Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@00:59:15 GMT

حضور دائم در شانگهای آغاز تحولات اقتصادی ایران است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۵۱۳۱

پورابراهیمی از مرکز لجستیک و بندر خشک استان کرمان هم سخن به میان آورد و ادامه داد: حضور دائم ایران در سازمان همکاری‌ شانگ‌های اتفاق بسیار بزرگی است زیرا ما حدود 16 سال عضو ناظر شانگ‌های بودیم و این آغاز تحولات اقتصادی در جمهوری اسلامی خواهد بود. ناطقان: محمدرضا پورابراهیمی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در کرمان وضعیت سلامت مردم در حوزه بیماری کرونا را دارای اهمیت دانست و اظهار داشت: کرمان یکی از استان‌های پرخطر بود و با توجه به تاثیر کرونا بر فعالیت‌های اقتصادی و معیشتی کارهای خوبی در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان داشت: بر اساس آماری که دارم آمار واکسیناسیون در استان کرمان قابل توجه است و از جمعیت بالای 18 سال استان که دو میلیون و 100 هزار نفر جامعه هدف هستند برای حدود یک میلیون و 17 هزار نفر واکسیناسیون انجام شده و 520 هزار نفر مرحله دوم را انجام داده‌اند که 25 درصد جامعه هدف را تشکیل می‌دهد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم با ظرفیتی که ایجاد شده است و 60 هزار دُز امکان تزریق در استان کرمان وجود دارد کرمان جزو استان‌های برتر کشور در واکسیناسیون می‌شود و از هفته آبنده محدودیت سنی در استان کرمان نخواهیم داشت و امیدواریم تا دو ماه دیگر واکسیناسیون در استان کرمان به پایان برسد.

اجرای خط فرعی انتقال آب صنعت و شرب از خلیج فارس به شهر کرمان

پورابراهیمی اضافه کرد: بازگشایی مدارس برای ما مهم است و تلاش داریم تا مدارس بازگشایی شود زیرا افت تحصیلی نگرانی اصلی ما در بحث کروناست و با وجود همه تلاش‌های وزارت علوم و آموزش و پرورش اما اطلاعات و داده‌ها حاکی از افت آموزشی‌ست.

وی با بیان اینکه مسائل تامین آب از اهمیت برخوردار است، ابراز داشت: خط نخست پروژه اول انتقال آب در استان کرمان عملیاتی شد سه مجموعه بزرگ به آب صنعتی دسترسی پیدا کرده‌اند که این آب به اندازه دو برابر نیازشان منتقل شده است.

این نماینده مجلس متذکر شد: کارشکنی وزات نیرو در دولت قبل انتقال آب برای صنعت و شرب کرمان فراهم نکرد اما با اقداماتی که در دولت جدید صورت گرفت به‌زودی خط فرعی انتقال آب صنعت و شرب از مسیر انتقال آب از خلیج فارس به سمت شهر کرمان با یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد.

پورابراهیمی عنوان کرد: فردا نشست شورای راهبردی استان کرمان با حضور مدیران ارشد، نمایندگان مجلس، نمایندگان دستگاه قضایی و امام جمعه در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار می‌شود تا در خصوص راهبردهای منابع آب برای شمال و جنوب استان تصمیم‌گیری شود.

وی با اشاره به اینکه حاشیه‌نشینی در کرمان نیز در راستای ساماندهی محله‌های شهر کرمان برای ما حایز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در روستای الله‌آباد توفیق خوبی حاصل شد و در محله شهرک صنعتی نیز برنامه‌هایی در دست اجراست و طرح اساسی برای این محله صنعتی کلید خورده است.

شرکت معدنی ملی مس قانونا باید نسبت به انتقال گردش مالی به کرمان اقدام کند

پورابراهیمی همچنین اشتغال را یکی دیگر از دغدغه‌ها و مطالبه اصلی مردم استان کرمان برشمرد و افزود: در بحث مشاغل خرد و خانگی توافقنامه‌ای را با بانک‌های استانی برای ایجاد 12 هزار شغل منعقد کردیم و حدود سه هزار شغل سهم شهرستان کرمان است.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون شرکت‌ها مکلف هستند گردش مالی در حوزه معدنی را به استان خودشان بیاورند با اشاره به گزارش عملکرد سال 99 شرکت معدنی ملی مس تصریح کرد: این شرکت 50 هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته است و بر اساس قانون باید نسبت به انتقال گردش مالی به کرمان اقدام کند.

پورابراهیمی در همین زمینه متذکر شد: اگر این مهم صورت نگیرد شکایت از شورای معادن در دستگاه قضایی صورت می‌گیرد زیرا اگر منابع گردش مالی را بیاورند به جای 12 هزار شغل می‌توانیم 24 میلیون شغل ایجاد کنیم و این در حالی‌ست که شرکت گل‌گهر هم 35 هزار میلیارد تومان گردش مالی و گهرزمین 12 هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته‌اند.

وی اظهار کرد: در مورد طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری هم بزرگترین طرح‌های صنعتی و معدنی را توانسته‌ایم کلید بزنیم و به‌زودی پهنه کمربندی شهر کرمان به بزرگترین منطقه صنعتی کشور تبدیل می‌شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از اجرای پروژه لاستیک فوق سنگین برای واحدهای صنعتی استان کرمان با 7 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در آینده نزدیک خبر داد.

حضور دائم ایران در سازمان همکاری‌های شانگ‌های آغاز تحولات اقتصادی در نظام

پورابراهیمی از مرکز لجستیک و بندر خشک استان کرمان هم سخن به میان آورد و ادامه داد: حضور دائم ایران در سازمان همکاری‌های شانگ‌های اتفاق بسیار بزرگی است زیرا ما حدود 16 سال عضو ناظر شانگ‌های بودیم و این آغاز تحولات اقتصادی در جمهوری اسلامی خواهد بود و این حضور به معنای این است که تحریم‌ها خاصیت خود را از دست داده است و ایران با یک بلوک گسترده از همکاران خودش کار را آغاز کرده است.

وی بیان داشت: یکی از ظرفیت‌های مرتبط با بخش اقتصادی شانگ‌های بحث ترانزیت است و ایران اصلی‌ترین نقطه کشور برای ترانزیت کالا در منطقه است و شرایط استان کرمان در سند 25 ساله چین و شانگ‌های تغییر خواهد کرد و بندر خشک کرمان با یک هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در دو ماه آینده آغاز می‌شود.

پورابراهیمی افزود: شهرک سل‌های خورشیدی با 8 هزار میلیارد تومان اعتبار بزرگترین پروژه استان است و سه هزار مگاوات تولید انرژی خورشیدی دارد و تمام تجهیزات آن وارد گمرکات کرمان شده است.

وی خاطرنشان کرد: نصب تجهیزات لاستیک راور و مشاغل خرد، فعال شدن معادن ذغال‌سنگ و سرب و روی در شهرستان راور در دست اقدام است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طرح پلاسما به علت دست‌هایی که در کار بود، پروژه متوقف شد در حالی که طرح اقتصادی، امنیتی و حاکمیتی برای کشور است و این پروژه فعال شده است و به زودی عملیاتی می‌شود.

هر فردی را که استاندار کرمان بگذارند، حمایت می‌کنیم

پورابراهیمی ابراز داشت: کرمان یکی از استان‌های مهم، ممتاز و اساسی در کشور است، اما شرایط‌مان در فقر و محرومیت مطلوب نیست و نیازمند این هست که تصمیم بگیریم و نگاه توسعه به آینده استان داشته باشیم.

وی بیان کرد: بعضی از دوستان‌مان مسائل توسعه را با سیاست اشتباه گرفته‌اند و به جای توسعه اولویت شان بحث‌های سیاسی شده است.

پورابراهیمی درباره تعیین استاندار کرمان در دولت جدید تصریح کرد: ما در حوزه تصیمات استان کرمان فضای جدیدی در استان دیدیم که متفاوت از دولت‌های گذشته است و در دولت‌های قبل چالش‌هایی در زمینه استاندار، فرماندار، وزرا و ... داشتیم اما امروز 240 نماینده مجلس از رئیس جمهور فعلی دعوت کردند تا وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شود و این برای نخستین بار بود و فضا بر اساس آرمان‌های انقلاب و رهبری است.

وی تصریح کرد: هر فردی را که استاندار کرمان بگذارند با اعتمادی که به رئیس جمهوری و وزارت کشور بگذارند، حمایت می‌کنیم و من رای از مردم گرفته‌ام تا برای مردم کار کنم هر فردی از هر گروه سیاسی که ظرفیت داشته باشد را حمایت می‌کنیم. منبع: فارس برچسب ها: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ، محمدرضا پورابراهیمی ، حضور دائم در شانگهای ، تحولات اقتصادی ، ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس محمدرضا پورابراهیمی حضور دائم در شانگهای تحولات اقتصادی ایران آغاز تحولات اقتصادی هزار میلیارد تومان استان کرمان سرمایه گذاری گردش مالی حضور دائم انتقال آب شهر کرمان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی/ایران به دنبال تاریخ سازی

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های قایقرانی در دو بخش آبهای آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی بازیهای المپیک با حضور پاروزنان کشورمان به ترتیب از پنجشنبه ۳۰ فروردین و جمعه ۳۱ فروردین در دو کشور ژاپن و کره جنوبی آغاز می شود.

مسابقات انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه در رشته روئینگ ۳۱ فروردین تا ۲ اردیبهشت در چونگجو کره جنوبی برگزار می‌شود. ملی‌پوشان روئینگ ایران هم با هدف کسب سهمیه در این مسابقات حضور خواهند داشت. افشین فرزام سرمربی و هما خاتمی مربی تیم ملی روئینگ در این رقابت هستند. مهسا جاور و زینب نوروزی در روئینگ دونفره سبک وزن بانوان، فاطمه مجلل در روئینگ تکنفره بانوان و حمیدرضا رضوانی در روئینگ تکنفره مردان ورزشکاران ایران در این دوره از رقابت‌ها هستند.

مسابقات آبهای آرام قهرمانی آسیا و انتخابی قاره‌ای المپیک هم از ٣٠ فروردین در توکیو ژاپن آغاز می‌شود و ملی‌پوشان کشورمان با ۵ قایق در این رقابت‌ها شانس خود را برای حضور در پاریس آزمایش می‌کنند. الناز شفیعیان در کایاک بانوان و هیوا افضلی در کانوی بانوان با هدایت مهسا مجللی، علی آقامیرزایی در کایاک مردان با هدایت آرش بصارت‌دار، عادل مجللی و کیا اسکندانی در کانوی دونفره مردان با هدایت دامون صادقی و محمدنبی رضایی در کانوی یکنفره مردان با هدایت ایمان پورعزیز ملی‌پوشان و مربیان اعزامی به این مسابقات هستند. مسابقات قایقرانی آب‌های آرام انتخابی المپیک قاره آسیا تا ۲ اردیبهشت در ژاپن ادامه دارد. ایران در پنج ماده نماینده دارد.

تیم ملی قایقرانی آب های آرام در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک

قایقرانان چگونه به سهمیه المپیک پاریس خواهند رسید؟

قایقرانان کشورهای مختلف در این رویداد برای کسب سهمیه بازیهای المپیک به مصاف هم می روند. در بخش آبهای آرام در ماده های یک نفره، دو قایق اول و در قایق های دو نفره تنها قایق نخست که مدال طلا می گیرد جواز حضور در بازیهای پاریس را کسب خواهد کرد. قایقرانان در مواد کانو و کایاک و در مسافت های ۲۰۰ متر، ۵۰۰ متر، هزار متر، یک نفره و دو نفره رقابت می کنند که ایران تنها در ۵ بخش نماینده دارد. توزیع سهمیه مواد چهار نفره آبهای آرام در رقابت های جهانی انجام شده که چین این سهمیه را از آن خود کرد.

در بخش مردان نمایندگان ایران در کایاک تک نفره هزار متر کانوی تک نفره هزار متر و کانوی دو نفره ۵۰۰ متر و در بخش زنان نیز قایقرانان کشورمان در مواد کایاک یک نفره ۵۰۰ متر و کانوی تک نفره ۲۰۰ متر رقابت می کنند.

در بخش روئینگ شرایط کمی متفاوت و شاید سهل تر است. در روئینگ یک نفره ۵ قایق اول در روئینگ دو نفره دو قایق اول صاحب سهمیه بازیهای المپیک خواهند شد. قایقرانان کشورهای مختلف در مواد تک نفره، دو نفره، چهار نفره و هشت نفره رقابت خواهند کرد. اما یک شرط در این بخش وجود دارد. هر کشور تنها دو قایق را می تواند در بازی های المپیک شرکت دهد.

در واقع اگر ایران در تمامی مواد هم صاحب سهمیه شود تنها مجاز به حضور دو قایق خود در رقابت های پاریس خواهد بود و این انتخاب همچون دوره قبل بازیهای المپیک در برزیل برعهده خود کشورهاست. یکی از دلایلی که بهمن نصیری قایقران کشورمان از حضور در المپیک توکیو انصراف داده همین انتخاب یک قایق برای حضور در بازیها بود. نصیری بعد از انصراف از حضور در بازیهای المپیک توکیو به تبعیت کشور آذربایجان درآمد و با این تیم صاحب مدال آسیا و مدال بازیهای دانشجویان جهان هم شد.

نمایندگان ایران در بخش مردان در ماده تک نفره سنگین وزن و در بخش زنان در تک نفره سنگین وزن و دو نفره سبک وزن برای تصاحب سهمیه به مصاف رقبای خود خواهند رفت.

قایقرانی در ادوار المپیک

قایقرانی به طور رسمی ۱۰ نماینده در ادوار المپیک داشته و در سال ۲۰۰۰ با حضور نادر عیوضی و با دریافت وایلد کارت وارد بازیهای المپیک شد. بعد از آن هما حسینی و محسن شادی در ماده روئینگ در المپیک چین صاحب سهمیه شدند. پس از آن در المپیک لندن ایران هم در بخش آبهای آرام وهم روئینگ نماینده داشت. محسن شادی برای دومین مرتبه به همراه احمدرضا طالبیان و آرزو حکیمی و سولماز عباسی در بخش آبهای آرام نمایندگان کشورمان را تشکیل می دادند.

در المپیک ریو مهسا جاور و عادل مجللی در دو بخش روئینگ و آبهای آرام حاضر شدند. در المپیک توکیو هم نازنین ملایی و علی آقا میرزایی شرکت کردند. ملایی در المپیک توکیو با ایستادن در رده هشتم دست به یک کار تاریخی برای این رشته زد و نتیجه ای غیر قابل تصور را برای خود ثبت کرد.

تیم ملی قایقرانی روئینگ در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک

سهمیه هایی برای نجات قایقرانی

قایقرانی که در بازیهای آسیایی قول کسب مدال دو رقمی را داده بود تنها با کسب ۵ مدال به کار خود پایان داد. پس از آن خداحافظی دو نفر از کلیدی ترین ورزشکارانش یعنی نازنین ملایی المپین دوره قبل بازیها و تنها قایقران ایرانی که در رده هشتم این بازیها ایستاده است و امیرحسین محمودپور دارنده مدال تاریخی نقره یونیورسیاد دانشجویان جهان شرایط را برای رشته روئینگی که سالهاست در المپیک نماینده دارد سخت تر کرد.

قایقرانی در این ماده نگاهش به قایق دو نفره زنان با ترکیب مهسا جاور و زینب نوروزی است تا بتوانند همچون بازیهای آسیایی هم صاحب مدال شوند و هم ایران را برای اولین بار در قایق دو نفره صاحب سهمیه بازیهای المپیک کنند. در کنار آن در یک رشته گروهی دیگر با کسب سهمیه دست به یک کار تاریخی بزنند تا قایقرانی بعد از کسب نتایج نه چندان رضایت بخش در بازیهای آسیایی بتواند با خیالی آسوده از مسیر انتقادات نجات یافته و مسیر خود را طی کند.

در بخش آیهای آرام که کسب سهمیه منوط به کسب مدال طلا است هم این امیدواری برای قایقرانی وجود دارد که بتواند در بخش قایق دو نفره دست یه یک کار بزرگ بزند.

قایقرانی در چند سال گذشته چندین ستاره خود را به دلایل مختلف از دست داد. عمده خداحافظی این قایقرانان مشکلات مالی و اردوهای فرسایشی بود. اردوهای شبانه روزی دور از خانواده در دریاچه ها و... پاداش های ناچیز و عدم حمایت باشگاه ها در حد مطلوب و نبود اسپانسرهای قدرتمند در مسابقات و لیگ ها ، نبود مربی خارجی زبده و از همه مهمتر عدم کسب تجربه حضور در میادین مختلف و امکانات تجهیزات به دلیل شرایط اقتصادی حاکم باعث دل سرد شدن ورزشکاران بعد از چند سال تلاش می شد.

این بار شرایط برای قایقرانی سخت تر شده است. فرصتی برای کسب سهمیه در بازیهای جهانی نیست و تنها و آخرین فرصت ما برای کسب سهمیه بازیهای المپیک، حضور در مسابقات قهرمانی آسیاست. در بخش روئینگ تک نفره هر دو نماینده کشورمان با توجه به توزیع ۵ سهمیه شانس بالایی برای تصاحب سهمیه دارند. در این شرایط قطعاً اگر نازنین ملایی در ترکیب تیم حضور داشت می توانست از همان ابتدا سهمیه را به نام خود ثبت کند. اما قایقرانی بیشتر از دو قایق انفرادی این بار نگاهش به کسب اولین سهمیه در بخش دو نفره زنان است و این امیدواری را دارد که ترکیب مهسا جاور و زینب نوروزی این آٰرزو را برایش محقق کند.

در بخش آبهای آرام شرایط سخت تر است. تنها با کسب مدال طلا قایق ها راهی المپیک می شوند اما باز هم حضور عادل مجللی با تجربه در کنار کیا اسکندانی نقطه امیدی برای فدراسیون است. با شروع این میدان بزرگ باید منتظر باشیم تا ببینیم آیا قایقرانی می تواند به راحتی ادوار گذشته سهمیه های خود را تکرار کند و حتی دست به تصاحب سهمیه های خاص و تاریخی هم بزند یا خیر.

کد خبر 6080420

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • رقابت کماندار کیش در مسابقات کاپ جهانی تیراندازی باکمان چین
  • تیم ریکرو کشورمان فردا راهی چین می‌شود
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • روز دوم هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی؛ ایران به دنبال تاریخ سازی
  • آغاز هفته چهارم لیگ بین المللی اسکی اسنوبرد با حضور اسکی بازان روس در پیست بین المللی توچال
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی/ایران به دنبال تاریخ سازی