طور مداوم و مستقل در حال توسعه هستند.

وی افزود: امروزه که نظم جهانی چندقطبی شکل می گیرد، موازنه جهانی قدرت به تدریج تغییر می کند و مراکز جدید توسعه فعالانه تقویت می شوند، این رویکرد اهمیت ویژه ای دارد.

رئیس جمهوری روسیه همچنین با اشاره به وقایع اخیر جهان گفت:‌ هدف از حملات تروریستی که توسط سرویس‌های اطلاعاتی برخی کشورها نیز پشتیبانی می‌شود، تضعیف پایه‌های قانون اساسی و بی‌ثباتی دولت‌های مستقل است.

وی تصریح کرد: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود، حمله تروریستی در "کروکوس سیتی" یک بار دیگر این موضوع را نشان داد.

پوتین گفت: سرویس های ویژه و سازمان های مجری قانون روسیه به کشف تمام جزئیات حمله تروریستی شرور در "کروکوس سیتی" ادامه می دهند و آنها در حال شناسایی آمران، حامیان مالی و سازمان‌دهندگان این حمله تروریستی هستند.

وی تأکید کرد: هیچ یک از شرکت کنندگان در حمله تروریستی در کروکوس سیتی نباید از قصاص بگریزند.

دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی روز چهارشنبه با حضور دکتر علی اکبر احمدیان نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار کرد.

گفته می‌شود دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بیش از یکصد کشور جهان در این نشست حضور یافته‌اند.

قرار است در این نشست موضوعاتی ازجمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین " تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی ( تهدیدها و فرصت ها)" ، "حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی"، "همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی" و "مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار شود.

همچنین درحاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان
  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان برای شرکت در اجلاس وزرای دفاع شانگهای
  • امیر آشتیانی عازم قزاقستان شد
  • وزیر دفاع به قزاقستان سفر کرد
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • وزیر دفاع عازم قزاقستان شد
  • نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد