Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مردمی حفاظت از حیوانات و محیط زیست استان البرز روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سازمان مردمی حفاظت از حیوانات و محیط زیست کشور از شهریور ماه سال ۱۳۹۶ به طور رسمی فعالیت خود را در زمینه احیای گونه های جانوری و امداد و نجات حیوانات آسیب دیده شروع کرده است.

فرشاد اربابی افزود: در سال ۱۳۹۸ پس از کسب مجوزات لازم از وزرات کشور، سازمان حفاظت محیط زیست و دامپزشکی با احداث تنها مرکز رسمی امداد و نجات حیوانات در استان البرز فعالیت خود را توسعه داده به طوری که در حال حاضر تنها مرکز رسمی تیمار حیوانات و احیای گونه های جانوری وحشی در کشور می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در این مدت ۸۰۰ فرد انواع گونه های وحشی و اهلی که توسط مردم، محیط بانان، و گونه های آسیب دیده که از قاچاقچیان و شکارچیان که توسط یگان حفاظت محیط زیست و ماموران نیروی انتظامی ضبط شده تحویل این مرکز شده و به صورت رایگان و با کمک های مردمی درمان و در طبیعت رهاسازی و یا تحویل صاحبان آن ها شده است.

وی اظهار داشت: این مرکز که به طور مستقل از ارگانهای دولتی و صرفا با کمک های مردمی اداره می شود همچنان در راستای اهداف سازمانی خود در حال توسعه و راه اندازی فاز دوم مرکز فعالیت خود می باشد.

اربابی گفت: این سازمان در نظر دارد پناهگاه و زیستگاهی طبیعی در وسعت ۱۰ هکتار به جهت زندگی حیات وحش آسیب دیده غیر قابل بازگشت به طبیعت با هدف حمایت از حیوانات ، آموزش و فرهنگسازی  و همچنین مرکز تحقیقاتی و پژوهشی برای دانش آموختگان رشته دامپزشکی علاقه مند به حیات وحش احداث نماید.

وی افزود:شکار ، خرید و فروش و قاچاق حیات وحش از جمله عوامل اصلی تهدید کننده جمعیت گونه های جانوری و بقای آنهاست و از شهروندان عزیز درخواست می شود که مشاهدات و گزارشات خود را در اسرع وقت با سامانه ۱۵۴۰ سازمان حفاظت محیط زیست در میان بگذارند.

رییس سازمان حفاظت از حیوانات و محیط زیست همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده حیوانات آسیب دیده از طریق تماس با شماره ۰۲۱۲۸۴۲۹۴۸۰ الی ۸۱ گزارشات خود را ثبت و اطمینان داشته باشند کارشناسان و امدادگران مرکز بر حسب اولویت نسبت به امداد و نجات حیوانات آسیب دیده اقدام خواهند کرد.

سازمان حفاظت از حیوانات و محیط زیست استان البرز در منطقه کردان شهرستان ساوجبلاغ مستقر است.

برچسب‌ها ساوجبلاغ استان البرز حیات وحش یگان حفاظت محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوجبلاغ استان البرز حیات وحش ساوجبلاغ استان البرز حیات وحش یگان حفاظت محیط زیست حفاظت از حیوانات و محیط زیست حفاظت محیط زیست سازمان حفاظت استان البرز آسیب دیده حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل بهار فصل رویش و زایش گونه‌های گیاهی و جانوری است

فهیمه اسلامی رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۴۳۳ گونه جانوری حیات وحش در استان شناسایی شده است، گفت: فصل بهار فصل رویش و زایش گونه‌های گیاهی و جانوری است و باید برای مراقبت و حفاظت ازاین گونه‌ها اقدام شود.

وی افزود: گردشگران، طبیعت‌گردان و تفرج کنندگان باید در این فصل نسبت به مراقبت و حفاظت از این گونه‌ها اقدام کنند، تا کمترین آسیبی به این گونه‌ها وارد شود.

بیشتر بخوانید

مشاهده پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری + فیلم

اسلامی اظهار کرد: با گرم شدن هوا و به مناسبت تعطیلات نوروزی، مردم دل به دامن طبیعت در مناطق آزاد و مناطق حفاظت‌شده می‌روند و برخی از مردم به دلیل نداشتن آگاهی نسبت به نقش مهم طبیعت و حیات وحش در زندگی همه زیست‌مندان به خصوص زندگی انسان‌ها، گیاهان و جانوران، برخورد مناسبی با حیات وحش و زیستگاه‌های طبیعی استان ندارند و این مساله آسیب جدی به حیات وحش و گونه‌های گیاهی و جانوری وارد می‌کند.

وی ادامه داد: برخی از گردشگران بدون توجه به طبیعت با خودرو‌های خود وارد عرصه‌های ملی و مناطق حفاظت شده می‌شوند و این امر باعث تخریب پوشش گیاهی و از بین رفتن گونه‌های گیاهی و برخی مواقع گونه‌های جانوری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • وجود ۲۲ سایت زیستگاه گونه‌های مختلف جانوری و پرندگان در پشت سد‌ها و رودخانه‌ها
  • (ویدئو) مشاهده یک خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت‌شده اشترانکوه
  • فصل بهار فصل رویش و زایش گونه‌های گیاهی و جانوری است
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه لرستان + فیلم
  • حفاظت از یوزپلنگ با مشارکت مردم/ وزارت راه به تعهدات خود عمل کند
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه لرستان
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه + فیلم
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت شده اشترانکوه
  • فضای مجازی شکارچی متخلف را لو داد
  • این حیوان عجیب تلف شده چیست؟