Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش قنبری، در خصوص تعامل اصلاح‌طلبان با حاکمیت، اظهار کرد: اینکه در سطح عالی بین اصلاح‌طلبان و حاکمیت گفت‌وگویی صورت می‌گیرد یا خیر، من اطلاعی ندارم؛ حداقل اگر هم باشد خبری از آن منتشر نمی‌شود یعنی اگر بنا را بر اخبار بگذاریم، باید بگوییم که گفت‌وگویی به این معنا وجود ندارد، در صورتی که باید گفت‌وگو وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مسائلی که وجود دارد این است که حاکمیت نسبت به اصلاح‌طلبان بی‌اعتماد شده است و این اعتماد باید بازسازی شود. بنابراین اصلاح‌طلبان باید بتوانند پل ارتباطی با حاکمیت ایجاد کرده و این اعتماد را بازسازی کنند. اصلاح‌طلبان به عنوان یک جریان سیاسی درون نظام نیاز به گفت‌وگو دارند تا بتوانند از طریق این گفت‌وگو، مسائل و دیدگاه‌هایشان را بیان کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره کنار گذاشتن شخصیت‌هایی با تجربه‌ای چون برادران لاریجانی و حسن روحانی گفت: انتخابات برگزار می‌شود و افراد جابجا می‌شوند در ارتباط با آقای روحانی طبیعی است که مسئولیتشان تمام شود؛ دوران ریاست جمهوری ایشان به اتمام رسیده و شخص دیگری جایگزین شده است حال اینکه از ایشان در جای دیگری استفاده بشود یا خیر، مشخص نیست و باید ببینیم که در آینده آیا ایشان مورد توجه قرار خواهد گرفت یا خیر.

قنبری افزود: در مجموع شرایط بسیار دشواری در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی شاهد بودیم، چون ایشان نتوانست نه مردم و نه حاکمیت را راضی کند و با روی کار آمدن ترامپ، سیاست مذاکره شکست خورد و باعث نابودی بیشتری شد اما در مجموع، مشکلات ناشی از بدشانسی بود. در هر صورت بعید می‌دانم که حاکمیت آقای روحانی را کنار بگذارد، چون ایشان فردی هستند که در مناصب مختلف از اول انقلاب حضور داشته و در شرایط بسیار سخت، کشور را اداره کرده است. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: آقای آملی لاریجانی هم امروز پست ریاست مجمع تشخیص مصلحت را بر عهده دارد و با رفتن ایشان از شورای نگهبان اختلاف نظرهایی پیش آمد؛ ایشان در ارتباط با رویه بررسی صلاحیت‌ها نظراتی را بیان کردند که نظرات ایشان باید مورد توجه قرار بگیرد؛ باید ضابطه‌ای برای بررسی صلاحیت‌ها وجود داشته باشد به هر حال آقای لاریجانی این مسائل را دلسوزانه مطرح کردند وقتی که نظراتشان را اعلام کردند، حضورشان در شورای نگهبان به صلاح نبود.

وی تأکید کرد: در هر حال ایشان امروز در جایگاه مهمی هستند و ریاست مجمع تشخیص مصلحت را به عهده دارند و نمی‌توان گفت که ایشان کنار گذاشته شده است.

قنبری افزود: آقای علی لاریجانی هم که مشاور رهبری است، از صحبت‌های رهبری بعد از اعلام صلاحیت‌ها مشخص بود که ایشان نسبت به رد صلاحیت آقای لاریجانی نظر مثبتی نداشتند و ایشان نیز از اتفاقی که رخ داد، ناراحت بودند به هر حال این تغییرات را نمی‌توان به معنای کنار گذاشتن از نظام تلقی کرد.

وی با بیان اینکه نخبگان در درون جمهوری اسلامی گردش دارند، گفت: من بعید می‌دانم که بتوان این عملکردها را نشانه کنار گذاشتن از سیستم تلقی کرد. فعلاً زود است که در این خصوص اظهارنظر کنیم چون برخی از این اشخاص همچنان مناصب کلیدی در نظام دارند.

این عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری خاطرنشان کرد: نظام همواره در این راستا بود که جریان‌های مختلف درون نظام حضور داشته باشند و هیچ وقت حاکمیت در جمهوری اسلامی به سمتی نرفته است که یک جریان را از سیستم حذف کند. قطعاً نیاز است که نخبگان جریان‌های مختلف سیاسی در اداره کشور تشریک مساعی برای حل مشکلات داشته باشند کسانی که در قدرت هستند، به گونه‌ای مسئولیت دارند و کسانی که در قدرت نیستند هم باید دیدگاه‌ها و نظراتشان را برای پیشرفت نظام و کشور ارائه دهند.

وی گفت: به نظر من باید اتاق فکری برای حل مسائل تشکیل شود؛ به دست آوردن تجربه هزینه‌های بسیار زیادی داشت و این تجربه باید در خدمت توسعه و پیشرفت کشور قرار بگیرد. حتماً این احساس مسئولیت باید وجود داشته باشد که این تجربه در ارتباط با حل مسائل و مشکلات کشور ارائه شود.

23215

کد خبر 1556206

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصلاح طلبان علی لاریجانی صادق لاریجانی حسن روحانی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حبیب نادیان افزود: استان همدان ۱.۲ مساحت کشور را دارد؛ اما طول راه‌های ارتباطی آن ۲.۱ درصد از راه‌های ارتباطی کشور و تراکم راه‌های آن ۲ برابر تراکم مساحت است و این موضوع علاوه بر یک امتیاز یک پاشنه آشیل نیز هست چراکه نگهداری همین راه‌ها سرمایه هنگفتی نیاز دارد.

او با اشاره به اینکه در هر شهرستان استان دست‌کم یک طرح راهسازی فعال داریم، تصریح کرد: گرفتن مجوز ماده ۲۳ و استفاده از اعتبارات ملی مهم‌ترین مرحله راهسازی است که در طول ۱۰ سال گذشته تنها طرح راهسازی (نهاوند-آورزمان- ملایر) و (همدان-گل‌تپه-علیصدر) موفق به گرفتن ردیف اعتبارات ملی شده اند.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: راه‌های ارتباطی مرکز استان به همه شهرستان‌ها چهار خطه است و تنها قسمتی از جاده همدان-نهاوند چهار خطه نیست.

حبیب نادیان افزود: هشت کیلومتر از این محور سال گذشته در محدوده ملایر-آورزمان-نهاوند چهار خطه شد و باقیمانده آن نیز در حال تکمیل است تا جاده همه شهرستان‌ها به صورت چهار خطه به مرکز استان شود.

او با بیان اینکه طرح نهاوند-آورزمان- ملایر یکی از حادثه‌خیزترین راه‌های استان همدان محسوب می‌شود افزود: ۴۲ کیلومتر طول دارد که هشت کیلومتر آن بهره‌برداری شده و ۲۰ کیلومتر دیگر در حال ساخت است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: ۲۰ کیلومتر دیگر از این طرح با پیشرفت ۳۵ درصدی، در حال اجرا است و با تامین اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی از محل سفر رییس جمهور، قسمت خطرناک و حادثه آفرین آن تا ۲ سال آینده، چهار خطه و بهره برداری می‌شود.

در سفر هیات دولت و رییس جمهور در سال ۱۴۰۱ به استان همدان ۳۴ هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح‌های راهسازی استان اختصاص یافت که در طول سه سال تخصیص می‌یابد.

دیگر خبرها

  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • افزوده شدن ۱۸۰ کیلومتر راه اصلی به محور‌های ارتباطی استان همدان
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • حجاب و چالش خلاقیت در حکمرانی
  • سپاه، نهادی مردمی و مرتبط با مردم است
  • نیاز ایران به تصمیم گیری های استراتژیک و سرنوشت ساز در سیاست خارجی
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان