Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در ۴۸ ساعت گذشته شایعاتی درباره موضوع تخلفات مالی صورت گرفته در ارتباط با اردوی ۸ روزه استقلال در امارات به میزبانی باشگاه الوصل در فضای مجازی دست به دست شده است.
پیش از بازگشت کاروان تیم استقلال از اردوی دبی، برخی از کارشناسان و آگاهان به مسائل ورزشی که در برپایی اردوهای خارج از کشور تیم‌های فوتبالی دستی بر آتش دارند درباره رقم اعلام شده از سوی کادر مدیریتی باشگاه استقلال درباره هزینه این باشگاه برای برپایی این اردو اعلام کردند که عدد ۲۵۰هزار دلار برای اردوی یک هفته‌ای عدد قابل توجهی است و همین موضوع باعث شد تا نهادهای نظارتی حساس شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بین برخی با دامن زدن به شایعات عنوان کردند که دو نفر در عقد قرارداد غیرواقعی با باشگاه الوصل برای دریافت پول بیشتر از باشگاه استقلال دست داشته‌اند و چیزی در حدود ۱۷۰ هزار دلار بیشتر از آنچه باید به باشگاه الوصل پرداخت می‌شده از مددی دریافت کرده اند.

شایعه ای که هنوز هیچ یک از مسئولان باشگاه استقلال آن را تکذیب یا تأیید نکرده اند.
در همین فاصله غیبت فرهاد مجیدی در کاروان استقلال در راه بازگشت به تهران این شائبه را افزایش داد که آیا دلیل این غیبت به این شایعات ربط داشته یا نه؟

هر چند فرهاد مجیدی اصلا اهل این قبیل مسائل نیست اما به هر حال باید سند و مدارک مربوطه شفاف ارائه شود.

ضمن اینکه در همه رسانه‌های نزدیک به باشگاه استقلال عنوان شد سرمربی به اتفاق یکی دو تن از دیگر اعضای کادر فنی در دبی مانده اند تا بازیکن خارجی انتخاب کنند.
همزمان با شایعات مربوط جدی‌تر شدن سطح اختلافات بین مددی و مجیدی پس از شکست استقلال مقابل الهلال و از دست رفتن آخرین جامی که استقلال در فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ شانس دستیابی به آن را داشت، این موضوع قوت گرفت که فرهاد مجیدی با مشاهده اوضاع رخ داده در باشگاه استقلال قصد بازگشت به تهران را نداشته و شاید همراه با برادرش استعفا داده و قید همکاری با استقلال را بزنند.
گرچه فرهاد مجیدی پیش از این با وجود برآورده نشدن خیلی از خواسته‌هایش همچنان دست از هدایت استقلال برنداشته و تأکید دارد که استقلال را قهرمان می‌کند و مقابل نامرادی‌ها کوتاه نمی‌آید.
ورود نهادهای نظارتی به این مسائل و ریز شدن در برخی خریدهای استقلال در این مدت نشان دهنده آن است که اوضاع استقلال چندان روبراه نیست و هر لحظخ ممکن است خبری در ارتباط با جدایی غیرمنتظره فرهاد مجیدی و برادرش از استقلال منتشر شود.
کما اینکه در یکی دو روز گذشته مددی مدیرعامل استقلال با انتشار اسکرین شات‌های چت‌های خصوصی‌اش با فرهاد مجیدی تأکید داشته که سرمربی تیمش دارای ثبات اخلاقی نبوده و این وضعیت را غیرقابل تحمل دانسته است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال استقلال فرهاد مجیدی لیگ برتر باشگاه استقلال فرهاد مجیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۶۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای مالی، مقر سازمان ملل در ژنو را در خاموشی فرو برد

از آنجایی که بسیاری کشورهای عضو سازمان ملل تعهدات مالی خود به این نهاد بین‌المللی را پرداخت نمی‌کنند، کمبودهای مالی منجر به در پیش گرفتن اقدامات ریاضتی سخت در دفاتر این نهاد از جمله مقر سازمان ملل در ژنو شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "اس ار اف" سوئیس در گزارشی نوشت: کمبود پول سازمان ملل را مجبور به خاموش کردن چراغ های مقر خود در ژنو کرده است. بسیاری از کشورها کمک های خود را به این نهاد بین المللی پرداخت نمی کنند - یا به موقع پرداخت نمی کنند و اکنون وضعیت مالی آن بدتر می شود.

در ادامه این مطلب آمده است: سازمان ملل هرگز نهادی که بتواند ولخرجی و یا ریخت و پاش کند نبوده است. حدود 3.6 میلیارد دلاری که برای تامین مالی این نهاد در سال 2024 استفاده می شود، برای یک سازمان جهانی با زمینه های بی شمار فعالیت و 193 کشور عضو، بسیار ناچیز است.

اما مشکل واقعی این است که بسیاری از کشورها کمک های خود را به این نهاد پرداخت نمی کنند - یا به موقع آنها را پرداخت نمی کنند. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد بارها و بارها از این موضوع شکایت کرده است.

در سال 2023، تنها 152 کشور کمک های اجباری خود را به طور کامل به این نهاد پرداخت کرده اند. در سال جاری تاکنون تنها 98 نفر از جمله سوئیس این کار را انجام داده اند.

بنابراین سازمان ملل در یک بحران نقدینگی جدی است که گوترش را مجبور به اتخاذ تدابیر فوق العاده می کند. اوضاع تا آنجا پیش رفته که وی کار و همچنین اصلاحات سازمان ملل را در معرض خطر می بیند.

مقرهای سازمان ملل در نیویورک، وین، نایروبی و آخرین اما نه کم‌اهمیت‌ترین و بزرگترین مقر از نظر کارکنان در ژنو تحت تأثیر این شرایط قرار گرفته‌اند. البته سازمان های فرعی سازمان ملل که بودجه جداگانه خود را دارند تحت تأثیر این شرایط قرار نمی گیرند.

پیش‌بینی معنای اقدامات ریاضتی پیش‌تر در کریسمس و سال نو در ژنو ارائه شد. در آن زمان کاخ و مقر سازمان مل در این شهر کاملاً بسته بود. با این حال، این وضعیت در طول سه هفته بود که به هر حال اتفاقات کمی در صحنه بین المللی وجود داشت.

اما از نیمه دوم آوریل به بعد در سال جاری میلادی این محدودیت ها بر عملیات کامل این نهاد تاثیر می گذارد. کیرا کروگلیکوا، مدیر اداری سازمان ملل در ژنو توضیح می دهد، کل ساختمان ها به طور موقت بسته هستند و کارکنان باید در ساختمان های دیگر گرد هم آیند.

به گفته وی در این شرایط زمان بازگشایی دفاتر سازمان ملل نیز محدود خواهد بود. دفاتر و اتاق های جلسات فقط از ساعت 8 صبح تا 19 بعد از ظهر برای مدت نامشخصی باز خواهند بود.

در این شرایط به منظور کاهش هزینه ها روشنایی بیرونی ساختمان‌های تاریخی سازمان ملل در این شهر به حداقل کاهش می‌یابد، پله‌های برقی فقط در زمان رویدادهای مهم کار می‌کنند و گرمایش و سرمایش کم می‌شود. کروگلیکوا توصیه می کند که کارکنان سازمان ملل در روزهای سرد کت به همراه داشته باشند.

این برای صرفه جویی 42 درصدی از هزینه های زیرساختی در ساختمان ژنو - یا 15 میلیون فرانک در نظر گرفته شده است. این بر هزینه های انرژی، امنیت، تمیز کردن و تهیه مواد تأثیر می گذارد.

کروگلیکوا البته برای رفع نگرانی های کارکنان اعلام کرد که حداقل دستمزد کارمندان در حال حاضر همچنان "حداقل در حال حاضر تضمین شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: سازمان ملل اهرم های زیادی برای افزایش انضباط پرداختی کشورهای عضو ندارد. هیچ برنامه ای برای حذف دولت ها و کشورها از این سازمان جهانی وجود ندارد.

از سوی دیگر، ماده 19 منشور ملل متحد می گوید کشورهایی که حداقل دو سال کمک های خود را به این نهاد پرداخت نکنند، حق رای در مجمع عمومی را از دست می دهند. این موضوع در حال حاضر درباره ونزوئلا، اکوادور و افغانستان صدق می کند.

 با این حال، آنچه بسیار جدی‌تر است این است که برخی از مهم‌ترین مشارکت‌کنندگان مالی از جمله ایالات متحده آمریکا به‌طور جدی در کمک های خود معوقه دارند. در دوران روسای جمهور سابق جورج دبلیو بوش و دونالد ترامپ، این مقامات انتقاد های اساسی از سازمان ملل داشتند. در زمان جو یدن، رئیس جمهور فعلی ایالات متحده، که از سازمان ملل حمایت می کند هم پارلمان این بودجه را مسدود می کند.

این شرایط اکنون سازمان ملل را مجبور به اتخاذ تدابیر ریاضتی شدید می کند.

آغاز به کار اجلاس اتحادیه بین المجالس در ژنو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم
  • کمبودهای مالی، مقر سازمان ملل در ژنو را در خاموشی فرو برد
  • شوخی جالب فرهاد مجیدی با مربی پرسپولیسی: چرا بازنشست نمی‌شوی؟
  • دست رد فرهاد مجیدی به سینه زنوزی؛ در ایران فقط استقلال
  • حال خوب با اخراج فرهاد مجیدی
  • (عکس) فرهاد مجیدی از چهره جدیدش در برج خلیفه رونمایی کرد
  • (عکس) رونمایی فرهاد مجیدی از چهره جدیدش در برج خلیفه
  • فرهاد مجیدی از چهره جدیدش در برج خلیفه رونمایی کرد | عکس
  • استوری جدید فرهاد مجیدی در برج خلیفه دبی + عکس
  • فرهاد مجیدی و یحیی گل محمدی گزینه‌های تراکتور