Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد که 447 پروژه مسئولیت اجتماعی با 780 میلیارد تومان اعتبار در استان خوزستان تکمیل می‌شود.
به گزارش خبرنگار شانا، بابک دارابی عصر امروز (جمعه، 26 شهریورماه) در نشستی که با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و دو نفر از معاونان استاندار خوزستان درباره طرح‌های عمرانی و مسئولیت اجتماعی وزارت نفت در اهواز برگزار شد، گفت: در استان خوزستان براساس برنامه‌ای پنج ساله، 992 پروژه تعریف شد که اواخر پارسال و ابتدای امسال 421 پروژه ابلاغ شد و با دستور وزیر نفت در هفته گذشته 59 پروژه را با 118 میلیارد تومان اعتبار ابلاغ کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با این تفاسیر از مجموع 992 پروژه، 447 پروژه در حال اجراست است و 545 پروژه نیز تکمیل شده و به بهره‌برداری رسیده است و هزار و 900 میلیارد تومان مجموع اعتبار این پروژه‌ها بوده که هزار و 200 میلیارد هزینه شده و 780 میلیارد تومان باقی مانده است.
>>> بیشتر بخوانید؛
دستور وزیر نفت برای تخصیص 780 میلیارد تومان به‌منظور اجرای پروژه‌های خوزستان
مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه این پروژه‌ها همسو با مسئولیت اجتماعی و کمک به مناطق اطراف تأسیسات نفتی و تعامل و دوستی با مردم انجام می‌شوند، تصریح کرد: تعداد پروژه‌های تکمیل‌شده در سال 96، 20 پروژه با 144 میلیارد تومان اعتبار، سال 97، 198 پروژه با 108 میلیارد تومان و در سال 98 ، 238 پروژه با 240 میلیارد تومان بوده است.
دارابی با بیان اینکه در سال 99 با وجود محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، 171 پروژه با 185 میلیارد تومان هزینه تکمیل شد، ادامه داد: 447 پروژه در حال اجرا است که با اختصاص 780 میلیارد تومان اعتبار، انتظار می‌رود عمده این پروژه‌ها امسال تکمیل شود.
وی با تشریح انواع پروژه‌های در حال اجرا در حوزه‌های مختلف، اعلام کرد که اولویت طرح هادی روستایی، نوسازی مدارس و ورزش و جوانان است، همچنین امسال با دستور وزیر نفت، 500 واحد مسکونی در مسجد سلمیان تأمین اعتبار شد و تا پایان امسال قابل بهره‌برداری خواهد بود که تاکنون 59 درصد پیشرف فیزیکی داشته‌اند.
مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران درباره اختصاص 4 درصد از اعتبارات قراردادهای طرح نگهداشت و ازدیاد برداشت از میدان‌های نفتی برای طرح‌های عمرانی و ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی، گفت: 18 شهرستان خوزستان زیر پوشش این طرح قرار گرفتند و 3 هزار و 110 میلیون دلار مجموع اعتبارات سرمایه‌گذاری‌ها بوده که 4 درصد آن 124.4 میلیون دلار است.
دارابی یادآور شد: با پیگیری در سال 1400 قرار شد هزار میلیارد تومان از این اعتبار را در این شهرستان‌ها هزینه کنیم و ریزپروژه‌ها هم مشخص شدند، اما سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد این اعتبار علی‌الحساب داده نمی‌شود.
جواد اوجی، وزیر نفت با اشاره به موضوع یادشده اعلام کرد که در این باره با مسئولان سازمان برنامه و بودجه نشستی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میلیارد تومان اعتبار مسئولیت اجتماعی 780 میلیارد تومان طرح های عمرانی پروژه ها وزیر نفت 447 پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان

علی رغم فیلترینگ جمعیت بسیار زیادی در کشور از این شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند.

به گزارش عصر ایران، در برنامه اسکار مهران مدیری که در شبکه نمایش خانگی در حال پخش است برای هر شرکت کننده که کمترین امتیاز را کسب کرده باشد به عنوان جریمه، در نظر گرفته‌اند که یک مسئولیت اجتماعی انجام دهد برای مثال آن هنرمند که در یک قسمت کمتر از بقیه امتیاز به دست آورده است باید به سرای سالمندان رفته و با هدیه بردن آن‌ها را خوشحال کند.

در بعضی قسمت‌ها از هنرمندی درخواست می‌شود که در صفحه اجتماعی که دارد و به صراحت هم گفته می‌شود مثلا برای ۳ ماه در صفحه اینستاگرامی که دارید هفته‌ای یک کتاب را به مخاطبانت معرفی کنید، هنرمند هم با کمال میل حاضر به انجام چنین فعالیتی در قالب یک «مسئولیت اجتماعی» است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

نکته جالب توجه این است که در کشور ما شبکه اجتماعی اینستاگرام فیلتر است، ولی برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از آن کمک گرفته می‌شود! قطعا یک جای کار می‌لنگد.

واقعیت این است که علی رغم فیلنرینگ جمعیت بسیار زیادی از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند. آمار استفاده ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی هم که موجود است. علاوه بر این شبکه اجتماعی اینستاگرام در کشور ما یک کاربرد چند منظوره پیدا کرده است که شاید در بسیاری از کشور‌های دیگر اصلا به این گونه نباشد.

اینستاگرام در ایران هم شبکه اجتماعی است که افراد در آن عکس‌ها و خاطرات و اتفاقات روزمره را به اشتراک می‌گذارند و هم برای بسیاری یک درگاه اقتصادی و کسب درآمد است، حتی کارکرد رسانه‌ای هم دارد و به همین دلیل بسیاری از خبرگزاری‌ها، سایت‌ها، سازمان‌ها، نهاد‌ها و ... جهت اطلاع رسانی به مخاطب از صفحه اینستاگرام خود بهره می‌برند و هم یک پلتفرم آموزشی برای بسیاری رشته‌های شغلی و فنون محتلف است.

حال با توجه به این همه کارکرد چرا اینستاگرام فیلتر است؟ واقعا این فیلتر کردن هیچ دستاوردی داشته است؟ بزرگترین خروجی این فیلترینگ این نکته است که مردم به هر شکلی شده و از هر طریقی فیلترینگ را دور می‌زنند و در ایسنتاگرام فعالیت خود را ادامه داده‌اند.

از طرف دیگر یک بازار مبسوط هم برای برخی افراد بوجود آمده است که کاسبان فیلترینگ هستند و با فروختن فیلترشکن برای خود به نان و نوایی رسیده‌اند.

تلگرام و واتساپ هم به همین گونه است، آن‌ها هم فیلتر هستند، ولی جمعیت بسیار زیادی در کشور از ان استفاده می‌کنند، حتی روزنامه کیهان، صداوسیما، خبرگزاری‌های رسمی کشور و ... هم کانالشان در تلگرام فعال است.

چند روز قبل مجتبی کشوری (مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی) آمار بازدید برنامه‌های تلویزیون در فضای مجازی آماری اعلام کرد و گفت: «در تلگرام ۱۷۳ میلیون بازدید، در اینستاگرام ۱.۱ میلیارد بازدید، در ایتا ۸۵.۵ میلیون بازدید و در روبیکا ۱۳۹ میلیون بازدید ثبت شده است.»

حتی مدیران هم برای اشاره به تاثیرگذاری برنامه‌های تلویزیون از این آمار‌های شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده بهره می‌برند.

حال پرسش اصلی این است کارکرد این فیلترکردن چیست؟ وقتی هم می‌دانیم به اسم فیلتر است، ولی در واقعیت همه دارند از آن استفاده می‌کنند، این چه استراتژی است؟ برای مردمی که انواع مشکلات اقتصادی و روحی وروانی دارند دارد این نصب، تهیه و خرید انواع فیلترشکن، این قطع و وصل کردن فیلترشکن غیر از سوهان کشیدن بر اعصاب و روانشان چه دستاورد دیگری دارد؟

وقتی می‌بینیم که در برنامه اسکار مهران مدیری برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از شرکت کننده‌ها فعالیت در اینستاگرام را درخواست می‌کند به این دلیل است که او می‌داند برای تاثیر گذار بودن آن عمل مثبت در راستای یک مسئولیت اجتماعی، باید از این پلتفرم استفاده کند، حال مدیران و مسئولان مربوطه نمی‌توانند از این عمل مهران مدیری درس بگیرند و آن‌ها هم برای به بار نشستن بسیاری از آموزه‌ها و راهکار‌های اجتماعی از این شبکه اجتماعی بهره ببرند؟

واقعا اگر درباره این همه تناقض هر شخص حقیقی یا حقوقی توضیح قابل قبول و منطقی دارد، بسیار لازم است که اطلاع رسانی کند و ما را هم از این اقیانوس پرسش‌های بی جواب نجات دهد.

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • توصیه مهم رئیسی به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی
  • تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • توصیه مهم رئیس جمهور به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • تکمیل طرح های راهداری مرکزی نیازمند ۸۶۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • تکمیل مجتمع آبرسانی شیخ موسی ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد