Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد با اشاره به اینکه وقتی توسعه شهر درست نیست، محله‌ای مانند منظریه ساخته‌ می‌شود، بیان کرد: زیر ساخت‌ها در محله منظریه اجرا نشده است و تعهدات زمین‌ها انجام نشده است. - اخبار استانها -

محمدرضا بیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: شهرکرد متاسفانه جدا از اینکه از اساس مشکل دارد و شهر توسعه یافته‌ای نیست اما در همین شهر سه محله وجود دارد که مشکلات متعددی در آن‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: منظریه، ناحیه غرب و بافت فرسوده جنوب شهرکرد، سه محله‌ای هستند که مشکلات متعددی دارند و علت مشکل آن‌ها عدم هماهنگی ارگان‌های دولتی است، به هر دلیل در گذشته به  دلیل فنی و نبود اراده برای حل این مشکلات تا به امروز باقی مانده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد با اشاره به اینکه وقتی توسعه شهر درست نیست، محله‌ای مانند  منظریه ساخته‌ می‌شود، بیان کرد: زیر ساخت‌ها در محله منظریه اجرا نشده است و تعهدات زمین‌ها انجام نشده است.

بیاتی با اشاره به اینکه راه و شهرسازی باید در مقابل هر یک از تعهداتی که در محله منظریه به آن عمل نکرده است، خسارت دهد، اضافه کرد: راه و شهرسازی باید هر آنچه زیر ساخت ایجاد نکرده است و کم گذاشته شده است، محاسبه کند و هزینه یا زمین به شورا ارائه دهد.

وی یادآور شد: در بافت فرسوده جنوب شهرکرد، مسئولیت‌ها و تعهداتی راجع به مسکن وجود دارد که باید به این تعهدات عمل شود، از جمله دادن بعضی معوض‌ها و یا بحث‌های صدور مجوز و پروانه‌ها که باید جبران شود، قوانینی نیز وجود دارد که تعهداتی را برای شورای شهر و راه و شهرسازی ایجاد کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با تاکید بر مشکلات ناحیه غرب، اظهار کرد: در ناحیه غرب مطالعات باز آفرینی اتفاق افتاده است که باید جدا از اعتباراتی که شهرداری در آنجا کار می‌کند اعتبارات باز آفرینی نیز ارائه شود که متاسفانه چند سالی است یا ارائه نشده و یا به جا هزینه نشده است که باز هم در این میان راه و شهرسازی مقصر است، این مشکلات باید پیگیری شود که شورای شهر برای آن کوتاهی نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه وجود لوله نفت در منطقه مسکونی ناحیه غرب، امنیت این منطقه را به هم ریخته است، بیان کرد: شش‌ماه پیش در رابطه با این مسئله بحث شده است که باید جا به جا شود، اما وقتی اتفاقی می‌افتد و مدتی از آن می‌گذرد به فراموشی سپرده می‌شود.

بیاتی گفت: شرکت نفت استان مسئول لوله نفتی است که در این منطقه وجود دارد و باید آن را جا به جا کند، اما مدعی است که حریم عملیاتی و امنیتی ما باید رعایت می‌شد، حریم امنیتی باید بیش 100متر از لوله فاصله داشته باشد اما این‌گونه نیست و هر آن ممکن است اتفاقی پیش آید.

رئیس شورای شهر بوشهر: عوارض ساختمانی در این شهر کاهش می‌‌یابدعضو شورای شهرکرد: از ظرفیت نخبگان در تصمیمات شورای شهر استفاده می‌شودگزارش تسنیم از شورای شهر زنجان؛ حمایت همه‌جانبه شورای شهر زنجان از برگزاری کنگره شهدا

رئیس شورای اسلامی شهر شهرکرد در پایان با اشاره به تشکیل‌ گروه‌های محله محور جهت ارائه امکانات و خدمات شهری، خاطرنشان کرد: در این دوره ما به دنبال توسعه و پیشرفت گسترده، متوالی و متوازن هستیم، محله محوری و مشارکت مردم مربوط به همه کارها و فعالیت‌ها است، ما شهرکرد را 14 محله می‌دانیم که در این محلات، مردم برای توسعه محله خود تلاش خواهند کرد.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر راه و شهرسازی شورای شهر ناحیه غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند

سکونتگاه‌های غیررسمی یا زاغه ها، تراکم جمعیتی بالا و خانه‌های ابتدایی و نامناسب دارند که عمدتاً توسط فقیرترین اقشار جامعه شهری اشغال شده است.

به گزارش روزیاتو، طبق تعریف آژانس اسکان بشر سازمان ملل متحد (UN-Habitat)، مسکن در زاغه‌ها فاقد یک یا چند مورد از عوامل زیر است: زیرساخت‌های مقاوم در برابر شرایط جوی نامساعد، فضای زندگی کافی، دسترسی مقرون به صرفه به آب آشامیدنی سالم، بهداشت مناسب. به همین دلیل، زاغه نشین‌ها بیشتر درگیر بیماری‌های واگیردار بوده و از عدم وجود امکانات بهداشتی متداول رنج می‌برند.

بر اساس آمار سازمان ملل در سال ۲۰۲۰، نزدیک به ۱.۱ میلیارد نفر در جهان زاغه نشین بودند و یا در شرایط مشابهی زندگی می‌کردند. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰، نزدیک به ۲ میلیارد نفر دیگر نیز به چنین شرایطی سوق داده شوند. بحران مسکن در سطح جهانی رو به گسترش است. این امر بحرانی فزاینده را برای بسیاری از کشور‌ها به ویژه در مناطق آسیا و آفریقا رقم خواهد زد که با معضلات عظیمی از جمله فقر شهری، نبود بهداشت، آلودگی و بیماری‌های واگیردار دست و پنجه نرم می‌کنند.

در تلاش برای مقابله با این چالش جهانی، سازمان ملل اهداف توسعه پایدار را طراحی نموده که یکی از بند‌های آن (هدف ۱۱.۱) مستقیماً به ضرورت تأمین مسکن مناسب، ایمن و مقرون به صرفه برای همگان و ارتقای سکونتگاه‌های فقیرنشین اختصاص یافته است. با این حال، دستیابی به این هدف مستلزم تلاش جمعی، منابع مالی و برنامه‌ریزی دقیق است. در این راستا، برخی شرکت‌های بین‌المللی نیز در کنار سازمان‌های غیردولتی، تلاش‌هایی را برای کمک به مردم فقیر و ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی آغاز کرده‌اند. این اقدامات شامل ارائه راه‌حل‌های ساختمانی مقرون به صرفه، اعطای وام‌های خُرد، آموزش بهداشتی و ارتقای امکانات بهداشتی است که می‌تواند گامی مثبت در جهت تحقق هدف مذکور باشد.

۲۰ کشور با بیشترین جمعیت زاغه نشین در جهان: ۲۰. موزامبیک

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۱،۵۵۹،۰۲۰

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۵٪

۱۹. موریتانی

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲،۴۸۸،۹۴۳

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۶٪

۱۸. پاکستان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۸۴،۴۳۷،۶۶۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۶%

۱۷. اکوادور

کل جمعیت شهری (۲۰۰۶): ۸،۶۷۲،۵۸۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۰۶): ۵۸%

۱۶. میانمار

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۶۶۳۶۵۱۸

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۵۸%

۱۵. گینه بیسائو

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۸۹۰۹۱۵

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۶۱٪

۱۴. آنگولا

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲۲،۳۳۸،۵۸۶

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۳%

۱۳. لیبریا

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲،۶۵۰،۰۷۲

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۴%

۱۲. اتیوپی

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲۵،۴۲۴،۵۶۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۴%

۱۱. نیکاراگوئه

کل جمعیت شهری (۲۰۱۰): ۳،۳۳۲،۹۰۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۰): ۶۷%

۱۰. ماداگاسکار

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۰،۸۷۶،۲۹۰

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۷٪

۹. بنین

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۶،۱۲۱،۱۶۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۸٪

۸. کومور

کل جمعیت شهری (۲۰۱۸): ۲۲۴،۸۵۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۸): ۶۹٪

۷. جمهوری آفریقای مرکزی

کل جمعیت شهری (۲۰۱۶): ۱،۹۹۱،۹۷۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۶): ۶۹%

۶. نیجر

کل جمعیت شهری (۲۰۱۸): ۳،۷۰۸،۲۸۲

درصد از جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۸): ۷۰%

۵. افغانستان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۰،۱۴۲،۹۱۳

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۳٪

۴. سودان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۵،۶۶۶،۶۰۵

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۴٪

۳. جمهوری دموکراتیک کنگو

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۴۲،۳۷۶،۳۲۷

درصد جمعیت شهری ساکن در محلات فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۸٪

۲. چاد

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۳،۹۱۴،۸۳۴

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۸۲٪

۱. سودان جنوبی

کل جمعیت شهری (۲۰۱۶): ۲،۱۱۲،۷۴۱

درصد جمعیت شهری ساکن در محلات فقیر نشین (۲۰۱۶): ۹۴%

دیگر خبرها

  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • مستند‌ساز لرستانی برگزیده جشنواره سراسری مدرسه عشق
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • مشکلات آلودگی آب سرخون به نفت هنوز وجود دارد
  • شورایاران خدمات شهری را به اطلاع شهروندان برسانند
  • دستگیری شرور و عامل تیراندازی در تهران
  • لزوم توسعه فضای شهری بیجار/رفع مشکلات مردم نیازمند توجه
  • واکاوی فضای سبز شهرکرد مورد توجه قرار گیرد
  • کلنگ‌زنی ایستگاه آتش‌نشانی محله نواب/ ساختمان‌های حاشیه اتوبان نواب هنوز پایان‌کار ندارند