Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-19@01:25:49 GMT

نظر سازمان جهانی بهداشت درباره تغییر دز دوم واکسن

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۷۴۴۹

نظر سازمان جهانی بهداشت درباره تغییر دز دوم واکسن

مدیر اورژانس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت (EMRO) درباره تغییر دز دوم واکسن، گفت: اگرچه سازمان بهداشت جهانی چنین توصیه‌ای نمی‌کند، اما برای مثال شواهد و مطالعات حاکی از این است که آسترازنکا و فایزر می‌تواند ایمنی ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، دکتر ریچارد برنان در نشست خبری که به صورت مجازی با حضور مدیر منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت و نماینده این سازمان در ایران برگزار شد، در پاسخ به این سوال که علیرغم آغاز دز سوم در برخی کشورها، موضع سازمان جهانی بهداشت نسبت به عدم دسترسی کشور‌های فقیر به واکسن چیست، گفت: سازمان جهانی بهداشت مقداری دز واکسن را به مردمی که در کشور‌های ضعیف هستند اهدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش‌ها جهت رساندن واکسن بیشتر در حال بررسی است و نهایتا تا اواسط سال آینده این مشکل برطرف خواهد شد.

وی درباره واکنش سازمان جهانی بهداشت در خصوص واکسیناسیون کشور‌های تحت فشار تحریم همچون ایران، گفت: سازمان جهانی بهداشت در حال پیگیری و دسترسی همه مردم جهان به واکسن می‌باشد. تحریم‌ها به هیچ وجه نباید مانع این قضیه شود. همچنین در حال پیگیری و تهیه واکسن‌های بیشتر برای کشور ایران هستیم.

مدیر اورژانس منطقه‌ای EMRO درباره شیوع سویه‌های جدید کرونا به رغم واکسیناسیون در کشور‌های مختلف گفت: درست است که مشکلاتی از این قبیل دیده می‌شود، اما باید در نظر داشت که واکسن‌ها در برابر سویه ها، کاهش روند بستری‌ها و حتی تلفات بسیار موثر خواهند بود. یکی از مهم‌ترین دلایل کنترل سویه ها، افزایش روند واکسن است. به عبارتی هر چه بیشتر واکسیناسیون انجام شود، تا حد قابل قبولی از این مشکل جلوگیری خواهد شد.

برنان در پاسخ به چگونگی ابتلای زنان باردار و شیرده پاسخ داد: زنان بارداری که واکسن دریافت کرده اند، سیستم ایمنی بدنشان افزایش یافته است و هرگز مشکلات ناشی از ویروس کرونا را نخواهند داشت؛ بنابراین زنان باردار و یا شیرده در مواقعی که احساس می‌کنند در خطر نیستند باید واکسن را دریافت کنند. برای مثال زنان باردار یا شیردهی که پرستار، دکتر یا در مراکز درمانی مشغول به کار هستند بایستی سریعا واکسن را دریافت کنند.

آیا ویروس کرونا در تابستان کاهش و در زمستان افزایش می‌یابد؟

مدیر اورژانس منطقه‌ای امرو در پاسخ به این سوال که آیا ویروس کرونا در تابستان کاهش و در زمستان افزایش می‌یابد گفت:هیچ گونه مدرک و شواهدی در این خصوص وجود ندارد. برای مثال اگر به تعداد مبتلایان کشور‌های غربی نگاهی بیندازیم، متوجه خواهیم شد تعداد مبتلایان در تابستان کاهش نمی‌یابد. ناگفته نماند که عامل‌های دیگری در این زمینه دخیل هستند برای مثال در برهه‌ای از زمان شاهد این هستیم که مردم مدت زیادی در خانه میمانند، فاصله اجتماعی را رعایت می‌کنند که در این مواقع طبیعتا تعداد مبتلایان کاهش می‌یابد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا ویروس کرونا بر روی شنوایی تاثیر می‌گذارد گفت: هیچ مدرک موثقی در این خصوص وجود ندارد که ویروس کرونا بر روی شنوایی تاثیر می‌گذارد، گرچه که برخی علائم‌ها هنگام بروز این بیماری دیده می‌شود، اما عارضه‌ی گوش درد جزء علائم رایج این بیماری محسوب نمی‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: طبیعتا نباید فراموش کنیم که استفاده از ماسک، بهداشت و ضدعفونی کردن دست، رعایت فاصله اجتماعی، دوری کردن از اجتماعات و مکان‌های شلوغ به کاهش روند این بیماری کمک خواهد کرد.

دکتر برنان در پاسخ به این سوال که آیا فرد واکسینه شده می‌تواند دز بعدی واکسن را تغییر دهد، پاسخ داد؟ اگرچه سازمان بهداشت جهانی چنین توصیه‌ای نمی‌کند، اما برای مثال شواهد و مطالعات حاکی از این است که ترکیب دز اول آسترازینکا و دز دوم فایزرهمچنان ایمنی خوبی ایجاد می‌کند.

مدیر اورژانس منطقه‌ای امرو درباره اینکه آیا تغییرات آب و هوایی تاثیری بر تولید سویه‌های جدید می‌شود نیز گفت: هیچ گونه مدرکی برای اثبات تغییرات آب و هوایی در ایجاد سویه‌های جدید وجود ندارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: واکسن کرونا پاسخ به این سوال سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا برای مثال سویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۷۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شعار امسال این روز، «مالکیت فکری و توسعه پایدار؛ خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» (IP & SDGs; Building Our Common Future With Innovation and Creativity) است.

️این مسابقه به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری در شبکه‌های اجتماعی برای همراهان کانون دارایی‌های فکری برگزار می‌شود.

مسابقه از روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین به مدت ۱۰ روز برگزار می‌شود، و هر روز یک سوال در حوزه Geographical Indications) GI) نشانه جغرافیایی در صفحه اینستاگرام کانون قرار داده می‌شود و علاقه‌مندان تا روز بعد، پیش از انتشار پاسخ سوال، فرصت دارند تا به سوالات پاسخ دهند. پس از اتمام مسابقه، از بین افرادی که پاسخ‌های درست را در این مدت ثبت کرده باشند، جوایزی اهدا خواهد شد. برای آشنایی با مفهوم GI می‌توانید به نشانی B۲n.ir/u۲۴۰۰۷ یا B۲n.ir/k۵۴۲۰۴ مراجعه کنید.

روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مالکیت فکری راه حل‌های خلاقانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و تقویت کند.

درک اینکه چگونه مالکیت فکری نوآوری را راهبری می‌کند، کلید پیشرفت توسعه انسانی و اتصال آن به اهداف پایدار برای آینده روشن همه گروه‌های جامعه است. مدیریت دارایی‌های فکری در پاسخ به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است.

سازمان جهانی مالکیت فکری از سال ۲۰۰۰ میلادی، ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) مصادف با سالروز آغاز اجرای کنوانسیون تاسیس سازمان جهانی مالکیت فکری (۲۶ آوریل ۱۹۷۰ میلادی) را به عنوان روز جهانی «مالکیت فکری» انتخاب کرده است. این سازمان هرسال شعاری محوری را برای این روز اعلام می‌کند تا توجه جامعه را به آن موضوع جلب کند.

 

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • سازمان‌های بین‌المللی برای غزه جز ابراز همدردی کاری نمی‌کنند