Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@23:35:16 GMT

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه تارت شکلاتی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۷۵۸۸

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه تارت شکلاتی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، تارت نوعی شیرینی است که برای پوشش آن از مواد پرکننده‌ی شیرین یا غیر شیرین استفاده می‌شود. روی این شیرینی باز است و از خمیر تشکیل نشده است. ماده روکش یا پرکننده تارت می‌تواند از مواد شیرین مانند تارت میوه و ژله؛ و یا از مواد شور و غیرشیرین مثل تارت اسفناج پنیری و سیب زمینی، و تارت الویه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تارت‌ها معمولا بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند و تحت عناوین مختلفی مانند تارت ریزه، تارت مربایی، تارت خوش‌پخت که خاستگاه بریتانیایی دارد، شناخته می‌شوند.

مواد لازم (برای 5 نفر):

بیسکویت ساقه طلایی - یک بسته

کره آب شده در محیط - ٧٠گرم

مواد داخل تارت

خامه صورتی - ٢٠٠گرم

شکلات شیری ترجیحا «سولیکو »یا «ما»یا «کارات » - 150 گرم

پودر بادام ،فندق یا گردو- در صورت تمایل

طرز تهیه:

ابتدا قالب تارت را آماده می‌کنیم. قالب‌هایی که صفحه زیر آن جدا می‌شود مناسب است.بهتر است کمی کف قالب را چرب ‌کنیم.

 حالا بیسکویت و کره ذوب شده را داخل مخلوط کن می‌ریزیم خوب به‌هم می‌زنیم تا حالت خمیری شود کف قالب را با دست فشار می‌دهیم طوری که ضخامت همه جای آن یک اندازه باشد سپس داخل یخچال قرار می‌دهیم.

در ظرفی روی گاز با حرارت ملایم خامه را گرم می‌کنیم کناره های آن که جوش ریز زد از روی حرارت برمی‌داریم و شکلات را می‌ریزیم.

وقتی مایه شکلاتی یک دست شد در صورت تمایل به اندازه نصف استکان پودر بادام، فندق یا گردو به آن اضافه می کنیم و مواد را داخل تارت ها که در یخچال بوده وسفت شده اند می‌ریزیم و به مدت دوساعت در یخچال می‌گذاریم. نوش جان

انتهای پیام/

کد خبر: 1111429 برچسب‌ها آموزش شیرینی پزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش شیرینی پزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • مواد غذایی سالمی که می‌توانید جایگزین قند و شکر کنید
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • طرز تهیه کوکی پنیری ژاپنی؛ یک شیرینی شیک و خوشمزه برای پذیرایی (فیلم)
  • ورود حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است
  • پروتئین بار خانگی و روش های درست کردن آن در خانه
  • طرز تهیه کباب لاهماجون ، خوشمزه‌ترین کباب ترکی
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • ۲ هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد
  • مرکز تعمیرات لوازم خانگی آاگ در تبریز