Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین بدیعی نژاد پزشک معالج بیمارستان امام موسی کاظم (ع) در خصوص آخرین وضعیت علی لندی نوجوان ایذه‌ای که برای نجات جان همسایه‌هایی که گرفتار در آتش بودند جان خود را به خطر انداخته بود و اکنون در بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان بستری و مورد معالجه قرار گرفته، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: از لحاظ حال عمومی شرایط بیمار شرایط بدی نیست، اما یک سری مشکلات داخلی دارد که ناشی از سوختگی است که این مشکلات باعث بدحال شدن او شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: در مورد شدت زخم بیمار علی لندی، نیز باید گفت زخم‌ها وسیع، عمیق و عفونی هستند و از لحاظ شرایط زخم وضعیت بیمار مطلوب نیست.

پزشک بیمارستان امام موسی کاظم (ع) بیان کرد: از نظر شرایط داخلی بیمار نیز، ریه‌ها کمی مشکل پیدا کرده که تحت درمان با اکسیژن است و بدون دستگاه اکسیژن ساز تنفس بیمار سخت و با مشکلاتی همراه است.

بدیعی نژاد در خصوص میزان هوشیاری علی لندی عنوان کرد: هوشیاری بیمار کامل است، توانایی صحبت کردن را دارد و از این لحاظ مشکلی نیست، ولی از نظر زخم و شرایط بالینی در مجموع شرایط خوبی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی در مورد بیماران سوختگی نمی‌توان آینده بیمار را پیش‌بینی کرد، ولی معمولاً کسانی که درصد‌های بالای سوختگی مانند این بیمار را دارند شرایط خوبی در انتظارشان نخواهد بود به این دلیل که پیش آگهی خوبی ندارند، میزان سوختگی علی لندی ۸۵ درصد و از نوع سوختگی درجه سه است.

پزشک بیمارستان امام موسی کاظم (ع) گفت: در ابتدای مراجعه بیمار به بیمارستان امام موسی کاظم (ع) که مخصوص بیماران سوانح سوختگی است، نیز وقتی با همکاران زخم‌های این نوجوان ۱۵ ساله را معاینه کردیم متوجه شدیم که زخم‌ها عمیق و وسیع هستند معمولاً این چنین بیماران شرایط خوبی پیدا نمی‌کنند هرچند که کادر درمان بیمارستان امام موسی کاظم (ع) تمام تلاش خود را برای بهبود شرایط این بیمار و سایر بیماران به کار می‌گیرند و یکی از دلایل وخیم‌تر نشدن وضعیت بیمار رسیدگی به موقع کادر درمان است.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علی لندی بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان بیمارستان امام موسی کاظم علی لندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۲۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

بیشتر بخوانید: هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227901 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • ابوعبیده: اسرائیل در شن‌های غزه گیر افتاده است
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / آخرین وضعیت درمان
  • بیمارستان گناباد و بجستان درانتظار ماده ۲۳،بیمارستان جدید به شهر‌های زیر۵۰ هزار نفرتعلق نمی‌گیرد
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • پرداخت ۱۲۵ میلیارد تومان مطالبات کادر درمان بوشهر
  • کمدی‌ها همچنان پیشتاز هستند/ جهش «ایلیا؛ جست و جوی قهرمان»