Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،بسته بندی محصولات غذایی یکی از روش‌های مفید برای ایجاد ارزش افزوده است؛ آیا تا به حال به بسته بندی حبوبات، خشک‌بار یا سایر محصولات غذایی دقت کرده‌اید؟ هنگام مشاهده چه مواردی به ذهنتان می‌رسد؟

اغلب کارخانجات پیشرفته و دستگاه‌هایی تمام اتوماتیک، سالن‌هایی پر از کارگر را به خاطر می‌آوریم که با لباس‌های همرنگ و هم شکل در حال فعالیت هستند؛ اما حقیقت این است که در گوشه و کنار بسیاری از شهر‌ها عده‌ای کارآفرین در کارگاه‌های کوچک خود مشغول به بسته بندی محصولات غذایی به منظور ایجاد ارزش افزوده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبود صنایع تبدیلی و کم توجهی مسوولان برای ارائه راهکار‌های مناسب در راستای ایجاد صنایع جانبی و تبدیلی حاصل دست رنج کشاورزان و باغداران را به نوعی به باد می‌دهد.

کارگاه‌های کوچک و زود بازدهی که نقش بزرگی را در شکوفایی هر چه بیشتر اقتصاد در کشور‌های در حال توسعه بازی می‌کنند؛ اگر در واقعیت به بازدید یکی از این کارگاه‌ها بروید شاید لباس افرادی که در این کارگاه‌ها مشغول به فعالیت هستند یکرنگ نباشد، اما یکرنگی را می‌توان در رفتار و گفتارشان دید، افرادی زحمتکش با چشمانی خسته، اما مهربان که تلاش می‌کنند حاصل زحمات کشاورزان را به بهترین شکل ممکن به دست مصرف کننده برسانند.

مردان و زنانی خستگی ناپذیر که می‌توان گفت به نوعی پیشگامان مبارزه با خام فروشی هستند و می‌توانند نقش بسزایی را در رشد و شکوفایی اقتصاد مناطق مختلف کشور ایفا کنند.

اشتغالزایی برای ۶ نفر

رضایی، یکی از کارآفرینان ایلامی و مالک کارگاه بسته بندی حبوبات ایلام گفت: ما در قالب اشتغال روستایی از سال ۱۳۹۸ و در زمینه‌ی بسته‌بندی حبوبات، ادویه جات، قند و شکر و خشک‌بار شروع به کار کردیم.

او ادامه داد: ما تا امروز توانسته‌ایم برای ۶ نفر شغل ایجاد کنیم و این افراد به صورت مستقیم در کارگاه ما مشغول به کار هستند.

این کارآفرین ایلامی در ادامه اضافه کرد: مواد اولیه مورد نیاز کارگاه فعلا از سایر استان‌ها تأمین می‌شود و به ناچار مجبور هستیم از تولیدات سایر استان‌های همجوار که کیفیت مطلوب‌تری دارند استفاده کنیم که این امر خود موجب تحمیل هزینه‌های اضافی حمل و نقل می‌شود.

او عنوان کرد: امیدواریم به یاری خداوند و با تدبیر مسوولین مربوطه کیفیت محصولات کشاورزی تولید شده در استان ایلام به حدی برسد که بتوانیم مواد اولیه را از استان خودمان تهیه کنیم.

رضایی مطرح کرد: به خاطر مسائل کرونایی ۱۸ ماه گذشته را برای فعالیت دچار مشکل بودیم و تورم و مشکلات بانکی هم از سایر مشکلاتی هستند که همانند اغلب تولید کنندگان پیش روی ما قرار دارند و در حال حاضر حقیقت این است که ما کارگاه را تعطیل کرده‌ایم؛ چرا که بانک با ما همکاری نمی‌کند و با وجود تعطیلی‌ها و افزایش کم سابقه قیمت‌ها طی ماه‌های گذشته کماکان خواهان تسویه حساب کامل بدهی‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.

این کارآفرین ایلامی در پایان تاکید کرد: اگر بانک‌ها در ادامه هم به همین روند ادامه دهند ناچارخواهیم شد که وسایل کارگاه را بفروشیم تا از عهده‌ی تسویه حساب با بانک‌ها بر بیاییم وگرنه با شرایط فعلی قادر به اجرای خواسته‌های بانک نیستیم.

حمایت از طرح‌هایی با توجیه اقتصادی

باباخانی مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان دایلام گفت: امروزه سطح زیر کشت حبوبات در استان ایلام زیاد است و ما نیز بر اساس رسالت اصلی بخش مدیریت صنایع تبدیلی وظیفه داریم که به موازات تولید، و هنگامی که یک محصول به پیک تولید برسد به فکر ایجاد صنایع تبدیلی و در نهایت ارزش افزوده باشیم و در اینجا باید اعلام کنیم که ما در حال حاضر آمادگی داریم تا از هر طرح دارای توجیه اقتصادی در حوزه صنایع تبدیلی حمایت کنیم.

او بیان کرد: در حال حاضر یک طرح بسته بندی حبوبات در شهرستان آبدانان، با اعتباری بالغ بر ۲ و نیم میلیارد تومان و با ظرفیت تقریبی ۲۰۰ تن در سال حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و دستگاه‌های مورد نیاز هم خریداری شده است و امید است در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

باباخانی در پایان یادآور شد: امروزه چند کارگاه بسته بندی حبوبات در حال فعالیت هستند از جمله یک کارگاه که در شهر ایلام در حال فعالیت است که اشتغال‌زایی خوبی را هم در استان ایجاد کرده و از کارگاه‌های تولیدی موفق در استان است و ما نیز به این کارگاه پیشنهاد داده‌ایم که کار خود را گسترش بدهد و ظرفیت را بالا ببرد و قطعا بخش مدیریت صنایع تبدیلی استان نیز در این زمینه به کارآفرینان عزیز کمک خواهد کرد.

حمایت از تولید و رونق تولید به دو کلید واژه اصلی در صحبت‌های مدیران تبدیل شده‌اند، تولیدکنندگان نیازمند دستانی هستند که گره‌ای از مشکلاتشان باز شود؛ مشکلاتی همچون سود بالای اقساط بانک و کوتاه بودن دوره تنفس، بالا رفتن قیمت مواد اولیه و چندین و چند مشکل که لازم است به طور جد توسط متولیان امر برای آن‌ها تمهیدات لازم اندیشیده شود.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات غذایی محصولات کشاورزی بسته بندی حبوبات صنایع تبدیلی ارزش افزوده کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۷۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در خراسان رضوی

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض بر ارزش افزوده وصول شد که بخشی از آن سهم مالیات و بخشی سهم عوارض شهرداری‌هاست. - اخبار استانها -

شاکر رضا مریدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد بیان کرد: از 13 هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض بر ارزش افزوده، حدود 8 هزارمیلیارد تومان سهم مالیات و بیش از 5 هزارمیلیارد تومان سهم عوارض شهرداری‌ها بوده است.

وی ادامه داد: مالیات بر ارزش افزوده شاید آشناترین نوع مالیات در بین مردم باشد، چون تقریبا روی هر کالا و خدماتی که دریافت می‌کنند از فاکتور رستوران و  پرواز تا ماست و  نوشابه  همیشه این گزینه را که به مبلغ پرداخت نهایی آن‌ها اضافه می‌شود، مشاهده می‌کنند.

به گفته مریدی، میزان مالیات بر ارزش افزوده تا سال گذشته 9 درصد بوده و امسال به 10 درصد افزایش یافته است. این نوع مالیات را خریدار (مصرف کننده) پرداخت می‌کند و فروشنده پس از دریافت موظف است به خزانه دولت واریز کند.

مدیرکل امور مالیاتی استان افزود: در سال گذشته از محل مشارکت مردم استان در پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، حدود 5 هزار و 77 میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های استان به طور مستقیم واریز شده، در صورتی که در مدت مشابه سال 1401 این رقم بیش از 3 هزار و 594 میلیارد تومان بوده که 41 درصد رشد داشته است.

مریدی با تأکید بر اینکه اختصاص بخش درخور توجهی از درآمد‌های حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‏‌ها و دهیاری‌ها راه را برای تأمین منابع پایدار مورد نیاز این حوزه فراهم کرده است، گفت: عوارض وصول شده مالیات بر ارزش افزوده در هر شهر یا منطقه‌ای در راستای عمران و آبادانی همان منطقه مصرف می‌شود که این امر گویای این واقعیت است که تلاش شهروندان هر منطقه در تحقق درآمد‌های مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن شهر خواهد داشت.

وی افزود: در قانون قبلی از 9 درصد عوارض و مالیات بر ارزش افزوده 3 درصد به شهرداری‌ها اختصاص پیدا می‌کرد، اما در راستای حمایت از این نهاد‌ها و مطابق قانون جدید از 9 درصد عوارض و مالیات بر ارزش افزوده 4 درصد به شهرداری‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به اینکه یک درصد از درآمد ارزش افزوده به بخش سلامت اختصاص می‌یابد، گفت: یک‌درصد از مالیات بر ارزش افزوده با عنوان مالیات سلامت به پوشش درمان افراد ساکن در روستا‌ها و شهر‌ها و جامعه عشایری، تکمیل و تأمین تجهیزات بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی با اولویت بیمارستان‌های مناطق توسعه نیافته، ارتقای سطح بیمه بیماران صعب العلاج و افراد زیرپوشش نهاد‌های حمایتی خارج از روستا‌ها و شهر‌ها به وزارت بهداشت و درمان تخصیص می‌یابد که نقش مؤثری در طرح تحول سلامت ایفا کرده است.

تامین 97 درصد از درآمدهای استان از محل مالیات

مریدی با بیان اینکه 97 درصد درآمدهای استان از محل مالیات تامین می شود، گفت: در سال 1402 میزان وصولی درآمدهای مالیاتی استان بیش از 218 هزار میلیارد ریال بود که نزدیک به 114 درصد سهمیه تعیین شده استان محقق شده است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی افزود: میزان وصولی مالیات در مدت مشابه سال قبل 143 هزار میلیارد ریال بود که در سال 1402 از رشد 52 درصدی برخوردار بوده است.

وی بیان کرد: با توجه به تشکیل اداره مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی و رصد میدانی کارکنان این اداره، لذا افزایش میزان وصولی از محل مبارزه با فرار مالیاتی و دستیابی به منابع جدید، بوده است.

مریدی گفت: یکی از سیاستهای مهم این اداره کل، تکریم مودیان مالیاتی، حمایت از تولید و رعایت عدالت مالیاتی و افزایش وصولی بدون فشار بر مودیان موجود بوده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی مددکاران ترویجی جنوب آذربایجان غربی در مهاباد
  • سعی کردیم شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند
  • روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی
  • توسعه کشت دانه‌های روغنی و حبوبات در لرستان
  • معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند
  • نظارت بر بازار حبوبات در حال انجام است
  • وصول ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در خراسان رضوی
  • نرخ ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده اعمال شد
  • نرخ ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده اعمال شد
  • اختصاص بیش از ۵۲ درصد از سهم ارزش افزوده بخش‌های اقتصادی البرز به حوزه بازرگانی و صنعت