Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-25@17:23:37 GMT

شناسایی یک واریانت جدید از کرونا به نام A.23.1

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۷۲۵۲

شناسایی یک واریانت جدید از کرونا به نام A.23.1

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از deseret، واریانت جدید دیگری از کووید19 در آفریقا یافت شده است. پیش بینی می شود که این واریانت جدید علامت دردسرسازی از آنچه که قرار است در آینده رخ دهد، باشد.

اما سوال مهم در ابتدا این است که A.23.1 چیست؟ این واریانت جدید نخستین بار در اکتبر 2020 در اوگاندا یافت شد. حالا این واریانت جدید به 26 کشور جهان رسیده و تخمین زده می شود 2 هزار نفر را گرفتار کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی جزئیاتی از این واریانت در ژورنال « medical journal Nature» به چاپ رسیده است.

این واریانت جدید به عنوان موضوع «نگران کننده» از سوی سازمان جهانی بهداشت تلقی نشده است.

بر اساس گزارش فوربس  این نوع واریانت شامل چندین جهش در انواع مورد توجه و همچنین شش جایگزین منحصر به فرد است. اما جالبتر اینکه  این نسخه با همه انواع واریانت های دسته بندی شده «مورد علاقه یا نگرانی» از جمله آلفا ، بتا ، گاما ، دلتا و مو منشاء مشترکی ندارد.

همه این واریانت ها جهشی داشتند که نشان از ریشه مشترکی بین آنها داشت اما این مورد در رابطه با A.23.1 صدق نمی کند.

در حقیقت A.23.1 بیشتر با واریانت A.30 شباهت دارد تا سایر گونه ها. A.30 نخستین بار در آنگولا یافت شد و ممکن است ریشه در تانزانیا هم داشته باشد. هر دوی این واریانت ها چیزی مشابه دیگر گونه های خطرناکی نظیر دلتا ندارند.

به بر اساس گزارش فوربوس کشف دو نوع متمایز در شرق آفریقا به خودی خود نگران کننده است. مشاهدات مبنی بر این است که این گونه ها مستقل از بقیه در جهان بوجود آمده اند و فاقد سه گانه متمایز جهش هایی هستند که سایر انواع فعلی را پیوند و تنوع سازگاری ویروس با شرایط محلی را نشان می دهد.

با تمام این تفاسیر A.23.1 هم می تواند خطرناک باشد. دانشمندان آفریقایی نگران انتشار ورایانتی در قاره هستند که نخستین بار در همین قاره ظاهر شده بود. نرخ واکسیناسیون در قاره سیاه بسیار پایین است. همچنین در این قاره گاه واریانت هایی پدیدار می شوند که ممکن است واکسن ها را خنثی کنند.

گروهی از 112 دانشمند آفریقایی و 25 سازمان سازمان بین المللی بر این عقیده اند که روند واکسیناسیون آهسته در کشورهای آفریقایی محیطی مناسب برای تکامل وجایگزینی ویروس کرونا پدید می آورد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ویروس واریانت جدید واریانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۷۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی با تشریح گوشه‌ای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و … تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌نمودند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء و … می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

کد خبر 6087182

دیگر خبرها

  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد/ دستگیری ۹۶نفر
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته تجارت جنسی در طرح نور