Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام کرد که بوریس جانسون به منظور شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک راهی آمریکا می‌شود. او سپس برای ملاقات با «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا و شماری از مقامات عالی‌رتبه این کشور به واشنگتن می‌رود.

به گزارش برنا، طبق برنامه اعلام شده نخست وزیر انگلیس در نیویورک در هفتادوششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین قرار است با شماری از رهبران جهان دیدار و پیرامون تغییرات اقلیمی و راهکارهای مقابله با گرمایش زمین رایزنی کند.

جانسون در آستانه این سفر اظهار داشت که پنجره فرصت کوتاهی برابر رهبران جهان باقی مانده تا به تعهدات خود پیش از برگزاری اجلاس بین المللی تغییرات آب و هوایی گلاسکو (کاپ۲۶) عمل کنند. وی افزود: پیام من به آن هایی که این هفته ملاقات می‌کنم روشن است: نسل آینده ما را بر اساس آنچه طی ماه‌های آینده بدست می‌اوریم قضاوت می‌کنند.

نخست وزیر انگلیس سپس راهی واشنگتن می‌شود تا برای اولین بار با جو بایدن در کاخ سفید دیدار کند. مسائل روابط دو جانبه، تحولات بین‌المللی از جمله اوضاع افغانستان، کووید ۱۹و تغییرات اقلیمی از محورهای این دیدار عنوان شده است. بر اساس برنامه اعلام شده، وی با کاملا هریس معاون رئیس جمهوری و شماری از سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان ملاقات خواهد کرد.

پیشتر برخی رسانه‌های انگلیس درباره سفر جانسون به آمریکا و ملاقات او با بایدن زمزمه‌هایی را مطرح و پیش‌بینی می‌کردند که اوضاع افغانستان از مهم‌ترین محورهای دیدار رهبران دوکشور باشد. اما معاهده امنیتی اخیر انگلیس، آمریکا و استرالیا موسوم به «آکوس» که این روزها خبرساز و باعث دلخوری برخی شرکای دیرینه واشنگتن در اروپا شده، ملاقات جانسون و بایدن را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سران سه کشور یادشده چهارشنبه گذشته توافقنامه همکاری در حوزه‌های دیپلماتیک، امنیتی و نظامی در سراسر منطقه هند و اقیانوس آرام امضا کردند. برنامه زیردریایی‌های اتمی استرالیا اولین پروژه بزرگ این توافق خواهد بود. در چارچوب این معاهده به استرالیا برای دستیابی به زیردریایی‌های اتمی کمک خواهد شد.

تاکنون فرانسه که قراردادی با ارزش ۳۰ میلیارد یورو برای نوسازی ناوگان زیردریایی استرالیا از دست داده در کنار چین و روسیه به این معاهده واکنش منفی نشان‌ داده‌اند. فرانسه این پیمان را "خنجری از پشت" خوانده، چین و روسیه هم آن را با پیمان عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای ناسازگار دانسته‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انگلیس مجمع عمومی سازمان ملل جهان زمین تغییرات آب و هوایی واشنگتن کاخ سفید معاون مجلس افغانستان اقیانوس آرام فرانسه یورو چین روسیه انگلیس مجمع عمومی سازمان ملل معاون نیویورک واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۷۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امنیت داخلی بایدن استیضاح می‌شود

مجلس نمایندگان آمریکا تحت کنترل جمهوری خواهان قرار است دومین تلاش برای استیضاح وزیر امنیت داخلی بایدن را ۱۰ آوریل ۲۰۲۴ به سنا ببرند.

به گزارش ایسنا، آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی ایالات متحده که به گفته جمهوری خواهان مقصر افزایش حضور مهاجران در مرز آمریکا و مکزیک است، ماه گذشته میلادی توانست از استیضاح توسط مجلس نمایندگان به اتهام عدم اجرای قوانین مهاجرتی و ارائه گفته های نادرست به کنگره جان سالم به در ببرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، مایورکاس که عضو کابینه دموکرات بایدن است گفته که مسئول اوضاع مرزی نیست و بجایش سیستم نادرست و در هم شکسته مهاجرتی ایالات متحده را که کنگره نتوانسته درستش کند، مقصر این آشوب مرزی می‌داند.

مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به همراه ۱۱ جمهوری خواه دیگر در نامه‌ای خطاب به چاک شومر، رئیس اکثریت سنا نوشتند: ما در ۱۰ آوریل و زمان بازگشت به کار سنا استیضاح وزیر امنیت داخلی را ارائه می‌کنیم.

مجلس نمایندگان و سنا اکنون در تعطیلات دو هفته‌ای هستند.

آنها در ادامه نوشتند: از شما می‌خواهیم روند استیضاح این موضوع را سریعا تعیین کنید.

مقامات فدرال از جمله روسای جمهور که توسط مجلس استیضاح می‌شوند، در سنا محاکمه می‌شوند تا مشخص شود که آیا باید از سمت خود برکنار شوند یا خیر.

این درحالی است که سنا تحت کنترل دموکرات‌ها بعید است که به برکناری مایورکاس رای بدهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نارضایتی جمهوری‌خواهان از رفتن نخست وزیر عراق به کاخ سفید: این اقدام اسرائیل را تضعیف می‌کند و با ایران مماشات می کند
  • بایدن: کشورهای عربی آماده به رسمیت شناختن اسرائیل هستند
  • سفیر روسیه: بهبود روابط با آمریکا در دوران بایدن ممکن نیست
  • وزیر امنیت داخلی بایدن استیضاح می‌شود
  • هرتزوگ: بایدن دوست فوق‌العاده‌ای برای اسرائیل است
  • نتانیاهو به دنبال چراغ سبز آمریکا برای حمله به رفح
  • دولت انگلیس در مدار چین ستیزی
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • حمله وزیر تندرو نتانیاهو به بایدن
  • آستین: محافظت از غیرنظامیان در غزه یک موضوع اخلاقی است!